Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταρρέει και στην κοινή γνώμη το κατηγορητήριο – 44% εναντίον των αντιδημοκρατικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής

Καταρρέει και στην κοινή γνώμη το κατηγορητήριο - 44% εναντίον των αντιδημοκρατικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής

Το κατηγορητήριο εναντίον της Χρυσής Αυγής έχει καταρρεύσει από την πρώτη στιγμή για αυτούς που παρακολουθούν στενά την επικαιρότητα και συνεπώς έχουν γνώση των γεγονότων. Γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι η όλη κυβερνητική επιχείρηση εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι πρώτον στημένη και δεύτερον παντελώς ψευδής, στηριζόμενη σε απομιμήσεις όπλων που παρουσιάζονται ως αυθεντικά και λοιπές ανυπόστατες μπουρδολογίες, που μοναδικό στόχο έχουν την εκτόξευση λάσπης εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματός.

Ο ανυποψίαστος όμως τηλεθεατής των δελτίων των 8 δεν γνωρίζει τα αδιάψευστα γεγονότα και για τον σχηματισμό της άποψης του έχει μόνο εφόδιο τα ενσυνείδητα ψεύδη των καλοπληρωμένων παπαγάλων του συστήματος. Συνεπώς αυτός ο ανυποψίαστος – μη γνώστης της επικαιρότητας ακούει τον εκάστοτε «παπαγάλο» να λέει ότι «έχει βρεθεί το οπλοστάσιο», αλλά αγνοεί το γεγονός ότι κανένα «οπλοστάσιο» δεν έχει βρεθεί και δεν θα μπορούσε να βρεθεί γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει! Αγνοεί ίσως πως ο «δημοσιογράφος» λέει ενσυνειδήτως απλά και αισχρά ψεύδη, προκειμένου να σχηματίσει εντυπώσεις, γνωρίζοντας ότι ουδέποτε πρόκειται να διωχθεί για αυτά τα ψεύδη, αφού εκτελεί εντολές του καθεστώτος.

Με αυτά τα δεδομένα είχαμε δημοσκοπήσεις επί δημοσκοπήσεων, οι οποίες έδειχναν ότι ένα ποσοστό της κοινής γνώμης συνήθως διπλάσιο των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, αντιλαμβανόταν την σκευωρία και απαντούσε «ΟΧΙ» σε ερωτήσεις που έλεγαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι «εγκληματική οργάνωση» και ότι «πρέπει να τεθεί εκτός νόμου». Ενδιαμέσως η προπαγάνδα συνεχίστηκε από τα κανάλια με αμείωτη ένταση και συνεχώς κλιμακούμενα ψεύδη.

Από ότι φαίνεται, όμως, όλο και περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα πίσω από τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Έτσι στην τρίτη συνέχεια της δημοσκόπησης της Public Issue για την «Εφημερίδα των Συντακτών», μία εφημερίδα που έχει πρωτοστατήσει στα ψεύδη εναντίον της Χρυσής Αυγής, γνωστής ευρύτερα ως «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ», έρχεται άλλο ένα στοιχείο χαστούκι στο καθεστώς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία 44% των ερωτηθέντων αντιλαμβάνονται το ψέμα και δεν θέλουν να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η ανάλυση των στοιχείων με βάση κομματικό διαχωρισμό, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτοί που τολμούν και δηλώνουν ακόμα υποστηρικτές της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ Α.Ε. είναι που πρωτοστατούν στην μειοψηφούσα άποψη να τεθεί εκτός νόμου το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Συγκεκριμένα η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ, ήτοι το 43%, θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα. Στον ΣΥΡΙΖΑ το 48% τοποθετείται αρνητικά σε οποιαδήποτε αντιδημοκρατική μεθόδευση, ενώ οι πασόκοι έχουν απομείνει μόνοι να υποστηρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Βάσει των ποσοστών που λαμβάνει το ΠΑΣΟΚ πλέον μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι ο λόγος για αυτή την απόκλιση είναι ότι “το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katarreei-kai-sthn-koinh-gnwmh-to-kathgorhthrio#ixzz2rFJ0R4YN

Exit mobile version