Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκτακτη συνάντηση χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου: Αναζητούν λύσεις για την Χρυσή Αυγή

Έκτακτη συνάντηση χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου: Αναζητούν λύσεις για την Χρυσή Αυγή

Συχνές συναντήσεις εκτάκτου χαρακτήρα έχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δύο βασικοί υπεύθυνοι της μνημονιακής συγκυβέρνησης, που ως εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων βουλιάζουν την Χώρα στο χάος καθημερινά ολοένα και περισσότερο. Ο λόγος, φυσικά για τους Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Βενιζέλο, οι οποίοι θα έχουν νέα έκτακτη συνάντηση την Παρασκευή το απόγευμα στις 18:00.

Η επίσημη ενημέρωση «προς τα έξω» λέει ότι η συνάντηση του Σαμαρά με τον «εταίρο πλήρους ευθύνης», όπως αποκαλεί τον «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλο, έχει να κάνει με το ζήτημα της τρομοκρατίας και τις εξελίξεις στην υπόθεση Ξηρού. Ίσως σ΄αυτή την συνάντηση το «παρών» να δώσουν οι υπουργοί Δημόσιας Τάξεως και Δικαιοσύνης. Μόνο αφελείς, βέβαια, θα πίστευαν ότι η συνάντηση των δύο συνεταίρων – συνενόχων αφορά αποκλειστικά το «παιδοβούβαλο» της 17Ν.

Είναι σίγουρο ότι η ατζέντα της θεματολογίας τους περιλαμβάνει διάφορα ζητήματα, όπως η προσπάθεια συνοχής της συγκυβέρνησης, η ανάγκη «τονωτικών ενέσεων» προς το ΠΑΣΟΚ, το οποίο όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να εκλέξει ευρωβουλευτή και φυσικά ο μέγιστος πονοκέφαλος που τους προξενεί το θέμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το οποίο άλλωστε θα είναι και το κυρίαρχο ζήτημα της κουβέντας τους.

Μπορεί οι αδίστακτοι και ανάλγητοι αυτοί πολιτικάντηδες να έχουν φροντίσει, διαμέσου των διαφόρων «παπαγάλων» της δημοσιογραφίας, να αιωρούνται φήμες ότι είναι θέμα χρόνου να τεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός εκλογών και κατ΄ επέκταση  εκτός νόμου, η πραγματικότητα όμως δεν βολεύει καθόλου τα ανήθικα και παράνομα σχέδιά τους.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δημοσκοπικά όχι μόνο αντέχει, αλλά βρίσκεται πάνω από τη ΝΔ, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα πληθαίνουν οι νομικές και πολιτικές φωνές εκείνων που λένε ευθαρσώς και ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να υπάρξει κανενός είδους απαγόρευση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Οι εξελίξεις των επομένων ημερών θα δείξουν τι θα «μαγειρέψουν» σ΄αυτήν την έκτακτη σύσκεψη οι βασικοί υπεύθυνοι της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Χώρα.

Ας γνωρίζουν, όμως, την αλάνθαστη Λαϊκή παροιμία: «Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον Νοικοκύρη»…

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ektakth-sunanthsh-samara-benizelou.-anhsuchoun-gia-thn-chrush-augh#ixzz2rFkp70yy

Exit mobile version