Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2013

Όπως ακούσαμε και είδαμε ο Ξηρός απειλεί ανοιχτά την Χρυσή Αυγή και χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς ενάντια στο κόμμα μας. Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα και εννοείται δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με τον Ξηρό. Εμείς όλοι μαζί είμαστε μια γροθιά.

Ι.Ε.

Ολόκληρη η παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά – ΒΙΝΤΕΟ

Συναγωνιστές καλημέρα! Στην εκπομπή του Α αυτοψία δείχνει το τι γίνεται καθημερινά στα Ίμια με τους Έλληνες μας και τους τούρκους. Έχω πάθει σοκ. Οι τούρκοι ανενόχλητοι ψαρεύουν στα δικά μας ύδατα. Το λιμενικό μας δεν κάνει τίποτα. Οι ψαράδες μας σε απόγνωση. Γνήσιοι Έλληνες, δεν φοβούνται αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι μόνοι τους. Τον έναν τον πέταξαν στην θάλασσα οι τούρκοι Δεκέμβριο μήνα ενώ ψάρευε κοντά στα Ίμια στα δικά μας ύδατα. Είναι ντροπή και αίσχος. Νιώθω οργή για όλο αυτό. Όπως όλοι όσοι το βλέπουν. Θίξτε το θέμα στην βουλή τους αδέρφια! Μόνο εσείς μείνατε..Οι Έλληνες μας στην Κάλυμνο είναι μόνοι ζητούν βοήθεια και το κράτος κοιμάται. Κάντε κάτι εσείς. Όλος ο Ελληνικός λαός μαζί σας!

Σ.Τ.

Θέλει η Κλάπα να κρυφτεί και η ΔΗΜΑΡ δεν την αφήνει!

Συναγωνιστές, διαβάζω σχεδόν καθημερινά την ιστοσελίδα σας, διότι είναι η μόνη η οποία αναφέρει γεγονότα τα οποία εσκεμμένα μένουν στην αφάνεια από τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Διάβασα κάποια άρθρα  που αφορούν στην  άρση της ασυλίας και κατά συνέπεια την “αθώωση” των κου Βαρβιτσιώτη , κου Σταθάκη,  κας Διακάκη και πολλών άλλων όπου οι περισσότεροι εξ’αυτών κατηγορούνται για οικονομικά εγκλήματα. Ο περισσότερος κόσμος πλην αυτών που ενημερώνονται από την ιστοσελίδα σας και την εφημερίδα σας, δε γνωρίζει ότι όλα τα “ντακίμια” του κοινοβουλίου μας κάνουν πλάκα. Ο ελληνικός λαός, τρώει  προστίματα, χάνει το σπίτι του, μπαίνει φυλακή και οι εθνοσωτήρες μας μένουν στο  απυρόβλητο και συνεχίζουν να πληρώνονται υπέρογκα με τα δικά μας λεφτά. Προτείνω λοιπόν να συντάξετε ένα ρεπορτάζ που θα αφορά σε όλες τις υποθέσεις που έχουν πάει στη βουλή για εγκλήματα υπουργών και βουλευτών (με ονόματα και κατηγορίες) και η βουλευτοσυμμορία τους αθώωσε πανηγυρικά! Βγάλτε το μιας και έχετε τα στοιχεία και αφήστε σε εμάς να το διαδώσουμε σε όλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπας και ξυπνήσει και ο υπόλοιπος κόσμος. Προτείνω επίσης να δημοσιευτεί και σε κάποια άλλη ιστοσελίδα που να μην έχει την ταμπέλα της χρυσής αυγής διότι δυστυχώς ο προκατειλημμένος και κοιμισμένος από τα τσοντοκάναλα έλληνας πολίτης, με το που θα δει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα μπει καν στη διαδικασία να το διαβάσει. Όλοι έχουν δικαίωμα να μάθουν την αλήθεια και να ξυπνήσουν, ακόμα και αυτοί που σαν πρόβατα ακόμα φοβούνται την καινούρια δύναμη που έρχεται.

Ε.Χ.

Εργασιακό γκούλαγκ η Ελλάδα: Απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων και εργαζόμενους-σκλάβους θέλει η χούντα Σαμαρά

Σε δυο απελπισμένες και άκρως επικίνδυνες ενέργειες προχώρησε το άθλιο πολιτικό σύστημα και τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» τις τελευταίες ημέρες.

Η πρώτη είναι η «απόδραση» (τον άφησαν να φύγει με άδεια!!!) του Χριστόδουλου Ξηρού και η δεύτερη, η απόφαση του ΣτΕ ότι οι οικονομικές περικοπές στους μισθούς των ενστόλων είναι αντισυνταγματικές την ώρα που κρίνει ότι οι περικοπές στους μισθούς ολόκληρου του ελληνικού λαού, ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων, είναι νόμιμες  και συνταγματικές !!!

Και στις δυο αυτές σπασμωδικές κινήσεις του σάπιου πολιτικού συστήματος και των ξένων δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης που σχεδιάζουν και αυτό εκτελεί, τα αίτια είναι τα ίδια.

Οι επερχόμενες εκλογές και ο τρόμος που νοιώθουν από την άνοδο του εθνικιστικού και απελευθερωτικού κινήματος της Χρυσής Αυγής.

Το γιατί διέπραξαν τα δυο τελευταία εγκλήματα είναι εύκολο να διακρίνει κανείς.

Νομίζουν ότι ξέρουν πως σκέφτεται ο ελληνικός λαός.

Και επειδή  γνωρίζουν ότι ο τελευταίος ψάχνει απεγνωσμένα για τον τιμωρό του σάπιου πολιτικού συστήματος του δίνουν έναν ελεγχόμενο πράκτορα έναν πρώην και τέως, και νυν δήθεν αριστερό τρομοκράτη.

Έτσι ελπίζουν ότι ο ελληνικός λαός θα προτιμήσει ως τιμωρό αυτόν από την διαρκώς συκοφαντούμενη και λασπολογούμενη από τα ΜΜΕ τους Χρυσή Αυγή.

Ελπίζουν δηλαδή ότι ο λαός θα μπερδευτεί…

Στην δεύτερη περίπτωση ο λόγος είναι παντελώς ο ίδιος. Ο τρόμος της Χρυσής Αυγής. Επειδή γνωρίζουν ότι οι ένστολοι, το καμάρι του ελληνικού έθνους, ρέπουν διαρκώς προς τον εθνικισμό και ότι έπειτα από τις τερατώδεις αδικίες εις βάρους τους αλλά και εις βάρος ολόκληρου του ελληνικού λαού θα προτιμήσουν την Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες εκλογές σπεύδουν να τους πετάξουν προεκλογική στάχτη στα μάτια. Έτσι νομίζουν.

Ο λόγος που δεν «διατάζουν» το ΣτΕ να βγάλει παρόμοια απόφαση  και για όλους του άλλους δημοσίους υπαλλήλους είναι πασιφανής.

Οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν διοριστεί ως πρασινοφρουροί από το ‘81 και μετά. Αυτοί επί το πλείστον και όπως οι εκλογές που διεξάγουν για να εκλέξουν τα όργανα τους καταμαρτυρούν κατά 90% ως πρώην πασόκοι ρέπουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ.  Αυτό βεβαίως ουδόλως τους τρομάζει διότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κατεξοχήν ξενόδουλο κόμμα των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης. Δεν κινδυνεύουν από αυτόν. Αντιθέτως στο άμεσο μέλλον θα συνεργαστούν ως δυνάμεις του συνταγματικού τόξου!!!

Και στις δυο αυτές σπασμωδικές κινήσεις του πολιτικού συστήματος που καταρρέει, οι αδικίες και η γελοιοποίηση του κράτους δικαίου, των θεσμών, της δικαιοσύνης, ανώτατων δικαστικών οργάνων, της ίδιας της λειτουργίας της δημοκρατίας και του Συντάγματος είναι τέτοια σε έκταση και τόσο κατάφορη  που παίζουν με τη φωτιά. Δεν κρατούν κανένα πρόσχημα. Δίδουν απευθείας εντολές στα υπουργεία δικαιοσύνης και «προστασίας του πολίτη» να αποφυλακίσουν πράκτορες δολοφόνους και σε ανώτατα δικαστικά όργανα και αρχές όπως το ΣτΕ να βγάζουν αποφάσεις σύμφωνα με τις πολιτικές τους επιδιώξεις, της στιγμής!!!

Αντί να καταπολεμήσουν τα γενεσιουργά αίτια της γέννησης και εξάπλωσης φτώχειας, των μνημονίων, της κρίσης και του αφελληνισμού προτιμούν τον βρώμικο και εύκολο δρόμο που τους υποδεικνύουν οι ξένες δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και οι ντόπιοι αριστεροί υποτακτικοί τους …

Φοβούνται να συγκρουστούν δηλαδή για χάρη της ύπαρξης του Ελληνικού Έθνους με τις τελευταίες.

Αν και να το έπρατταν πλέον, είναι ήδη πολύ αργά. Ο βρώμικος και τρισάθλιος ρόλος τους, η μαφιόζικη δράση τους και το ανθελληνικό ποιόν τους, έχουν γίνει ορατά και στον τελευταίο πολίτη του ελληνικού κράτους.

Α.Ψ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-25-ianouariou-2013#ixzz2rMbDAnQK

Exit mobile version