Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Στις επόμενες εκλογές θα είναι η τελευταία ευκαιρία να σώσουμε το έθνος μας . Στις επόμενες εκλογές θα καθοριστεί το μέλλον της πατρίδας μας για πολλές δεκαετίες , για πολλές γενιές Ελλήνων . Το δικό μας παρόν κατέστρεψαν οι επαγγελματίες πολιτικοί που ο εαυτός τους και η καριέρα τους είναι υπεράνω του έθνους . Η κάθε μια ψήφος λοιπόν από δω και πέρα μετράει ως κριτήριο ζωής και θανάτου για αυτή τη πατρίδα και από αυτή τη ψήφο θα καθοριστεί αν οι επίγονοι θα ντρέπονται για τους προγόνους . Και αυτή τη στιγμή είμαστε οι πρόγονοι εκείνων που θα γεννηθούν . Και αυτοί θα μας βάλουν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας ως ανθρωπάκια που δεν ήμασταν αντάξιοι των περιστάσεων. Κι όπως εμείς θυμόμαστε έναν Κολοκοτρώνη με περηφάνια , οι επίγονοι θα μας θυμούνται με ντροπή . Κι αυτή η ντροπή θα μας αξίζει γιατί δεν κάναμε τίποτα . Γιατί μάθαμε να ζούμε γονατιστοί . Καλύτερα να πεθαίνεις όρθιος παρά να ζεις γονατιστός . Έλληνα είναι η τελευταία σου ευκαιρία.

Χ.Σ.

Χιλιάδες Έλληνες στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Νίκης για τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής – Φωτορεπορτάζ

Πως γίνονται άραγε όλα αυτά και κανένας δεν ενοχλεί τον κ. Μαρκογιαννάκη; Μα ο άνθρωπος, είναι κολλητός των πασόκων, έχει και αδελφό δικηγόρο που μοιράζεται υποθέσεις πανελλαδικά με πασόκο πρώην αντιδήμαρχο Ρεθύμνης κολλητό του πρώην υπουργού Οθωνα! Αν κατεβείτε στην Κρήτη θα μάθετε πολλά……! Εκατομμύρια έχουν εξοικονομήσει και δεν χορταίνουν αλλά όταν έρθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην διακυβέρνηση του κράτους που διαλύουν θα έχουν όχι 6 ώρες απολογία για τις ιδέες τους αλλά μέρες απολογία για τις παράνομες επίορκες πράξεις τους. Κι όταν λέμε ισόβια εννοούμε ΙΣΟΒΙΑ!

Α.Γ.Α.

Οι ευσεβείς πόθοι του Μπόμπολα και του ΔΟΛ: Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Όταν το 2004 επί κυβέρνησης ΝΔ, στην ΓΣΕΕ υπήρχε αναφορά από την Κομισιόν για ελαστικές μορφές εργασίας, ημιαπασχόληση, κατάργηση των 40 ωρών εργασίας, θέσπιση εκ περιτροπής εργασία, αυξημένη με ανοδική πορεία την ανεργία των γυναικών και την άνιση αμοιβή σε σύγκριση με εκείνη των αντρών, για το ίδιο αντικείμενο, οι συνδικαλιστές, όλων των παρατάξεων αδιαφόρησαν και κοιτούσαν την προσωπική τους καριέρα. Όσοι ακούγαμε τις ψεύτικες υποσχέσεις και κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου, θεωρηθήκαμε κινδυνολόγοι και εχθροί του συνδικαλιστικού κινήματος. Οι αλήθειες όταν λέγονται πονάνε.   Δυστυχώς οι εργαζόμενοι τότε δεν έβλεπαν μακρύτερα από την προαγωγή συνδεδεμένη με τον μισθό και το ζητούμενό τους ήταν το χρήμα το εφήμερο και η απολαβή παράνομων μπόνους, από επιτροπές, πλασματικές υπερωρίες και κονδύλια που ήταν για λίγους. Ήταν η εποχή που τουλάχιστον στις ΔΕΚΟ, οι εργαζόμενοι (στην αρχή οι συνδικαλιστές και οι πασόκοι και μετά εντάχθηκαν και οι νενοδημοκράτες στις συντεχνίες) με χρήματα του ελληνικού λαού επιδοτούνταν να παρακολουθούν το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο προκειμένου να αποκτήσουν τίτλο ΑΕΙ για μεγαλύτερες απολαβές! Τότε, ελάχιστοι έλεγαν την αλήθεια και τιμωρούνταν με πειθαρχικές ποινές και αποκλεισμό, κοινώς έμπαιναν στο ψυγείο. Το έζησα δύο φορές στην ζωή μου, όταν δεν είχα ούτε γραφείο ούτε αντικείμενο γιατί είχα αρνηθεί να ενταχθώ σε συντεχνίες. Σήμερα θερίζουμε, δυστυχώς ότι σπείραμε! Στηρίξαμε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δεν αναφέρομαι προσωπικά, προσκυνήσαμε τους ψεύτες και αλαζόνες και καταστρέψαμε το μέλλον των παιδιών μας. Ό,τι κάνει σήμερα ο Σαμαράς, ομαδικές απολύσεις, τζάμπα εργασία για τους νέους, ήταν προμελετημένα και γνωστά. Αντισταθήκαμε? Ελάχιστοι και ήμασταν γραφικοί! Έχουμε ευθύνη για όσα παθαίνουμε και αν επιτέλους θέλουμε να συνεχίσουμε να θεωρούμαστε ελεύθεροι Έλληνες να πυκνώσουμε τις γραμμές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να δώσουμε, έστω και αργά, μάχη για την αλλαγή του πολιτικού καθεστώτος και της πολιτικής.

Ε.Χ

ΥΓ: Όσο για το ΣΕΠΕ, λυπάμαι αλλά από προσωπική εμπειρία δεν προστατεύει κανέναν εργαζόμενο από την μανία και αυθαιρεσία του εργοδότη και αποκλείεται να το κάνει τώρα, όταν πέρυσι για οικογενειακή υπόθεση έκανε το απόλυτο τίποτα.

“Ξαναζούν ο Μπέρια και ο Βισίνσκι” – Μια ξεκάθαρα πολιτική δίωξη – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εδώ ,η παγκόσμια δικτατορία προ των πυλών ,παγκόσμια οι διεθνείς τοκογλύφοι πανηγυρίζουν που θα καταφέρουν να εγκαθιδρύσουν στο πειραματόζωο τους την Ελλάδα ,αυτά που τόσα χρόνια υπόγεια απεργάζονταν .Αφού νομίζουν ότι κλείνοντας φυλακή τους Εθνικιστές και κατατρομοκρατώντας καθημερινά τους Έλληνες τελείωσαν με τα
Εθνοκτόνα σχέδια τους και τώρα είναι έτοιμοι να περάσουν στη τελική φάση του σχεδίου ,αυτό της λεγόμενης ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ,που θα σημάνει την απαρχή της Παγκόσμιας δικτατορίας ,για αυτό και η απελευθέρωση των τρομοκρατών ,για αυτό και η διαφήμιση τους καθημερινά από τα μέσα μαζικής εξημέρωσης ,ένα αιματηρό χτύπημα θα είναι πολύ βολικό για να μας μιλήσουν για περισσότερη αστυνόμευση και ασφάλεια  ,με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής για να ελαφρύνουν τάχαμου τον απλό πολίτη όλα πρέπει να ελέγχονται ηλεκτρονικά ,με το πρόσχημα του να μας προστατέψουν θα πρέπει να διατηρήσουν βάσεις δεδομένων ελέγχου των πολιτών .Με ψυχολογικό και οικονομικό πόλεμο εξοντώνουν οι Νεοταξίτες τον απλό Έλληνα πολίτη ,τον οδηγούν στην εξαθλίωση την αυτοκτονία ,βήμα βήμα μειώνουν τις αντιστάσεις του για να δεχτεί αγόγγυστα αυτό που είναι προ των πυλών. Και εδώ έρχεται μια Χρυσή Αυγή που προσπαθεί και είναι η μόνη που μιλά ανοιχτά και εντός της Βουλής για όλα αυτά ,για αυτό  και το σχέδιο αφανισμού και εξόντωσης της ,που απέτυχε καθώς φαίνεται παταγωδώς .Όλοι πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα της Χρυσής Αυγής καθώς είναι ο καθημερινός αγώνας όλων μας εναντίον όλων ,εναντίον των Διεθνιστών αριστερών ,εναντίον των Σιωνιστών ,εναντίον αυτών που θέλουν να εγκαθιδρύσουν ένα νέο Ισλάμ στην Ελλάδα ,εναντίον των σοσιαλ(η)στών, εναντίον αυτών που θέλουν τους Έλληνες σκλάβους και δούλους ,νούμερα σε ράφια Σούπερ Μάρκετ ,απρόσωπα αντικείμενα χωρίς υπόσταση ,χωρίς Εθνικότητα ,χωρίς ιστορία ,χωρίς πατρίδα ,χωρίς αξίες ,χωρίς κανένα ηθικό φραγμό . Εναντίον όλων αυτών των υπερασπιστών των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κάθε λογής ανωμάλων ,που μας έχουν κατακλύσει με εικόνες με ανίερο και ανούσιο περιεχόμενο καθημερινά ,εναντίον όλων αυτών που κοιμίζουν και αποχαυνώνουν συνειδήσεις ,εναντίον αυτών που δε θέλουν καλύτερους κόσμους ,εναντίον αυτών που θέλουν να υποδουλώσουν αυτή τη μία και Αθάνατη Ελληνική ψυχή μας .Όλοι πρέπει να γίνουμε ένα σε αυτό τον Ιερό Αγώνα ,γιατί δεν είναι αγώνας για το προς το ζην μόνο ,είναι αγώνας για να σώσουμε τη ψυχή μας ,είναι αγώνας για να σώσουμε τις γενιές που έρχονται ,είναι αγώνας γι α να τιμήσουμε αυτούς που έφυγαν και αγωνίστηκαν για μια Ελλάδα καλύτερη ,για ένα κόσμο καλύτερο. Προτού ακούσετε αυτούς που πολεμούν τη Χρυσή Αυγή και συμφωνήσετε μαζί τους, όλους αυτούς που παρουσιάζουν τα χιλιάδες «ντοκουμέντα» για το παρελθόν τους  ,δείτε το παρελθόν αυτών που σας τα λένε και αίφνης θα ανακαλύψετε ότι όλοι αυτοί είναι Νεοταξίτες και Διεθνιστές ,οπαδοί της Παγκοσμιοποίησης και έχουν ένα αφεντικό το Σιωνισμό και τους υποτακτικούς του .Ένας είναι ο δρόμος πια η πουλάς ότι πιο πολύτιμο έχεις τη ψυχή σου η αγωνίζεσαι μέχρι θανάτου για τα πιστεύω σου. Και ειλικρινά πιστεύω ότι οι περισσότεροι Έλληνες πια θα επιλέξουν το δεύτερο και θα στηρίξουν με όλη τους τη καρδιά το Εθνικιστικό κίνημα ,εναντίον όλων .

Β.Λ.

Ψάχνει, αλλά δεν βρίσκει υποψήφιους για τον Δήμο Αθηναίων η ΝΔ

Οι σιωνιστές φροντίζουν να ρίξουν το πολιτιστικό επίπεδο της Ευρώπης ενθαρρύνοντας μετακίνηση πληθυσμών από Αφρικανοασιατικές χώρες στα κράτη της Ευρώπης με αποτέλεσμα την ουσιαστική διάλυση των κρατών. Από την άλλη δημιουργούν κλίμα εμφυλίου μέσα στα ίδια τα κράτη. Το καζάνι βράζει…Η κατάσταση είναι εκρηκτική…Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Μην επιτρέψετε σε ΚΑΝΕΝΑ να διαλύσει την Ελλάδα! Μην πιστεύετε σε υποσχέσεις προσκυνημένων πολιτικάντηδων και κάθε είδους προπαγάνδα των ξεπουλημένων ΜΜΕ!!!.. Μόνη μας ελπίδα η Χρυσή Αυγή, κάτι που γίνεται συνείδηση καθημερινά όλο και σε περισσότερους Έλληνες!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Τραγελαφικές και χαλκευμένες δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να ανακόψουν την νικηφόρα πορεία της Χρυσής Αυγής

Καλησπέρα σάς ονομάζομαι Π. Κ και έχω καταγωγή από Φλώρινα και είμαι και εγώ θύμα της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έκλεισα την επιχείρηση μου και έφυγα μετανάστης στο εξωτερικό. το κύριο θέμα πού με απασχολεί και με τρώει εσωτερικά είναι το θέμα της ονομασίας της ελληνικής Μακεδονίας. Σάς παρακαλώ να μην επιτρέψετε να δοθεί η ιστορία μας σε ενα έθνος απο κλέφτες και αλήτες. Φοβάμαι πως τα κοπρόσκυλα που κυβερνούν τώρα είναι ικανή να πουλήσουν και την Μακεδονία. Δεν επιτρέπω ούτε συνθέτη ονομασία τίποτα να μην αναφέρεται η Μακεδονία πουθενά. Διότι είναι Ελληνική.

Π.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-26-ianouariou-2014#ixzz2rSIl3Ae8

Exit mobile version