Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Μάνδρας, Πιερίας, Περάματος

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού, Μάνδρας, Πιερίας, Περάματος

Πολλοί συναγωνιστές, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος έδωσαν το παρόν στα γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού όπου με επιτυχία τελέστηκε εκδήλωση – πολιτική ομιλία στην μνήμη του θρυλικού Γεωργίου Γρίβα Διγενή. Mε ομιλητή τον Κύπριο συναγωνιστή Ανδρέα Γιαλουρίδη  που με τις αναπαραστατικές και ζωντανές του αφηγήσεις, κέντρισε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Ο συναγωνιστής, μίλησε για την ζωή, το έργο και την δράση του θρυλικού αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. Γεωργίου Γρίβα Διγενή, την περίοδο των Δεκεμβριανών στην Αθήνα, της αγγλοκρατίας, των επαίσχυντων συμφωνιών Ζυρίχης – Λονδίνου, της τουρκοανταρσίας, μέχρι και τον θάνατο του μεγάλου ήρωα της Κύπρου μας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στα όσα ακολούθησαν μετά τον θάνατο του Διγενή, αλλά και στα διάφορα ψεύδη που κυκλοφορούν η αριστερά και  διάφοροι τουρκοπροσκυνημένοι με σκοπό να σπιλώσουν το όνομα του γενναίου αυτού ήρωα.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Κοπή πίτας στην Τ.Ο. Μάνδρας

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Τοπική Οργάνωση Μάνδρας.Το παρόν έδωσε ο Αρχιμανδρίτης Μάνδρας Ειδυλλίας Μακάριος  όπου τέλεσε την δοξολογία και μαζί με το Συναγωνιστή και Βουλευτή Yπόλοιπου Αττικής Ηλία Κασιδιάρη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.Σε μια απλή και λιτή τελετή ευχή όλων ήταν η σύντομη αποφυλάκιση των άδικα κρατουμένων Συναγωνιστών αλλά και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου.

ΤΟΠΙΚΗ OΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΝΔΡΑΣ
Στρατηγού Νικολάου Ρόκα 94
Τηλ.:6973283559-2105551597
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 19.00-21.00

Ομιλία στην Τ.Ο. Περάματος

Την Τετάρτη 22/1 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος ομιλία από το μέλος της κεντρικής επιτροπής συναγωνιστή Γκλέτσο Απόστολο. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε αρχικά στην συνεχιζόμενη αθλιότητα με τις προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών μας κατά παράβαση κάθε έννοιας ευνομίας και δικαιοσύνης. Οι παράνομες αυτές διώξεις τονίστηκε ότι δεν είναι δυνατόν να κάμψουν το φρόνημα των Ελλήνων εθνικιστών ούτε βέβαια και να σταματήσουν τον πολιτικό μας αγώνα ο οποίος συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Εν συνεχεία έγινε αναφορά στις επερχόμενες εκλογές (τοπικής αυτοδιοίκησης και ευρωεκλογές) στις οποίες η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα και θα δώσει την εκλογική μάχη η οποία τονίστηκε ότι είναι υπέρ αρετής και ιδανικών και όχι περί χρημάτων και εξυπηρέτησης ατομικών μικροσυμφερόντων . Τέλος ο συναγωνιστής κάλεσε άπαντες σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα διότι όπως επισημάνθηκε σε αυτό τον εθνικό αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας δεν περισσεύει κανείς. Ακολούθησε συζήτηση και σχολιασμός με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος μας.

Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Συνεχείς ενημερωτικές δράσεις και συναντήσεις σε όλη την Πιερία

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Κατερίνης πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στο Μοσχοχώρι Πιερίας. Η πολιτική ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον γραμματέα της Τ.Ο., Γεώργιο Παπαδημητρίου, και ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα του χωριού. Στον δρόμο για το Μοσχοχώρι έγιναν πολλές στάσεις σε κοντινά χωριά, και διανεμήθηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας του Κινήματός μας, καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια για τις πολιτικές θέσεις μας.

Η Τ.Ο. Πιερίας συνεχίζει ακάθεκτα τις εβδομαδιαίες εξορμήσεις σε χωριά και κωμοπόλεις του Νομού, για να ενημερωθούν και να αφυπνιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες. Συνεχείς αγώνας για μια Ελλάδα ελεύθερη και δυνατή!

Ν.Ε. Πιερίας
Δραγούμη 1 και Ειρήνης, 2ος ορ., Κατερίνη
Κυριακή 18.00-21.00
Τηλ.: 6970-881184

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-euboias-boiwtias#ixzz2rUTHe6TK

Exit mobile version