Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΝΩΝOYN ΔΥΟ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΩΣ, 17N KAI E.A. ΕΛ.ΑΣ: Χ.Ξηρός-Ν.Μαζιώτης ετοιμάζουν χτύπημα

xiros-maziwtis

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» η Αντιτρομοκρατική φέρεται να έχει απόρρητα στοιχεία στη διάθεση της τα οποία δείχνουν ότι ο εκτελεστής της 17Ν Χριστόδουλος Ξηρός έχει συναντήσει τα τελευταία 24ωρα τον Νίκο Μαζιώτη και ετοιμάζουν μαζί χτύπημα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πιθανώς δεν βρίσκονται στο ίδιο μέρος αλλά είναι σε συνεχή επικοινωνία.

Η προκήρυξη για τους πυροβολισμούς στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη, πίσω από την οποία σύμφωνα το δημοσίευμα φαίνεται ότι κρύβεται ο Μαζιώτης, καθυστερεί να αποσταλεί. Ο λόγος θεωρείται πως είναι το γεγονός ότι το μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» έχει το νέο της ενίσχυσης της οργάνωσης από τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Η συνεργασία των δύο, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, προκαλεί ανησυχία στις Αρχές, καθώςουσιαστικά ενώνει δύο αντιλήψεις αντάρτικου πόλεως: Τις οργανωμένες επιθέσεις του «Επαναστατικού Αγώνα» και τα «χτυπήματα» μεγάλου βεληνεκούς και εν ψυχρώ της «17 Νοέμβρη».

Συνοπτικό «προφητικό» έγγραφο που προσδιόριζε τη δράση του «αντάρτικου πόλης», τις σχέσεις ποινικών και αντιεξουσιαστών αλλά και την ευνοϊκή μεταχείριση ορισμένων κρατουμένων σαν «το βασικό πρόβλημα και κίνδυνο» για το 2014 φέρεται ότι είχε στείλει στα τέλη του 2013 ο Νίκος Δένδιας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Exit mobile version