Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες

Το απόγευμα της Πέμπτης και της Παρασκευής αντίστοιχα, το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης προχώρησε σε μαζική ενημερωτική δράση σε κεντρικούς κόμβους της πόλης, απαντώντας έτσι στην πολεμική τακτική του συστήματος αλλά και στην αποσιώπηση του Κινήματός μας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Με τα μέσα που διαθέτουμε φροντίζουμε να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας για τις Θέσεις του Κινήματός μας, αλλά και για την φαιδρότητα της δικαστικής και πολιτικής σκευωρίας που έχει στηθεί εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η κατάλυση του συντάγματος αποτελεί πλέον καθημερινότητα για τους ορκισμένους εχθρούς μας, που κυβερνούν την πατρίδα μας και είναι υπεύθυνοι, δυστυχώς, όλων των εξουσιών. Αγνοούν όμως πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χαρακτηρίζεται από Ιδέες και Αρετή, λέξεις και έννοιες άγνωστες σε όλους αυτούς, που μας πολεμούν. Αυτή ακριβώς η διαφορά μας, μας κάνει να μη μπορούμε να «χωρέσουμε» στους μαθηματικούς υπολογισμούς και τον προγραμματισμό τους. Αγέρωχοι και υπερήφανοι οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουμε τον Αγώνα μας μέχρι τέλους, εναντίον όλων – κάτι που μας έχει γίνει βίωμα με το πέρας των δεκαετιών.

Δεκάδες Χρυσαυγιτών βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του Βαρδάρη, της Κολόμβου και Αντιγονιδών και αργότερα προχώρησαν σε πορεία με παράλληλο μοίρασμα ενημερωτικού υλικού επί της οδού Δωδεκανήσου και Πολυτεχνέιου. Το απόγευμα της Παρασκευής προχώρησαν σε πολύωρη ενημερωτική δράση στον κόμβο πλησίον των δικαστηρίων. Η επιλογή των περιοχών δεν έγινε τυχαία, καθώς σε αυτές τις περιοχές το Κίνημά μας είχε λάβει διψήφια ποσοστά στις προηγούμενες εκλογές, αφού οι εναπομείναντες κάτοικοι αυτών των περιοχών βλέπουν στο πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το μόνο σωτήρα. Παρόλη την ύπαρξη μεγάλου Αστυνομικού Τμήματος στην περιοχή, οι συνοικίες αυτές μαστίζονται από πορνεία, εγκληματικότητα λαθρομεταναστών, παραεμπόριο και αποτελούν και τη μεγαλύτερη κοίτη εμπορίας ναρκωτικών στο νομό. Φυσικά σε όλες τις κινητοποιήσεις των κατοίκων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν ο μόνος πολιτικός φορέας που έδωσε το παρόν και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους, κάνοντας ξεκάθαρο για ακόμη μία φορά, το ποιο είναι το μοναδικό κόμμα στη χώρα μας, που έχει στην κορυφή της «ατζέντας» τους, το καλό του Έλληνα πολίτη!

Καθ’ όλη τη διάρκεια των δράσεων οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ενθουσιώδεις, ζητώντας μας περισσότερα φυλλάδια για να τα μοιράσουν και εκείνοι με τη σειρά τους. Αυτοκίνητα σταματούσαν την κίνηση για να προλάβουν να μας ρωτήσουν πως μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, αλλά και πότε θα μπορέσουν να έρθουν στα γραφεία μας. Πεζοί και οδηγοί φώναζαν πως «Ο λαός βλέπει και η κάλπη θα μιλήσει» και μας ζητούσαν να μεταβιβάσουμε τις ευχές τους για στήριξη και δύναμη στους πολιτικούς κρατούμενους του Κινήματός μας, τον Αρχηγό μας και τους υπόλοιπους βουλευτές.

Νέοι με ελληνικές σημαίες στα χέρια τους και συνθήματα για την Ελλάδα έδωσαν μία διαφορετική πνοή στα απογεύματα αυτά, δείχνοντας πως το μέλλον της Πατρίδας μας βρίσκεται στα χέρια αυτών ακριβώς των ανθρώπων… των «παιδιών με τα μαύρα μπλουζάκια», των παιδιών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο.Αθηνών μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και μέλους της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής Θεόδωρου Κουδούνα με θέμα οι Εβραίοι και η οικονομική ζωή. Ο συναγωνιστής με διεξοδικό τρόπο ανέλυσε πως οι Εβραίοι αναδείχθηκαν σε ισχυρό οικονομικό παράγοντα στις χώρες της Ευρώπης αλλά και στις Η.Π.Α. Με το πέρασμα του χρόνου τόνισε ο συναγωνιστής οι Εβραίοι  εκτός από τον τομέα της οικονομίας, κατάφεραν με τον πλούτο που διέθεταν να αναδειχθούν και να αποκτήσουν και πολιτικά αξιώματα  με αποτέλεσμα να ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική και πολιτική ζωή των παραπάνω χωρών.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Κέρκυρας

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η τακτική εβδομαδιαία ομιλία στα γραφεία μας. Στην ομιλία αυτή είχαμε την δυνατότητα να ενημερώσουμε εμπεριστατωμένα τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος για τις πολιτικές εξελίξεις , εστιάζοντας στις επίσημες παρουσιάσεις των συνδυασμών της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε Μακεδονία, Θράκη, Αττική και στις παρουσιάσεις των υποψηφίων μας για τους Δήμους Αθηνών, Πειραιώς και Θεσ/νικης. Ακολούθως αναφερθήκαμε στις ανάλογες προετοιμασίες που είναι σε εξέλιξη και για τον συνδυασμό μας που θα διεκδικήσει την εκλογική νίκη στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Εν συνεχεία ενημερώσαμε τους παριστάμενους για την πολύ θετική αποδοχή που συναντήσαμε, την προηγούμενη εβδομάδα, από τους πολίτες της Νότιας Κέρκυρας κατά την διανομή τροφίμων που πραγματοποιήσαμε εκεί.

Στο τέλος της ομιλίας μας έγινε αναφορά στους μύθους για την εθνική οικονομία με τους οποίους το ξενόδουλο καθεστώς ΝΔ – ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον λαό μας με στόχο να επιτύχει την πλήρη μετατροπή της πατρίδας μας σε μία σύγχρονου τύπου αποικία υπό ψευτο-δημοκρατικό πολίτευμα.

Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, με τους φίλους και υποστηρικτές μας, για θέματα της κεντρικής πολιτικής επικαιρότητας αλλά και για την πολιτική επικαιρότητα στην Κέρκυρα.

Κέρκυρα
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00 

Ενημερωτική δράση στο κέντρο των Σερρών

Το απόγευμα της Παρασκευής, Συναγωνιστές της Τ.Ο. Σερρών διένειμαν ενημερωτικό υλικό στην αγορά των Σερρών. Η αντίδραση του κόσμου, καταστηματαρχών και περαστικών αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη διαρκή άνοδο της Χρυσής Αυγής, σε πείσμα της καθεστωτικής προπαγάνδας και της σκευωρίας σε βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών. Εν αντιθέσει με τις κατά παραγγελία χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που φιλοξενούνται στα συστημικά ΜΜΕ, οι αληθινές, αυτές του δρόμου, δείχνουν πως η Χρυσή Αυγή εξελίσσεται σε κυρίαρχη δύναμη στην κοινωνία.

Παρά τον ενθουσιασμό στη παρουσία της Χρυσής Αυγής, η εικόνα στην αγορά ήταν αποκαρδιωτική. Αν και πρόκειται για περίοδο εκπτώσεων, η κίνηση στα μαγαζιά και δη τα συνοικιακά είναι εξαιρετικά χαμηλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις μέχρι και 1 ώρα μετά το άνοιγμα, οι Συναγωνιστές που άφηναν τα φυλλάδια στους καταστηματάρχες ήταν και οι πρώτοι που έμπαιναν στο κατάστημα. Η περιβόητη «ανάπτυξη Σαμαρά» και η λογιστική απάτη του «πρωτογενούς πλεονάσματος», μπορεί στις τσέπες των κυβερνητικών golden boys να υφίστανται, αλλά για τον απλό Έλληνα υπάρχουν μόνο φόροι και χαράτσια.

Οι δράσεις της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστούν με αυξανόμενη ένταση από άκρη σε άκρη του νομού, μέχρις ότου η χούντα του μνημονίου να γίνει μια σκοτεινή σελίδα στην ελληνική ιστορία.

Τ.Ο. Σερρών
Ραιδεστού 1, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-kerkura#ixzz2rZzUDZ00

Exit mobile version