Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα και ο Κούλογλου παραδέχεται την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Ακόμα και ο Κούλογλου παραδέχεται την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Ο Κούλογλου και η ιστοσελίδα του έχουν αναλάβει εδώ και πολλά χρόνια την εργολαβία κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής. Ο εν λόγω κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος έχει πολλάκις αποδείξει την εμπάθεια του, όπως και το γεγονός ότι θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να λασπολογήσει τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Όταν λοιπόν αυτός παραδέχεται την άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματός, παρά το γεγονός ότι σίγουρα παρήγγειλε συγκεκριμένα χαλκευμένα αποτελέσματα, μπορεί κανείς να συμπεράνει με ασφάλεια ότι η Χρυσή Αυγή σαρώνει. Το γεγονός, όμως, ότι συναγωνίζεται την Σαμά – Rass σε εμπάθεια και «ψαλίδισμα» ποσοστών δείχνει και το ποιόν της εταιρίας και του ίδιου, αφού μάλλον η εταιρία επικέντρωσε την «έρευνα» της στα… Εξάρχεια για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την καταγέλαστη, επιπέδου Σαμα – Rass, δημοσκόπηση, τα ποσοστά κατόπιν αναγωγής έχουν ως εξής:

ΝΔ: 27,2%
ΣΥΡΙΖΑ: 32,3%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 9,3%
ΑΝΕΛ: 5,9%
ΚΚΕ: 5,8%
ΠΑΣΟΚ: 4,9%
ΔΗΜΑΡ: 2,7%

Αξίζει να σημειωθεί ότι αφότου κάποιος ξεπεράσει τα γελοία ποσοστά, μπορεί να σταθεί στην παραδοχή του δημοσκόπου ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει διαρκώς. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το άρθρο της ιστοσελίδας του Κούλογλου που συνοδεύει την δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή είναι «ελαφρώς ενισχυμένη συγκριτικά με την προηγούμενη δημοσκόπηση», όπου η εταιρία του Κούλογλου μας έδινε 7%. 

Όταν κάποιος σαν τον Κούλογλου παραδέχεται την άνοδο της Χρυσής Αυγής, τότε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η Χρυσή Αυγή σαρώνει. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akoma-kai-o-kouloglou-paradechetai-thn-anodo-ths-chrushs-aughs#ixzz2rb07n93v

Exit mobile version