Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Θα ήθελα με λίγα λόγια να σας αναπτύξω ένα θέμα βαρύνουσας σημασίας για τον ρόλο της γυναίκας ανάμεσά μας. Κατά την άποψή μου θα είχε μεγαλύτερη αποδοχή και αξία εάν είχε μιλήσει για αυτό κάποιος άνδρας, Συναγωνιστής και όχι εγώ σαν γυναίκα που πρέπει να αναφερθώ στο ίδιο φύλο. Εν πάση περιπτώσει, μιλώ σαν μητέρα και σαν Ελληνίδα Χρυσαυγίτισα. Πιστεύω προσωπικά σαν Ελληνίδα ότι τα τελευταία χρόνια, με την άνοδο του φεμινισμού και τις υψηλές απαιτήσεις της ζωής, όπως τις καλλιεργούν και τις επιβάλλουν στο μυαλό μας τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης (ΜΜΕ) και τα θέματα περί ισότητας τα οποία αναδεικνύουν, ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα προκύπτουν και σίγουρα εσκεμμένα. Ο ρόλος της γυναίκας συμπερασματικά έχει αλλάξει άρδην, προς το χειρότερο στο χώρο της Ελλάδος. Το τραγικότερο όλων αυτών είναι η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, με τους υψηλότερους δείκτες παγκοσμίως. ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ. Έχεις τη Τιμή να έχεις αναθρέψει ΗΡΩΕΣ, η οικογένεια σου όμως σήμερα κινδυνεύει. Το γένος σου κινδυνεύει με αφανισμό, και οι άνδρες που ανέθρεψες θυσιάζονται στο φόρο αίματος που μας επέβαλαν. Και σε ρωτάω.

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΟΥ; ΜΗΠΩΣ Η ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ; ΜΗΠΩΣ Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ ΤΟΥ 40; ΜΗΠΩΣ Η ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΣΑ που προτίμησε το θάνατο γι’ αυτήν και τα παιδιά της από τη σκλαβιά; ΜΗΠΩΣ Η ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ANΕΘΡΕΦΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ;

ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΥ. Τα πρότυπα σου έγιναν όλες οι φρικτές και παραφύσιν καρικατούρες μιας κτηνώδους ιδεολογικής αφαίμαξης. Όλα αυτά τα σκουπίδια που σου σέρβιραν δεκαετίες τώρα, ώστε να ξεχάσεις τις ρίζες σου. Και να επιτρέψεις, τα παιδιά σου να τα αλλοιώσουν ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. Και τώρα περιμένεις από τα κακοποιημένα παιδιά σου να αντιδράσουν. Αυτά τα παιδιά που άφησες να βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα. Γιατί επέτρεψες να σε χρησιμοποιήσουν. Οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ έλεγαν πως η γενναιότητα είναι γένους θηλυκού.  ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΙΛΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΣΠΑΡΤΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΙΛΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ. ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΙΛΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΔΙΚΑ.

Μη κάθεσαι, λοιπόν στο περιθώριο. ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, δείξε το δρόμο τον παλιό, τον δοκιμασμένο, αυτόν της ΑΡΕΤΗΣ και της ΑΝΔΡΕΙΑΣ. Δείξε στους γιους σου και στις κόρες σου πως δεν είσαι μάνα ραγιάδων και δούλων. Θυμήσου είσαι μάνα ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΛΕΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΩΝ.

Πως τα λιοντάρια δε σκλαβώνονται ποτέ. Πως δεν είναι σκλάβοι κανενός και ούτε θα ξαναγίνουν. Κατά το παρελθόν – η ζωή των Ελλήνων ήταν πιο φτωχική, αλλά υπήρχε ισχυρός ο θεσμός της οικογένειας, και σ’ αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η συμβολή της Ελληνίδας γυναίκας-μάνας. Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, άρρηκτα συνδεδεμένος με τα ιδεώδη της ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ στα βάθη των αιώνων, σίγουρα θέλει να έχει η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ως πρότυπο την Μπουμπουλίνα και εάν χρειαστεί την Σουλιώτισσα. Συγχρόνως να έχει το σθένος να μπορεί να πει στον άνδρα της ή στο γιό της ΣΑΝ ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΑ: «Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ». Για εμάς η μητρότητα είναι το υπέρτατο ιερό καθήκον κάθε Ελληνίδας, από αυτήν εξαρτάται η συνέχεια του Έθνους και της φυλής μας. Είναι χρέος κάθε μάνας Ελληνίδας να αναθρέψει τα τέκνα της με ιδανικά και ιδεώδη, έχοντας ως πρότυπο τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΙΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Με λίγα λόγια, η θέση της Ελληνίδας στην κοινωνία πρέπει να είναι αυτή που ήταν πάντα όταν μεγαλουργούσε η μικρή σε έκταση αλλά μεγάλη, μέγιστη σε ιστορία και δόξα Ελλάδα μας. Πρέπει να ξαναβρεί τον εαυτό της στην Ελληνική κοινωνία, διότι εάν δε γίνει αυτό, πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε στο εγγύς μέλλον μια ΕΛΛΑΔΑ εντελώς διαφορετική, προς το χειρότερο εκφυλισμένη από τους εισαγόμενους λαθρομετανάστες.

Αυτά πρεσβεύω εν ολίγοις ως Ελληνίδα, Γυναίκα, Μάνα Χρυσαυγίτισα

Κ.Ν. – Πιερία, 19/1/2014

Τον γαμπρό της Ντόρας και κολλητό του Μουρούτη και της Διαμαντοπούλου προωθούν για πρόεδρο του νέου ψευτοΠασόκ

Μα δεν μπορεί να’ ναι τόσο αχρηστευμένα τα μυαλά τους που να πιστεύουν ότι θα ψηφίσουμε νέα πασοκο-σύριζα, αν και διαθέτουν την απαραίτητη αλαζονεία που τους κάνει για όλα ικανούς. Δηλαδή ή εθνικό ξεπούλημα ή εθνικός θάνατος; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Μοναδική επιλογή ο δρόμος προς τον ήλιο! Με τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που ξημερώνει οι ανομίες τους θα λυθούν σαν τα μάγια των καταραμένων! Ας κάνουν κανένα αστείο να μας κλείσουν τον δρόμο με τις γνωστές τους αλχημείες και το πολύ-πολύ να δουν τους οικολόγους πράσινους να βγαίνουν με αυτοδυναμία! Κι αυτό μόνο αν βγάλουν τα τανκς και μας φάνε. Άντε γιατί πολύ ψύχραιμα το’ χουμε πάρει τελευταία κι όμως το αίμα ακόμα βράζει για τ’ αδέρφια μας που άλλα φυλακίστηκαν κι άλλα χάθηκαν για πάντα. Άριστες οι ιδεολογίες και τα ιδανικά αλλά οι προσβολές τους προστάζουν έργα! Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους! Ζήτω το Έθνος!

Λ.Κ.

Συνελήφθησαν για φοροδιαφυγή η σύζυγος και ο αδερφός του βουλευτή της ΝΔ Γιακουμάτου – ΒΙΝΤΕΟ

Το 2006 ο υφυπουργός δημοσίας τάξεως Μαρκογιαννάκης κατά τη διάρκεια συνεστίασης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Καστελίου Κρήτης, χαρακτήρισε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δ.Λινό «ανόητο λειτουργό» και
«αγράμματο». Τώρα θα μας κάνει τον ηθικό και τον άμεμπτο;

Σ.Ε.

Big boss Μπόμπολας: “Θέλω μεγάλη συγκυβέρνηση ΝΔ-Σύριζα!”

Έχουμε την ομορφότερη και πιο ευλογημένη χώρα στη γη. Παράγει προϊόντα μοναδικά στον κόσμο, όπως το ελαιόλαδο και το κρασί που ξεχωρίζουν παγκοσμίως. Η αγροτική οικονομία είναι η βασική πηγή  πλούτου μας όπως και η αλιεία. Είμαστε μόνο 10.000.000 Έλληνες και αν γινόταν σωστή παραγωγή θα μπορούσαμε σε πολλά προϊόντα, όπως τα λαχανικά, τα σιτηρά, το βαμβάκι, τα όσπρια, το λάδι, το κρασί, να είμαστε αυτάρκεις και να εξάγουμε ώστε να ζούμε πλουσιοπάροχα. Δεδομένης της ήπιας μορφής του χειμώνα και την εναλλαγή των εποχών, είμαστε πολύ τυχεροί που γεννηθήκαμε Έλληνες. Από την αρχαιότητα, αναπτύξαμε το εμπόριο, τις επιστήμες, δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο. Πως είναι δυνατόν να στερούνται ελληνόπουλα το καθημερινό φαγητό και οι Έλληνες εργασία; Γιατί επιτρέπουμε στους εχθρούς του έθνους μας να μας υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας και να μας απειλούν με πείνα αν δεν τηρήσουμε τις εντολές των δανειστών μας; Γιατί αφήσαμε αληταράδες και κηφήνες, προδότες και ανήθικους να διαχειρίζονται τη ζωή μας; Είναι δυνατόν οι αλλοδαποί να έχουν εργασία και ο Έλληνας να μην έχει να ταϊσει τα παιδιά του; Είναι ηθικό να πεθαίνουν Έλληνες επειδή το κράτος τους στέρησε σύνταξη και δουλειά; Σήμερα διάβασα το θλιβερό συμβάν στην Κύμη του απελπισμένου συνταξιούχου που αυτοπυρπολήθηκε γιατί δεν είχε ακόμη λάβει την σύνταξή του αν και πλήρωνε τόσα χρόνια στον ΟΤΕ. Τι περιμένουμε; Αν δεν έχει έρθει η σειρά μας, είναι πολύ κοντά. Και τότε δεν θα υπάρχει κανείς να μας στηρίξει πλην των τελευταίων πιστών, που οφείλουμε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο. Τι περιμένετε Έλληνες; Να ανακάμψει η οικονομία; Να μας δώσουν μαζί με νέο μνημόνιο την επόμενη δόση; Θα πάρετε εσείς ένα ευρώ; Όλα οι τοκογλύφοι τραπεζίτες θα τα πάρουν. Οι σιωνιστές που από παλιά έμαθαν το τέχνασμα του δανεισμού, προς υποδούλωση όσων είχαν ανάγκη. Τίνος ανακάλυψη είναι οι τράπεζες; Από το μπάγκο =μπάνκα–τράπεζα που έστηναν προκειμένου να δανείσουν με τόκο λαούς και κράτη από τα πολύ παλιά χρόνια.

Α.Γ.Α.

Ένα βιβλίο απόδειξη της φυλετικής συνέχειας του Ελληνισμού

Μετά το τελευταίο γεγονός με το ναυάγιο με τους Αφγανούς και τους εγχώριους ανθέλληνες πολιτικούς να στήνουν διαμαρτυρίες έξω από τη Βουλή, έχω την αίσθηση ότι πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς στην Ελλάδα. Είναι δυνατόν να διαμαρτύρονται Έλληνες; πολιτικοί για τους λαθροαφγανούς και να μην κάνουν ένα συλλαλητήριο για τα ελληνόπουλα που πεινάνε; Για την ανεργία; Την απελπισία χιλιάδων νοικοκυριών που με μηδέν βαθμούς στερούνται θέρμανσης; Τι θέλουν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί; Την εθνοκτονία μας και τον εποικισμό της Ελλάδος και ολόκληρης της Ευρώπης από την μαύρη και κίτρινη φυλή; Αυτές τις εντολές πήραν στις στοές του σατανά οι αντίχριστοι; Τα  πράγματα εξελίσσονται πολύ άσχημα και η κυβέρνηση ανέχεται τα πάντα, εκτός από την δικαιοσύνη, την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και την διαφύλαξη των εθνικών μας ιδανικών. Ισοπέδωση σε όλους τους τομείς. Γιατί; Μήπως αυτή η αναρχία και ακυβερνησία βολεύει τους εχθρούς μας που σε λίγο θα έχουν περισσότερα δικαιώματα από εμάς; Έλεος με το ναυάγιο, με τα τάγματα εφόδου και το κλίμα εμφυλίου που τα ΜΜΕ καλλιεργούν. Προστάτες των κατατρεγμένων διεθνιστές κομμουνιστές η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Δεν θα παραδώσουμε σπιθαμή ελληνικού εδάφους και ως εδώ τα οφέλη των λαθροεισβολέων.

Η.Π.

Πάγκαλος εκθειάζει Γεωργιάδη: αλληλοσυγχαίρονται τα πολιτικά πτώματα του μνημονίου

Δυό μικρές αράδες αφιερωμένες για τους τόσο άδικα και παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές μας που η σκέψη μας και η ψυχή μας είναι κοντά τους: Χαλύβδινα τα στήθια κι η ορμή μας που γιγαντώνεται από τους θρύλους τους παλιούς κι ατρόμητη στο θάνατο η ψυχή μας μας ρίχνει ακράτητους στης μάχης τους καπνούς, Ατσάλι και ψυχή το Σύμβολό μας και κάθε εχθρός μπροστά μας χάνεται με μιάς όταν με τ’ άρμα μας και τ’ άλογό μας
παντού σκορπίζουμε αγέρι Λευτεριάς, Στης μάχης τη φωτιά αδελφωμένοι, μ’ έναν παλμό θωρακισμένοι και ιππείς για την Ελλάδα μας την δοξασμένη ορμούμε εμπρός με την ορμή της αστραπής.

Χ.Ν.

Εθνικιστικός σεισμός στο μνημόσυνο του στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή – Φωτορεπορτάζ

Αγαπητέ Κε Μιχαλολιάκο,

Σαν Έλληνας που είμαι αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Έθνους δεν μπορεί να βρίσκονται στην φυλακή χωρίς δίκη. Θέλω όμως να σας αναφέρω και να κάνω μία πρόταση προκειμένου εσείς να την κάνετε γνωστή στον Ελληνικό Λαό μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι από αυτούς. Όπως γνωρίζετε τα εκδοθέντα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου είτε με βάση το Ελληνικό η το Αγγλικό Δίκαιο σημαίνουν ότι αυτά πρέπει να πληρωθούν από το Ελληνικό Κράτος είτε αυτό έχει η δεν έχει να πληρώσει, αφού τα εκδίδει με βάση την οποιαδήποτε περιουσία ανήκει σε Έλληνες η αλλιώς αυτή η περιουσία κατά συνέπεια ανήκει στην Ελλάδα και χρησιμοποιείται ως ενέχυρο έκδοσης των ομολόγων. Τα ομόλογα στην συντριπτική τους πλειοψηφία άνω του 90% βρίσκονται στα χέρια ξένων κρατών και των κεντρικών τους τραπεζών κατά βάση η των εμπορικών τραπεζών των χωρών αυτών. Όταν λοιπόν το Ελληνικό Κράτος αναφέρει ότι δεν μπορεί να τα πληρώσει πρέπει να βρει ένα τρόπο να τα πληρώσει Η να υποδείξει στον κομιστή του ομολόγου πως μπορεί να τα αποπληρωθεί. Το Ελληνικό Κράτος λοιπόν προκειμένου να πληρώσει τα εκδοθέντα ομόλογα που κατά κύριο λόγο προϊόν διαγωνισμών η αναθέσεων(άρα μίζες) μπορεί λοιπόν να κάνει 2 κινήσεις: 1.  Να τα καταγγείλει ως προϊόν εκβιασμού η προέλευσης μαύρου χρήματος και να τα διαγράψει χωρίς περαιτέρω διαδικασίες. 2.  Να γνωστοποιήσει στον κομιστή(π.χ. Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας, της Αυστρίας, κτλ) ότι τα ομόλογα που έχουν εκδοθεί και κατέχουν αυτές οι χώρες προέρχονται από μαύρες συναλλαγές και ότι υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις ότι κομμάτι αυτών είναι κατατεθειμένα σε εμπορικές τράπεζες των χωρών αυτών η έχουν γίνει ως προϊόν εγκλήματος ακίνητα, κτλ στις χώρες αυτές. Επομένως οι χώρες αυτές έχουν την επιλογή η να διαγράψουν τα ομόλογα αυτά από μόνες τους η να επιστρέψουν όλη την αξία σε ρευστά και ακίνητες η άλλες περιουσίες που βρίσκονται στις χώρες τους και είναι στην κατοχή Ελλήνων η ατόμων που πήραν την Ελληνική ιθαγένεια από το 1900 μέχρι και σήμερα. Καθιστώντας σαφές ότι τα ομόλογα θα πληρωθούν από αυτές τις περιουσίες και μόνο, τα ξένα κράτη θα θελήσουν εκουσίως είτε να επιστρέψουν όλες αυτές τις περιουσίες στο Ελληνικό Κράτος προκειμένου να πληρωθούν τα ομόλογα που κατέχουν γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα τους μείνουν στα χέρια, τα ομόλογα και πολύ απλά καλά να πάθουνε. Προσέξτε γιατί είναι κρίσιμο αυτό, τα Κράτη θα προτιμήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη να κατασχέσουν όλες αυτές τις περιουσίες διότι οι λαοί τους θα σκεφθούν ότι με αυτό τον τρόπο θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους, ενώ εάν διαλέξουν να προστατέψουν τις περιουσίες των Ελλήνων στις χώρες τους τότε θα χάσουν τα δικά τους λεφτά, και δεν νομίζω να υπάρχει κανείς στον πλανήτη να δεχτεί να χάσεις τα λεφτά του για να επωφεληθεί άλλος. Επιπροσθέτως, επειδή κάποιος θα σκεφτεί ότι θα εγερθούν θέματα επί των κατασχεθέντων κινητών και ακινήτων αξιών των Ελλήνων του εξωτερικού, θα σας πω ότι κανείς φτωχός είτε μικρομεσαίος Έλληνας δεν διαθέτει στο εξωτερικό κινητή η ακίνητη περιουσία, αλλά όποιος αξιώσει από το Ελληνικό Κράτος θα πρέπει να αποδείξει την προέλευση της περιουσίας του πράγμα που θα τραβήξει σε μεγάλο μάκρος χρόνου έτσι κι’ αλλιώς. Επίσης, ουδείς απατεώνας και λαμόγιο που έβγαλε τα χρηματά του ως προϊόν εγκλήματικής δράσης η φοροδιαφυγής θα τολμήσει να αξιώσει τίποτα γιατί η θεσμοθέτηση ισόβιας κράτησης η της εσχάτης των ποινών για μεγάλη φοροδιαφυγή(άνω του 1 εκατ.ευρώ) θα αποθαρρύνει τους πάντες για να μην βρεθούν όπως λέει και η λαϊκή σοφία “πήγε για μαλλί και βγήκε απαγχονισμένος(όχι απλά κουρεμένος). Να είστε σίγουρος ότι η πρότασή μου είναι η μοναδική αναίμακτη την οποία θα υιοθετήσουν ΚΑΙ οι ξένες  κυβερνήσεις με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις χώρες τους, αυτό το γνωρίζω γιατί η γνώμη των λαών αυτών για την Ελλάδα και τους Έλληνες(αδικαιολόγητα φυσικά) είναι πολύ χειρότερη από αυτήν που παρουσιάζουν τα ντόπια πορνοκάναλα και δημοσιογράφοι, το γνωρίζω από πρώτο χέρι γιατί έχω καθαρά εξαγωγική επιχείρηση και έχω προβλήματα λόγω της εθνικότητας της επιχείρησης και όχι λόγω των εργασιών της η της ποιότητας αυτών. Με τον τρόπο που προτείνω παραπάνω τα ομόλογα θα πληρωθούν από τους πραγματικά φοροδιαφεύγοντες η πλιατσικολόγους η ρεμουλαδόρους-λαμόγια που κλέψανε τα λεφτά και ουχί από τους νεόπτωχους Έλληνες που στενάζουν καθημερινά. Αυτά και ελπίζω σε υιοθέτηση της πρότασης μου η οποία καταλαβαίνετε σε τι θέση θα σας βάλει, ουδείς θα μπορεί να πει οτιδήποτε το αντίθετο, αφού αυτό συμφέρει τον Ελληνικό Λαό κατά βάση, όποιος ισχυριστεί το αντίθετο σημαίνει ότι απλά είναι φοροφυγάς και απατεώνας, έχει συμφέρον να μην δεχτεί αυτό. Με τιμή,

Δ.Δ.

Ακόμα και ο Κούλογλου παραδέχεται την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-28-ianouariou-2014#ixzz2rg517GfO

Exit mobile version