Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεργασία : Κάλιο ό,τι και να μας λέτε, παρά σαν εσάς

Αγαπητοί Συναγωνιστές

Είμαι βέβαιος ότι κορεστήκατε και κουραστήκατε από το ατέλειωτο και συνεχές σφυροκόπημα ύβρεων και άθλιων χαρακτηρισμών που δέχονται το Κίνημα, η Ηγεσία, οι επώνυμοι Συναγωνιστές μας και όλοι μαζί οι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες, κυρίως κατά το τελευταίο τετράμηνο, οπότε και κορυφώθηκε ο αντιεθνικιστικός διωγμός  με τις στημένες κατηγορίες και τις φυλακίσεις των συντρόφων μας.

Η αρμονική συνήχηση της σήψης με το ψέμα έχει οδηγηθεί σε παροξυσμό: Γηπεδονταήδες τηλεπαρουσιαστές, μασαχαψαμπούκες πολιτικοί αναλυτές, σαφρακιασμένες δημοσιογραφικές γεροντομπεμπέκες, αρσενικοθήλυκες ξερόλες, ραδιοφωνικοί κατήδες, τηλεοπτικοί εισαγγελείς και βαψομαλιάδες απόστρατοι συνδικαλιστές, όλοι μαζί τσιροκοπάνε ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Ξερνώντας μίσος, λάσπη και παραληρηματικές συκοφαντίες.  

Τσοντοκάναλα, ερωτολόγοι  και παραμυθούδες έχουν αποδυθεί σε μια λυσσασμένη λογοδιάρροια κατά του Εθνικισμού. Μηντιακά ασπόνδυλα που σαλιογλύφουν σταυροφιλούντες αθέους σφιχταγκαλιασμένα με λογής – λογής πολιτικάντηδες, όλο πάθος κατά της Χρυσής Αυγής. Ταχαδημοκράτες  πουθενάδες, ουτιδανά αχόρταγα  εξουσιομανή ανθρωπάρια που ορέγονται να υποκαταστήσουν τους εξουσιαστικούς βουλιμικούς γυμνοσάλιαγκες στον θρόνο της κυβερνητικής μασαμίζας. Μπούφοι και λοιπά πετούμενα μ’ αδέσμευτα ζητούμενα. Ψωροτσάκαλα της  παραδημοσιογραφίας και  ύαινες της ρυπαρολογίας, βρίσκονται όλοι ενωμένοι εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Εναντίον της Χρυσής Αυγής, μοναδικής ελπίδας του Λαού μας!

Όμως μη γελιέστε ούτε στιγμή από την πλησμονή των χυδαίων:  Τα θολά πρόσωπα και τα ονόματα των ατόμων αυτού του αποτρόπαιου εσμού δεν έχουν καμιά σημασία. Ούτε ο αυτοπροσδιορισμός  και οι τίτλοι τους. Μη ξεχνάτε ότι πίσω από τις πάμπολλες δεξιές κι αριστερές μουτσούνες του, το πολυπρόσωπο καθεστωτικό κτήνος είναι ένα. Είναι ο Εχθρός του Λαού, της Πατρίδας και της Ελευθερίας μας!

Αποκριθείτε με απάθεια στην απαξίωση των δειλών, στις κατάρες των προσκυνημένων και στο μίσος των προδοτών!

Απαντήστε στην κάθε ηθική γλίτσα, ό,τι χρώμα κι αν έχει, μ’ ένα βαθύ περιφρονητικό  γέλιο! Ολύμπιο και θριαμβικό, σε ρυθμό allegro  maestoso.

Αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα μας !

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Στέφανος Αλαμάνος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunergasia-kalio-oti-kai-na-mas-lete-para-san-esas#ixzz2rg65Q331

Exit mobile version