Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νότια Προάστια, Τρίκαλα, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Στρυμωνικός, Συνέντευξη Ι. Σαχινίδη

Δραστηριότητες Τοπικών: Νότια Προάστια, Τρίκαλα, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Στρυμωνικός, Συνέντευξη Ι. Σαχινίδη

Την Δευτέρα 20/1/2014 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, που για άλλη μια φορά αποδείχτηκαν μικρά από την μεγάλη προσέλευση φίλων και συναγωνιστών. Στην τελετή παρευρέθηκαν οι συναγωνιστές  – βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος.

Την τελετή άνοιξε ο συναγωνιστής Μέξας Χάρης μέλος του πενταμελούς της Τ. Ο. ο οποίος ευχήθηκε την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκος και των υπολοίπων συναγωνιστών που κρατούνται παρανόμως από την χούντα του μνημονίου.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο συναγωνιστής – βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος που αρχικά αναφέρθηκε στις παράνομες και άδικες προφυλακίσεις των συναγωνιστών μας με πρώτο τον Αρχηγό μας. Οι παράνομες αυτές διώξεις τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να κάμψουν το φρόνιμα των Ελλήνων εθνικιστών , ούτε βέβαια να σταματήσουν τον πολιτικό μας αγώνα. Τέλος πήρε τον λόγο ο συναγωνιστής – βουλευτής Νίκος Μίχος ο οποίος με την σειρά του κάλεσε όλους τους συναγωνιστές να είναι σε ετοιμότητα και να δώσουν μάχη για εθνικό αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Σάββατο 11:00 – 14:00
Ποσειδώνος 34 και Καλαμακίου
Τηλέφωνο: 210-9810421

Τ.Ο. Τρικάλων: Κοπή βασιλόπιτας και ομιλία βουλευτή Αντώνη Γρέγου‏

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, η κοπή της βασιλόπιτας, και πολιτική ομιλία του βουλευτή Αντώνη Γρέγου στα γραφεία της Τ.Ο Τρικάλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Τα γραφεία του Εθνικιστικού Κινήματος αποδείχθηκαν τελικά πολύ μικρά για να χωρέσουν τους δεκάδες συμπολίτες μας, που ήρθαν για να ακούσουν τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Αντώνη Γρέγο, και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Γιώργο Μισιάκα. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και στις πολιτικές διώξεις που υφίσταται το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, από την συγκυβέρνηση Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ. Αναφέρθηκαν, επίσης, στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, αλλά και αυτοδιοικητικές εκλογές, τονίζοντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα,σε πείσμα όλων των μεθοδεύσεων που απεργάζονται κυβέρνηση και διαπλοκή.Επεσήμαναν πως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα και στην Θεσσαλία στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, και ήδη συγκροτούνται τα ψηφοδέλτια της εθνικιστικής νίκης.

Τόνισαν επίσης πως ούτε οι διώξεις, ούτε οι άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ούτε και οι δολοφονίες μπορούν να σταματήσουν το εθνικιστικό ποτάμι, που καθημερινά φουσκώνει και γιγαντώνεται, κάτι που ούτε και οι κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να κρύψουν πλέον.

Ακολούθησε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας,(με σπάτουλα, γιατί στις ημέρες διακυβέρνησης Σαμαρά είναι “ύποπτο” να κόβεις πίτα με μαχαίρι)  μέσα σε αγωνιστική ατμόσφαιρα.

ΤΡΙΚΑΛΑ:
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πατρών

Με το βλέμμα στραμμένο στη συγκέντρωση μνήμης που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή για τους πεσόντες αξιωματικούς στα Ίμια το άλλο Σάββατο, έγινε σήμερα Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 η καθιερωμένη συγκέντρωση και ομιλία στα γραφεία της Τοπικής μας.

Φιλοξενούμενος ομιλητής ο συναγωνιστής βουλευτής του Νομού Αιτωλ/νίας Κων/νος Μπαρμπαρούσης και οικοδεσπότης, το μέλος της κεντρικής επιτροπής και υπεύθυνος τομέα Δυτικής Ελλάδος, συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας.

Τον λόγο πήρε στην αρχή ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας ο οποίος αναφέρθηκε στην πανστρατιά της Χρυσής Αυγής στις δημοτικές εκλογές, στην επερχόμενη νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου και στην κατά κράτος συντριβή της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Στο θέμα των προσφάτων τουρκικών προκλήσεων στη βραχονησίδα Λαδοξέρα, τόνισε ότι: «μόλις η Χρυσή Αυγή αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, κάθε μογγολικό σκάφος που θα περνάει στα ύδατα μας θα βουλιάζει. Την ίδια τύχη θα έχει και κάθε αεροσκάφος, θα καταρρίπτεται». Τέλος υπογράμμισε την αναγκαιότητα όλων των συναγωνιστών να παρευρεθούν στη συγκέντρωση μνήμης των Ιμίων.

Ακολούθησε ο συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης ο οποίος συμπληρώνοντας τον συναγωνιστή Ρήγα, είπε ότι στη συγκέντρωση των Ιμίων δεν πρέπει να λείψει κανείς, γιατί εκτός του ότι είμαστε η μοναδική πολιτική παράταξη που για 17 συνεχή έτη τιμάμε τους «τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενους» πεσόντες αξιωματικούς, θα δείξουμε έτσι στο διεφθαρμένο χουντικό καθεστώς, ότι παρά τις διώξεις και τις φυλακίσεις το κίνημά μας ολοένα δυναμώνει και ότι είμαστε δυνάμει κυβέρνηση.

Στην ομιλία του, ο συναγωνιστής βουλευτής είπε ότι για τα σκάνδαλα με τις μίζες, η Χρυσή Αυγή θα απαιτήσει δημοσιονομικό έλεγχο σε όλα ενώ θα αναγκάσει όλους τους εμπλεκόμενους να επιστρέψουν πίσω στο ακέραιο όλα τα βρώμικα χρήματα, ότι το θέμα των παρανόμων προφυλακίσεων των συναγωνιστών  παρακολουθείται στενά από ισχυρή νομική ομάδα και δεν θα αφήσει καμία αδικία να περάσει όσο κι αν το επιδιώκει η χούντα του μνημονίου και τέλος, κλείνοντας την ομιλία του, αναφερόμενος στις επερχόμενες ευρωεκλογές υπογράμμισε στην αναγκαιότητα μίας ισχυρής εθνικιστικής ευρωβουλής και μίας ισχυρής παρουσίας της Χρυσής Αυγής εκεί, που θα εδραιώσει και την νίκη στις εθνικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν.

Στο τέλος της εκδήλωσης και με το σύνθημα “οι σημαίες ψηλά” όλοι με μια φωνή, με μια καρδιά και με το βλέμμα στη γαλανόλευκη, τραγουδήσαμε δυνατά τον Εθνικό μας ύμνο.

ΠΑΤΡΑ:
Γούναρη 54
Τετάρτη και Κυριακή 20:00 – 22:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Ηρακλείου 

Ομιλία με θέμα τον ιδεολογικό χαρακτήρα του Λαϊκού Εθνικισμού και τον συμβολισμό του Μαιάνδρου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου από τον συναγωνιστή Οδυσσέα Πατεράκη, παρουσία δεκάδων φίλων και συναγωνιστών, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου (Ηροδότου 87 – Ν. Αλικαρνασσός). Παράλληλα, οι Ηρακλειώτες συναγωνιστές συνεχίζουν αμείωτα τη δράση τους με πόρτα-πόρτα διανομή φύλλων της εφημερίδας μας και φυλλαδίων με τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις του Κινήματος. Όσο για τα πικρόχολα σχόλια ντόπιων φερεφώνων του συστήματος για την κατάκλυση  των δρόμων της πόλης με φέιγ βολάν που μεταφέρουν το μήνυμα για την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων, αφήνουν παγερά αδιάφορους του Ηρακλειώτες Χρυσαυγίτες.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Ομιλία στην Τ.Ο. Χανίων

Ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις πραγματοποίησε ο συναγωνιστής Σταύρος Καρεφυλλάκης στην Τ.Ο Χανίων παρουσία δεκάδων συναγωνιστών και αλλά και νέων υποστηρικτών του Κινήματος.

ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Κοπή παραδοσιακής βασιλόπιτας στα γραφεία του πυρήνα Στρυμωνικού Κόλπου – Βόλβης

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία του πυρήνα Στρυμωνικού Κόλπου – Βόλβης.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε μία σύντομη αναφορά από τον υπεύθυνο των γραφείων, εξηγώντας πως αυτά τα γραφεία ξεκίνησαν από ένα απλό όνειρο λίγων ανθρώπων και πως εξελίχθηκαν σε μία πραγματικότητα, κάνοντας τη διαφορά σε ολόκληρη την περιοχή. Δεκάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, με σκοπό να ανανεωθούν οι όρκοι μας για Αγώνα, Τιμή και Αξιοπρέπεια μέχρι την τελική απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Έπειτα το λόγο πήρε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, συναγωνιστής Γραικός Φώτιος, κάνοντας μία ανασκόπηση του περασμένου έτους, συνολικά για το Κίνημά μας, αλλά και πιο συγκεκριμένα για τη δράση αυτού στο νομό Θεσσαλονίκης. Κάλεσε τους πάντες σε ασυμβίβαστο Αγώνα, ακολουθώντας το παράδειγμα του Αρχηγού και των άλλων στελεχών μας, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή πίσω από τα κάγκελα της «δημοκρατίας», πληρώνοντας το γεγονός πως φώναξαν μέσα στη βουλή, όλα αυτά που θέλει να φωνάξει και απαιτεί ο μέσος Έλληνας πολίτης! Τονίστηκε, πρόσθετα, η σπουδαιότητα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών,  αφού θα ξεκαθαριστεί μέσω αυτών ο πολιτικός χάρτης της χώρας για τα επόμενα χρόνια, με μία πανίσχυρη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο και με τα κόμματα της πλουτοκρατίας να αργοπεθαίνουν. Τέλος, πρόσθεσε πως μετά το Μάιο ό, τι και να μας προσάπτουν όλοι αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα, θα βλέπουν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση με εκατομμύρια υποστηρικτές σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ αυτοί θα προσπαθούν να συνεχίσουν το θλιβερό πολιτικό τους Αγώνα με λίγες χιλιάδες διορισμένους υποστηρικτές τους.

Έπειτα κόπηκε η παραδοσιακή βασιλόπιτα και το φλουρί έτυχε στον Αρχηγό μας, Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, με όλους τους παρευρισκόμενους σύσσωμους να του εύχονται «καλή λευτεριά» και να συνεχίζει να αποτελεί το παράδειγμα για κάθε αγωνιζόμενο Έλληνα, που δοκιμάζεται καθημερινά. Χάρη στο παράδειγμα αυτού του ανθρώπου βρισκόμαστε εμείς 30 και πλέον έτη μετά την πραγματοποίηση του ονείρου του για την ίδρυση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, με πολλές δεκάδες γραφεία σε ολόκληρη τη χώρα και εκατομμύρια υποστηρικτές σε ολόκληρο τον κόσμο! Η εκδήλωση έκλεισε παραδοσιακά με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και τη μόνη υπόσχεση που δίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την τηρεί καθημερινά: Αγώνα, Αγώνα… Αγώνα!

Συνέντευξη Ι.Σαχινίδη και Χ.Κεχαγιά στο Πέλλα Tv

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-notia-proastia-trikala#ixzz2rgBVfHaK

Exit mobile version