Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εκτός τόπου και χρόνου Κουτσούμπας ασχημονεί και πάλι κατά της Χρυσής Αυγής

Βγαίνοντας από την ανυπαρξία του και από τα βοθρολύματα, στα οποία είναι τοποθετημένη η ιδεολογία του, ο νυν αρχισταλινίσκος του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας βρήκε την ευκαιρία να πατήσει ξανά το «play» για να παιχτεί και πάλι η «κασέτα» με τις χιλιοειπωμένες βλακείες του για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ο ανεπάγγελτος τεμπελχανάς, το απόφοιτο παιδί του κομματικού σωλήνα, ο τύπος που μπερδεύει το μυστρί με την σπάτουλα, σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» και στην ερώτηση: «Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή έχετε θυμίσει τους στίχους “τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον”. Σας ανησυχεί το υψηλό ποσοστό που καταγράφει στις δημοσκοπήσεις;» απαντά ως εξής: «Οι στίχοι του Φώντα Λάδη αποτυπώνουν την πραγματική ανάγκη το ίδιο το εργατικό λαϊκό κίνημα, με την πάλη του, να απομονώσει τη ναζιστική Χρυσή Αυγή που γεννιέται και θρέφεται από το ίδιο το εκμεταλλευτικό σύστημα και ανάλογα τι το εξυπηρετεί, μια την «μαζεύει» και μια την «ξαμολάει». Η ΧΑ είναι τσιράκι τμήματος της μεγαλοεργοδοσίας κι όσο αποκαλύπτεται αυτός ο πραγματικός της χαρακτήρας, όσο δυναμώνει η πάλη ενάντιά της, ως αναπόσπαστου μέρους της πάλης ενάντια στο σύστημα, τόσο θα αποδυναμώνεται και εκλογικά, θα απομονώνεται, θα πάψει να δηλητηριάζει το νου και την καρδιά των ανθρώπων».

Ο θρασύτατος αυτός μπολσεβίκος, εκφραστής ενός ιστορικού απολιθώματος, το οποίο είναι ζήτημα αν αυτή τη στιγμή εκφράζει το 1/3 της εκλογικής επιρροής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ομιλεί εκ του ασφαλούς για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Την στιγμή που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διώκεται χωρίς κανένα πρόσχημα από το σύστημα, που ο Αρχηγός της και άλλοι 5 βουλευτείς της φυλακίζονται ανήθικα και παράνομα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με αρκετά μέλη και υποστηρικτές της, πολύ περισσότερο την ώρα που Χρυσαυγίτες δολοφονούνται από το κόκκινο παρακράτος, το θρασύδειλο αυτό υποκείμενο επιτίθεται εναντίον του μοναδικού πραγματικού αντιπάλου του ανθελληνικού και αντιλαϊκού συστήματος.

Ενώ το καταστατικό του ΚΚΕ βρίθει απειλών κατά του κοινοβουλευτισμού, ενώ οι εκπρόσωποί του λένε ευθαρσώς ότι μάχονται για «την δικτατορία του προλεταριάτου» και καλλιεργούν το μίσος για «τον ταξικό εχθρό», εν τούτοις παραμένουν στο απυρόβλητο. Και αυτό συμβαίνει επειδή το ΚΚΕ όχι μόνο είναι εντελώς ακίνδυνο για το καπιταλισμό, ο οποίος εκμεταλλεύεται και απομυζεί την Χώρα μας, αλλά δρα και ως υπερασπιστής του σε τέτοιο βαθμό που να δέχεται τα συγχαρητήρια ακόμη και του Πρετεντέρη.

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε άλλο με τον γραφικό αυτόν τύπο, ο οποίος είναι τόσο εκτός τόπου και χρόνου που μιλάει για «αποδυνάμωση» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την στιγμή που ακόμη και οι πέτρες βοούν ότι είναι δεύτερο κόμμα στις προτιμήσεις των Ελλήνων. Θα τους λέγαμε ντροπή, αλλά ποιος την έχασε για να την βρουν τα «ορφανά» του Στάλιν που «βρίζουν» τον καπιταλισμό αλλά χρησιμοποιούν μεθόδους τύπου άρθρο 99 για να γλυτώσουν τα χρέη τους; Που παραπάνω από 50 χρόνια είχαν χαρακτηρισμένους ως προδότες, ρουφιάνους και δηλωσίες τον Ζαχαριάδη και τον Βελουχιώτη για να τους «αποκαταστήσουν» στη συνέχεια σα να μην τρέχει τίποτα;

Αν τώρα το ΚΚΕ «γιορτάζει» τα 95α γενέθλιά του, ως κόμμα της προδοσίας, τα 100 χρόνια του θα συνδυάζονται με την κομματική του κηδεία.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-ektos-topou-kai-chronou-koutsoumpas-aschhmonei-kai-pali-kata-ths-chrushs#ixzz2rhKdfvV7

Exit mobile version