Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έπιασαν δουλειά οι «λαγοί» της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Δεν αρκούν οι στημένες δημοσκοπήσεις του μπομπολιστάν που δείχνουν ότι τάχα μου ο Λαός θέλει συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήταν αρκετές, άλλωστε, αυτές οι δημοσκοπήσεις ούτε όταν το σύστημα ήθελε να προωθήσει την συγκυβέρνηση Παπαδήμου. Απαιτούνται και «λαγοί» που θα δείξουν την συναίνεση μεταξύ των κομμάτων, που θα δείξουν ότι τα κόμματα αφουγκράζονται την «λαϊκή βούληση» των ψεύτικων δημοσκοπήσεων και προχωρούν στην εκτέλεση της διαταγής του “big boss”.

Έπιασαν, λοιπόν, δουλειά οι «λαγοί» και οι «παπαγάλοι» της μελλοντικής μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για δύο βουλευτές της ΝΔ. Ο πρώτος είναι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος δήλωσε μέσω twitter ότι: «Κάτω από αυτή τη λογική και με σχέδιο για την επόμενη μέρα, για την Ελλάδα της ανάπτυξης μπορεί να χωρέσουμε πολλοί και από πολλά κόμματα. Είναι κρίμα να έχουμε κάνει τόσες θυσίες και να μη δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένο μοτίβο, για να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Ο δεύτερος βουλευτής ήταν ο πρώην «κομμουνιστοφάγος» Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μιλώντας στον Real Fm δήλωσε ότι “δεν λέει όχι σε συνεργασία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης”, εφόσον «o ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει στροφή 180 μοιρών» και τονίζοντας ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα».

Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι δεν χρειάστηκε πολύ για να κλείσει η συμφωνία μεταξύ των δήθεν αντιμαχόμενων στρατοπέδων. Αρκούσε μία δημοσκόπηση του “big boss”, ένα άρθρο του Σταύρου Ψυχάρη και δύο δηλώσεις «απεταξάμην» από τον ΣΥΡΙΖΑ, μία από τον Σταθάκη και μία από τον Τσίπρα, που έλεγαν ότι «αποδέχονται το χρέος» και ότι «δεν θα προβούν σε μονομερείς ενέργειες» αντίστοιχα. Και εγένετο γάμος…

Και την επαύριο των εκλογών τα κορόιδα που πίστεψαν τις αντιμνημονιακές κορώνες Τσίπρα ή τις πατριωτικές κορώνες Σαμαρά, θα μουντζώνονται για άλλη μία φορά, αφού πίστεψαν πολιτικούς απατεώνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epiasan-douleia-oi-lagoi-ths-sugkubernhshs-nd-suriza#ixzz2ri9aT9Lq

Exit mobile version