Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Παρακολουθώντας το βίντεο όπου η Άννα Βαγενά απευθυνόμενη στον άθλιο και παράνομο Δήμαρχο της Αθήνας Καμίνη του είπε “είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ανακόψεις τον Κασιδιάρη; Φοβάμαι ότι θα έχουμε Δήμαρχο τον Κασιδιάρη” και τότε αμέσως ακούστηκαν οιμωγές, αναθεματισμοί, κλάματα, κατάρες και θεϊκές επικλήσεις όπως “Χριστός και Παναγία” από τους παρευρισκόμενους ελληνόφωνους κοπρίτες που φιλοξενούσε ο διαβόητος οικοδεσπότης Πρετεντέρης.. Ο καιρός γαρ εγγύς και τότε θα αποδοθεί Δικαιοσύνη. ΟΣΟΙ εμμέσως ή αμέσως οδήγησαν τους Έλληνες στην εξαθλίωση, τον διεθνή διασυρμό και τις αυτοκτονίες θα οδηγηθούν ενώπιον μια αδέκαστης (όχι χειραγωγούμενης) Δικαιοσύνης προκειμένου να επέλθει η κάθαρση που τόσο έχει ανάγκη η Ελλάδα μας.

Ι.Λ.

Τα αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής: Οι Έλληνες στην απελπισία, το χρέος στα ουράνια

Αν αισθανόταν λίγο άνθρωπος ο Δανίκας θα ντρεπόταν που ανήκει στο ανθρώπινο είδος μετά την θηριωδία του πακιστανού της Πάρου που όχι απλά χτυπούσε με μίσος το εφηβικό κεφαλάκι αλλά όταν αιμορραγούσε και έχασε τις αισθήσεις της η άτυχη Μυρτώ, το κτήνος νομίζοντας ότι είναι νεκρή, ασέλγησε στο ασχημάτιστο εφηβικό κορμάκι. Φυσικά τα ένστικτα του Δανίκα του επιτρέπουν ως φαίνεται όταν κάποιος πεινάει ή είναι στερημένος, να προβαίνει σε πράξεις που είναι ντροπή για την ανθρωπότητα. Να δούμε μας γράφει με επιείκεια το τέρας τον πακιστανό που πεινάει. Γιατί δεν επεμβαίνει ο νόμος να τον καλέσει σε απολογία τον κύριο δημοσιογράφο προστάτη των ανωμάλων και διεστραμμένων; Έχει την ελευθερία της γνώμης να μας προκαλεί το αίσθημα δικαίου και ηθικής την στιγμή που Έλληνες διώκονται για τις ιδέες και τα πολιτικά τους φρονήματα που φυσικά μόνο ανώμαλα και διεστραμμένα δεν είναι; Τέτοια ευνομία θέλουν οι επικυρίαρχοι; Ε, δεν θα την έχουν. Σύντομα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κυβερνήσει την χώρα μας και όλα αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας που συμπαρίστανται σε εγκληματίες, δολοφόνους, βιαστές και ανώμαλους, θα έχουν την μεταχείριση που η ηθική και ο νόμος των ανθρώπων και όχι των ζώων, ορίζει. Όσο για τον πακιστανό, τουλάχιστον δις εις θάνατον θα έπρεπε να είναι η ετυμηγορία.

Σ.Ε.

Οι τοκογλύφοι λυμαίνονται την περιουσία της Ελλάδος – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Σας χαιρετώ. Εγώ mega δεν βλέπω. Είδα όμως το βίντεο που αναρτήσατε με την Βαγενά στην ανατροπή του αμερόληπτου Πρετεντέρη. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την υποψηφιότητα Κασιδιάρη κατάφερε ακόμα ένα φανταστικό για μένα γεγονός. Όταν η Βαγενά είπε στην συνταγματική ομήγυρη ότι εσείς δεν ζείτε στο κέντρο και δεν έρχεστε σε επαφή με την καθημερινότητα γι αυτό μπορεί να δείτε και δήμαρχο τον Κασιδιάρη ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ…ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ……! Καλό αγώνα ο Εθνικιστικός Μάης έρχεται!

Ε.Χ.

Το πρόγραμμα της “Ελληνικής Αυγής” για τον Δήμο Αθηναίων – ΒΙΝΤΕΟ

Θράσος χιλίων πιθήκων διαθέτει αυτό το ελεεινό υποκείμενο Υπουργός της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου που δεν διάβασε μεν το Μνημόνιο αλλά το ψήφισε και που θεωρεί τιμή του θα φτιαχτεί τζαμί στην Αθήνα. Ποιος είναι; Μα ποιος άλλος από τον Χρυσοχοϊδη, ένα υπόλειμμα της εγκληματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ που οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή. Κυκλοφορεί ελεύθερος ο ανόητος πολιτικάντης αντί να μετρά τις μέρες του μέσα στην φυλακή μαζί με τους άλλους συμμορίτες που γλεντοκοπούν με τα κλεμμένα από τον ιδρώτα του ελληνικού Λαού. “αυτά είναι χρυσαυγίτικα” είπε στους αγρότες που τον συνάντησαν φρουρούμενος από μια διμοιρία αστυνομικών και η αγροτιά, με θάρρος που δύσκολα συναντάς σήμερα όταν όλα τα σκιάζει η φοβέρα, του ανταπάντησε “‘Ολοι είναι με την Χρυσή Αυγή”.  Ναι όλοι είναι με την Χρυσή Αυγή περιμένοντας την ώρα που θα σας κλείσουν στην φυλακή κατεργάρηδες πολιτικάντηδες.

Π.Ε.

Προχωράνε γοργά οι διεργασίες συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Και ο Γλέζος ενέκρινε τον «γάμο» ΒΙΝΤΕΟ

Στην έναρξή της η εκπομπή του Κόντρα τσάνελ, Επί του Πιεστηρίου σήμερα έδειξε το βίντεο από τη συνάντηση Πούτιν Σαμαρα, σχολιάζοντας επί μακρόν το ότι τόσο πολύ υποτίμησαν οι Ρώσοι τη συνάντηση που τους έβαλαν να καθίσουν σε πλαστικές καρέκλες !!!!… και επιπλέον σε χώρο που –όπως σχολίασε ο παρουσιαστής- μοιάζει με χώρο αναμονής σταθμού τρένων……!! Τον έχουν πάρει χαμπάρι τον προδότη όλοι…

Ρ.Τ.

Ελβετική εφημερίδα: Τεράστια η απήχηση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία!

Απορώ με την ψυχραιμία της κυρίας Ζαρούλια. Η  κυβέρνηση έχει  παράνομα φυλακισμένο το σύζυγο της, της έχουν καταφέρει πλήγμα στην οικογενειακή της γαλήνη και της βάζουν και πρόστιμο. Αν στην θέση της ήταν κάποια βουλευτής της Αριστεράς θα τα είχε σπάσει όλα στην βουλή και ο πρόεδρος θα της έλεγε και ευχαριστώ. Για αυτή την αδικία τον Μάιο ο λαός θα τους τιμωρήσει.

Ο.Σ.

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 861

Το παρών μήνυμα αναφέρεται στην τραγωδία των Ιμίων η οποία στοιχειώνει τις καρδιές και τις ψυχές όλων των Ελλήνων μιας και η θυσία των παλληκαριών μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε την στιγμή ετούτη που η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή. Κατ’ αρχάς εκείνες οι ημέρες καταδεικνύουν αυτό που μόνο η Χρυσή Αυγή αναφέρει, δηλαδή ότι έχουμε να κάνουμε με προδότες πολιτικούς οι οποίοι στον βωμό του συμφέροντός τους δεν λογαριάζουν τίποτα. Ακόμα και να παραδώσουν την ίδια την χώρα στις ορέξεις των ξένων τοκογλύφων και εχθρών. Έτσι λοιπόν συνέβη και τότε. Διότι όπως ανέφερε ο κ.Πάγκαλος “την σημαία την πήρε ο άνεμος”. Αυτοί μας κυβερνάνε λοιπόν. Μιλάμε για ανθρώπους χωρίς κανένας ίχνος εθνικής ευαισθησίας και αρετής. Άρα λοιπόν τώρα τί μπορούμε να περιμένουμε; Όταν καθημερινώς το Αιγαίο γίνεται άντρο παραβιάσεων και όταν η δωσίλογη κυβέρνηση Σαμαρά βάζει φυλακή εθνικιστές και δίπλα πανηγυρίζουν. Διότι ξέρουν ότι η μόνη απειλή για αυτούς είναι οι εθνικιστές μιας και κυβέρνηση στη χώρα δεν υπάρχει. Έτσι λοιπόν και το 1996 η δωσίλογη κυβέρνηση Σημίτη παρέδωσε τα Ίμια στους Τούρκους μέσα σε μια νύχτα. Και φυσικά το άδειασμα και η ταπείνωση ήρθε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ωστόσο το αίμα των παιδιών εκείνων παραμένει και αποτελεί τροχοπέδη για όλους εμάς στον νέο αγώνα για την απελευθέρωση. ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!!! Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε.

Ε.Κ.Σ.

Σαν σήμερα περνά στην αιωνιότητα ο Κυβερνήτης των «ΟΧΙ», Ιωάννης Μεταξάς

Η συνήγορος του πακιστανού τέρατος στην τραγική υπόθεση της Μυρτούς, που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο ( και όχι μόνο), ισχυρίστηκε πως υπάρχουν ελαφρυντικά για το δράστη, αφού προέρχεται από μουσουλμανικό κράτος και βάσει των δοξασιών του θρησκεύματός του, η γυναίκα είναι υποδεέστερη του ανδρός!

Επομένως προκύπτουν δυο συμπεράσματα:

1) αφού ΟΟΟΛΟΙ τους προέρχονται από χώρες μουσουλμανικές και για τη θρησκεία τους η γυναίκα είναι υποδεέστερη, τότε ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ όλες οι Ελληνίδες στην… ίδια μας την πατρίδα!

2) Αποδεικνύεται το πόσο λασπολόγα είναι η Ρένα Δούρου που τόλμησε να πει δημοσίως πως, άμα κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή, θα πάει η Ελλάδα 500 χρόνια πίσω!!! Προφανώς θεωρεί πρόοδο και προχωρημένο πολιτισμό το επίπεδο των τριτοκοσμικών μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, γι αυτό έφαγε το λιγότερο που μπορούσε να εισπράξει: ένα μπουγέλο από τον Κασιδιάρη!!! Ηλία, μαζί σου!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-30-ianouariou-2014#ixzz2rsIEGJBu

Exit mobile version