Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έτοιμοι για συγκυβέρνηση: Ο Τσίπρας αναμασά τις αντιμνημονιακές κορώνες του Σαμαρά – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Οι κλέφτες και απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου, απόλυτα ελεγχόμενοι και καθοδηγούμενοι από ξένα κέντρα εξουσίας, δεν μπαίνουν καν στο κόπο να αλλάξουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις των υπαλλήλων τους, ανεξαρτήτως του κόμματος-συμμορία, το οποίο εκπροσωπούν.

Δεν υπάρχει Έλληνας ο οποίος να μη θυμάται την προεκλογική δέσμευση του Σαμαρά -όταν φυσικά βρισκόταν στην αξιωματική αντιπολίτευση- για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και σύσταση εξεταστικής για το Μνημόνιο, από τη στιγμή που η ΝΔ θα αναλάμβανε τη διακυβέρνηση της χώρας. Τη «συνέπεια» των λόγων και των έργων του βιώνουν όλοι οι Έλληνες σήμερα, εξάγοντας ασφαλή συμπεράσματα για την αξιοπιστία και το κύρος του προέδρου της ΝΔ.

Αξιωματική αντιπολίτευση σήμερα είναι ο Σύριζα με πρόεδρο τον Τσίπρα και γραμμή «αντιμνημονιακή». Αυτό άλλωστε υπογραμμίζουν οι νταβατζήδες της ενημέρωσης, περιγράφοντας «ομηρικές μάχες» μεταξύ ΝΔ και Σύριζα προκειμένου να εξαπατηθεί το «πόπολο» για μια ακόμη φορά. Παλιότερα ο κύριος Τσίπρας εγκατέλειψε την γραμμή της καταγγελίας του μνημονίου, κάνοντας λόγο για «επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου». Μόλις πρόσφατα, το πουλέν των αμερικανών τοκογλύφων, προχώρησε στην ανακοίνωση μιας ακόμη πολιτικής δήλωσης-«βόμβα»: σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο, μόλις ο Σύριζα γίνει κυβέρνηση.

Το ποίημα αυτό όμως, το έχουμε ακούσει ξανά και μάλιστα το ακούσαμε πρόσφατα, μόλις προ δύο ετών, σε προεκλογική περίοδο. Δείτε, ακούστε, βρείτε τυχόν ομοιότητες και τέλος κερδίστε μια μνημονιακή Χούντα Σύριζα-ΝΔ για το καλό των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών και ανδρείκελών τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/etoimoi-gia-sugkubernhsh-o-tsipras-anamasa-tis-antimnhmoniakes-korwnes-tou#ixzz2ruF6CF5M

Exit mobile version