Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνική οικονομία και όχι μνημονιακή οικονομία!

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος και βουλευτής Σερρών, στην σημερινή του ομιλία ήταν καταπέλτης! Ξεκάθαρος λόγος, λύσεις απτές, απλές και κατανοητές, που δεν χρειάζονται μεγαλοστομίες ούτε λαϊκισμούς για να υλοποιηθεί η πολυπόθητη ανάπτυξη στον τόπο μας. 

Ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται πολιτική βούληση κάτι το οποίο δεν διαθέτει καμμία άλλη παράταξη πλην της Χρυσής Αυγής.

Τόνισε ότι δεν ακούσαμε λύσεις και προτάσεις για την ανεργία διότι δεν έχουν να προτείνουν κάτι ρηξικέλευθο επί του θέματος.

Αφού έκανε παράθεση των στατιστικών δεδομένων, που απορρίπτουν τα ψέματα της συγκυβέρνησης περί άνοιγμα των αγορών, προχώρησε σε καταγγελία των κρατούντων. Συγκεκριμένα ξεμπρόστιασε τις μνημονιακές υποχρεώσεις της Ελλάδος, οι οποίες δεν επιτρέπουν κανενός είδους προσλήψεις, αντίθετα επιτάσσουν απολύσεις και φυσικά καμμία ανάπτυξη αφού ως γνωστόν η ανεργία φέρνει την ύφεση και η ύφεση την ανεργία.

Ανάμεσα των άλλων αναφέρθηκε και σε ένα άλλο ζητούμενο το οποίο δεν έχει θίξει κανένας! Εκτός από το πως θα βρεθεί λύση  είναι και  το ποιος θα δώσει την λύση! Γιατί στην αξιωματική αντιπολίτευση υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί για υπεξαίρεση μερικών εκατομμυρίων ευρώ, άλλοι τζογάρουν στην Black Rock είναι κάποιοι άλλοι που έχουν τόσα ακίνητα που άμα τα μαζέψεις όλα μαζί φτιάχνεις ένα ολόκληρο χωριό. Αλλά είναι και κάποιοι στην κυβέρνηση που έχουν πάρει μίζες και άλλοι οι οποίοι δεν έχουν δουλέψει ούτε μία μέρα τίμια για να δουν πως βγαίνει το μεροκάματο…

Η λύση της Χρυσής Αυγής είναι σαφής. Να βγούμε από το μνημόνιο όσο το δυνατό γρηγορότερα. Να λύσουμε το θέμα της λαθρομετανάστευσης, στο οποίο θέμα αυτό δυστυχώς η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώθηκε! Να δώσουμε προοπτική και ανάσα στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, διότι από εκεί θα ξεκινήσει η ανάκαμψη της Εθνικής οικονομίας! Να δώσουμε κίνητρο στον Έλληνα να παράγει για τον Έλληνα και όχι για πολυεθνικές, την Μέρκελ, τραστ, τραπεζίτες και τους τοκογλύφους!

Και αυτά τα αυτονόητα ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Exit mobile version