Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση των Ιμίων – ΒΙΝΤΕΟ

Έδωσα και εγώ το παρόν μαζί με δεκάδες χιλιάδες Συναγωνιστές στην μεγαλειώδη αποψινή εκδήλωση για τα Ίμια. Φέτος η συγκίνηση ήταν ιδιαίτερη, καθώς δεν ήταν κοντά μας ο Αρχηγός μας και οι Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλλά στα κελιά της Τιμής. Δεν το κρύβω πώς όταν άκουσαν την φωνή του Αρχηγού από τα μεγάφωνα δάκρυσα στην σκέψη ότι οι Συναγωνιστές μας παραμένουν άδικα φυλακισμένοι, πολιτικοί όμηροι της χούντας του Μνημονίου. Οι σκευωροί όμως σήμερα την πήραν την απάντησή τους. Ο κόσμος ήταν από τον Ευαγγελισμό μέχρι το σύνταγμα και αυτό δείχνει πως το Εθνικιστικό Κίνημα όχι μόνο δεν λυγίζει, αλλά γιγαντώνεται στην ελληνική κοινωνία. Με πρωτοπόρους τους Αθάνατους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού κοντοζυγώνει!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Ζ.Ν.

Ίμια 2014: Εθνικός Ύμνος – Ύμνος Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Μπράβο και πάλι μπράβο. Μεγαλειώδης πραγματικά η σημερινή συγκέντρωση. Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες βροντοφώναξαν την περιφρόνηση τους στο καθεστώς και στις μεθοδεύσεις του, είτε αυτές λέγονται Ξηρός, πολιτικές διώξεις ή τουρκοαναρχικοί. Δεν μας νοιάζει τίποτα, ας το πάρουν χαμπάρι. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ανακτήσουμε την Εθνικής μας Ανεξαρτησία και Αξιοπρέπεια. Ιδιαίτερη στιγμή που θα κλείσουμε στην καρδιά μας μέσα, το μήνυμα του Αρχηγού μας, που μας έδωσε σε όλους δύναμη. Εξαιρετικά ελπιδοφόρο το γεγονός ότι πλέον όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει Plan B ενάντια στις μεθοδεύσεις των δικτατόρων του μνημονίου. Το πιο ωραίο βέβαια είναι το γεγονός ότι πλέον οι ταγοί του καθεστώτος ξέρουν ότι υπάρχει και C και D και ότι θέλουν. Οπότε ας δώσουν κανένα κονδύλι παραπάνω για την συντήρηση των ελικοπτέρων. Μπορεί να χρειαστούν… Ποτέ δεν ξέρεις.

Κ.Α.

Εθνική Αυγή: η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών στις παράνομες μεθοδεύσεις της μνημονιακής χούντας

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική. Είναι σημαντική διότι θεωρώ ότι θα φανεί η πραγματική δύναμη της Χρυσής Αυγής με τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που θα πλημμυρίσουν το κέντρο της Αθήνας για να αποτίσουν φόρο τιμής στους αξιωματικούς που πριν από χρόνια χάθηκαν εξαιτίας των προδοτών που κυβερνάνε την Ελλάδα ακόμη και σήμερα. Και να είναι σίγουρος ο Σαμαράς ότι έχει τελειώσει πολιτικά είτε το θέλει είτε δεν το θέλει όπως ανέφερε προχτές. Αυτό του το λέμε κι εμείς. Όπως έχει τελειώσει και το ΠΑΣΟΚ και όλος ο πολιτικός συρφετός και το μιντιακό σύστημα.Η σημερινή συγκέντρωση θα πονέσει πολλούς, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Επίσης πολλά ΜΜΕ θα προσπαθήσουν να την αποκρύψουν για να μην φανεί η πραγματική δύναμη της συγκέντρωσης η οποία εκτιμούμε ότι θα είναι τρομακτική για το σύστημα. Γι’ αυτό δεν πρέπει να λάβει υπόψιν του ο κόσμος τις όποιες απειλές περί απαγόρευσης του Δένδια ο οποίος συνεχίζει το κρεσέντο του. Να είναι σίγουροι όσοι παρευρεθούν ότι η συγκέντρωση δεν θα έχει προηγούμενο.

Ο.Ε.

Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξέχασαν ποτέ τους Ήρωες των Ιμίων

Αγαπητοί Χρυσαυγίτες, Συνεχίστε δυναμικά τον αγώνα σας και στο τέλος θα νικήσετε, Πρέπει να αναδείξετε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας στην Βουλή και να κάνετε ερώτηση για το ουράνιο και τις προοπτικές εξορύξεώς του. Σύμφωνα με έρευνες υπάρχουν τουλάχιστον 20.000 τόνοι ουρανίου στην χώρα μας με την τιμή να κυμαίνεται στα 120 δολάρια το κιλό.

Ε.Χ.

Εθνικιστικός σεισμός: Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες τίμησαν τους Ήρωες των Ιμίων – Φωτορεπορτάζ

Οι Έλληνες, ιδιαίτερα της μέσης ηλικίας που βίωσαν τα γεγονότα των Ιμίων, σήμερα θυμήθηκαν τα ΙΜΙΑ και σε πολλά γραφεία η προδοσία του Σημίτη τότε, συνδυάστηκε με την τωρινή του μασόνου Σαμαρά που σιγά-σιγά εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία. Ο ελληνικός λαός μπορεί να έχει ως πρώτο μέλημα την εργασία και την ανεργία αλλά την πατρίδα και την θρησκεία την έχει πολύ ψηλά. Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση στον λαό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ που διεκδικεί την εξουσία μόνο συγκεντρώσεις υπέρ των Λαθρομεταναστών πραγματοποιεί και σημασία δεν δίνει εκτός από τα εθνικά θέματα ούτε στους άστεγους που έχουν κατασκηνώσει έξω από τα γραφεία του. Ως Ελληνίδα μητέρα έχω να μεταφέρω ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκει πολλούς υποστηρικτές ιδιαίτερα σε γυναίκες, άνεργες πτυχιούχους αλλά και μητέρες εφήβων που δεν επιθυμούν η πατρίδα μας να γίνει χώρα λαθρομεταναστών που τα κορίτσια και αγόρια τους δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα με τον φόβο του βιασμού, της κλοπής, του φόνου, της ασέλγειας, της προσβολής, από τους αλλόφυλους εισβολείς.. Οι γυναίκες, οι αληθινές Ελληνίδες μάνες, που όπως οι δικές μας μεγάλωσαν την γενιά μου με αυταπάρνηση και θυσίες, απεχθάνονται την κατάλυση των ηθικών αξιών, τον πόλεμο στη θρησκεία, την εξάλειψη του έθνους.   Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη ηρωίδες μάνες που δεν παρασύρονται από την διαφθορά που μας προβάλλουν τα κανάλια της διαπλοκής και τα περιοδικά, με πρότυπο τη γυναίκα που ως χειραφετημένη καταπατάει ιερά και όσια, οικογένεια και αρχές για τον υλικό πλούτο και ξεπέφτει ηθικά, σε όλους τους τομείς. Αυτές οι φτωχές πλην όμως τίμιες Ελληνίδες μάνες καλούνται να σηκώσουν το βάρος για να αντισταθούμε υπέρ βωμών και εστιών. Κι αυτές εμψυχώνουν τις οικογένειες που βάλλονται καθημερινά από τη νέα τάξη πραγμάτων, στηρίζοντας, άλλες φανερά και άλλες κρυφά ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για την απελευθέρωση του σκλαβωμένου έθνους μας.

Α.Γ.Α.

Από τα Ίμια στα Μνημόνια της Υποταγής – 1996-2014: 18 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-2-febrouariou-2014#ixzz2s7MawEtd

Exit mobile version