Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίθεση της τουρκικής εφημερίδας Birlik στην Χρυσή Αυγή για τα Ίμια – Ίδια κασέτα με Σαμαρά…

Επίθεση της τουρκικής εφημερίδας Birlik στην Χρυσή Αυγή για τα Ίμια - Ίδια κασέτα με Σαμαρά...

Δεν ενοχλήθηκε μόνο το αντεθνικό Καθεστώς της υποταγής από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής με αφορμή την τραγική επέτειο της Εθνικής Προδοσίας των Ιμίων. Η τουρκόφωνη εφημερίδα της Θράκης «Μπιρλίκ», η φωνή της τουρκικής προπαγάνδας επί ελληνικού εδάφους, φιλοξένησε ρεπορτάζ για την Τελετή Μνήμης, κάνοντας λόγο για «αντιτουρκική εκδήλωση».

«Εθνικιστικές ομάδες στην Αθήνα γιόρτασαν την επέτειο της κρίσης των Ιμίων, που έφερε τις δύο χώρες στο χείλος του πολέμου, όταν τον Ιανουάριο του 1996 ένα πλοίο με τουρκική σημαία προσάραξε στις βραχονησίδες Ίμια και ξέσπασε διαφωνία μεταξύ των διασωστικών ομάδων», αναφέρει η τουρκοφυλλάδα και συνεχίζει: «Οι εορτασμοί τελέστηκαν κυρίως στην Αθήνα και στο επίκεντρο τους βρέθηκε το εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής που επιδιώκει να σύρει την χώρα στις σκοτεινές μέρες»!

Πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός πως οι τουρκόσποροι χρησιμοποιούν κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος φρασεολογία κοινή με εκείνη των απατεώνων του αντισυνταγματικού τόξου. Τι πιο «φυσιολογικό» δηλαδή, απ’ το να ανησυχούν οι Τούρκοι για το ενδεχόμενο να συρθεί η Ελλάδα σε σκοτεινές μέρες, εξαιτίας της Χρυσής Αυγής!

«Πολυπληθής εθνικιστική ομάδα αποτελούμενη κυρίως από την Χρυσή Αυγή συγκεντρώθηκε στην Αθήνα μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών που ανήκει στον ελληνικό στρατό, στην πλατεία «μνημείου Ιμίων», γράφουν τα φερέφωνα της Άγκυρας «και φώναξαν διάφορα προσβλητικά για την Τουρκία συνθήματα».

Έχουν συνηθίσει οι τούρκοι στις επικύψεις των ραγιάδων της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και του λοιπού αντισυνταγματικού τόξου και κατά συνέπεια ενοχλήθηκαν από την Χρυσή Αυγή, η οποία αντιστέκεται στο παραμύθι της ελληνοτουρκικής «φιλίας». Ενοχλήθηκαν μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αναφερθούν και στην νεοσύστατη «Εθνική Αυγή», ως διάδοχου σχήματος της Χρυσής Αυγής στην περίπτωση κατά την οποία η Χούντα του Μνημονίου θέσει αντισυνταγματικά εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή.

Σε κάθε περίπτωση, αποδεικνύεται πως το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο και οι τούρκοι, εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα. Και τα συμφέροντα αυτά απειλούνται στην πράξη από μια πολιτική δύναμη Εθνικής Αντίστασης: το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Καμία έκπληξη δεν προκαλεί η ταύτιση των εχθρών του Ελληνικού Λαού και επιπλέον αντιλαμβάνεται ο καθένας πως ακριβώς θέλουν την Ελλάδα τόσο οι τούρκοι, όσο κυρίως οι εγκληματικές συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/enochlhthhkan-oi-tourkosporoi-ths-thrakhs-apo-th-megaleiwdh-sugkentrwsh-ths#ixzz2sCBJzpKy

Exit mobile version