Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσκύνησε οριστικά το μνημόνιο και υπέγραψε την ΠΑΣΟΚοποίηση του Σύριζα ο Τσίπρας

O μνημονιακός Βουδούρης στην Πελοπόννησο, δήλωσε αποχή ο Λαφαζάνης

Το πόσο ψεύτες, υποκριτές και γιαλαντζί  αντιμνημονιακοί είναι οι συριζαίοι, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά στην περίπτωση της πρότασης του συνονθυλεύματος για την υποστήριξη του βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μετά τις δηλώσεις Σταθάκη περί μη ύπαρξης επαχθούς χρέους και την προστασία που του επεφύλαξε ο Τσίπρας λέγοντας ότι δεν πρόκειται να προβεί σε μονομερείς ενέργειες, έχουμε άλλη μία απόδειξη της πλήρους πασοκοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βουδούρης, λοιπόν, γεννημένος στην Ουγγαρία από γονείς κομμουνιστές – φυγάδες του συμμοριτοπολέμου, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2009 με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και τον επόμενο χρόνο ήταν ένας απ’ αυτούς που ψήφισαν το αντεθνικό και αντιλαϊκό Μνημόνιο της δυστυχίας μας.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος βουλευτής είχε προπηλακιστεί σε δημόσια εκδήλωση που παρευρισκόταν, εξαιτίας της ψήφου του εκείνης, από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στον νομό που εκλεγόταν. Αργότερα μεταπήδησε στην ΔΗΜΑΡ και τον τελευταίο καιρό φλερτάριζε ανοιχτά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με κάτι τέτοιους, λοιπόν, θα… καταργήσει (ή θα… σκίσει) το Μνημόνιο ο mister Tsipras. Μ’ αυτούς που μας το φόρτωσαν στην πλάτη!

Από την άλλη ο Λαφαζάνης που δήθεν κρατά μια πιο σκληρή αντιμνημονιακή γραμμή προχωρά σε κορώνες και απειλές για αποχώρηση, αλλά παραμένει στο συνονθύλευμα του Σύριζα, γιατί δεν θέλει να χάσει το μερτικό του από την κουτάλα και την μάσα. Αν εννοεί αυτά που λέει, ο δρόμος είναι ανοικτός, αλλά πού καιρός για ήρωες…

Όλα έχουν συμφωνηθεί για την επόμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα – ΝΔ και κανείς δεν θέλει να λείπει από το… πάρτυ! Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, τον κυρίαρχο αφυπνισμένο ελληνικό λαό και την Χρυσή Αυγή που θα βάλει τέλος στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/proskunhse-oristika-to-mnhmonio-kai-upegrapse-thn-pasokopoihsh-tou-suriza-o#ixzz2sCXEUXc6

Exit mobile version