Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Αρχηγέ μας,

Ακούσαμε με συγκίνηση το μήνυμα σου στην Ιερή Τελετή προς Τιμήν των Νεκρών Ηρώων του Έθνους μας. Αυτό ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι μας, αφού παραδόξως εσύ είσαι που δίνεις δύναμη σε όλους μας. Εσύ και οι έγκλειστοι Συναγωνιστές μας αποτελείτε τον Φάρο που θα κατασκορπίσει τα ψεύδη της κλεπτοκρατίας, που επί 40 συναπτά χρόνια κοροϊδεύει και κατακλέβει τον Ελληνικό Λαό. Τα αδέρφια μας, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης, κατέστησαν σαφές σε όλους μας ότι δεν υπάρχει πίσω. Μονόδρομος η νίκη για να σπάσει το απόστημα της κλεπτοκρατίας που επιστρατεύει τρομοκράτες, αστυνομικούς, δικαστικούς και πάσης φύσεως άλλους επίορκους εναντίον του Ελληνικού Λαού. Μονόδρομος η νίκη για να ανθίσει η Ελλάδα!

Κ.Α.

Σε λίγο θα καταργήσουν και τις εκλογές: Νομοθετική ρύθμιση για να μην ψηφίσουν οι ετεροδημότες ετοιμάζει η κυβέρνηση!

Διαβάσαμε λοιπόν δύο ξεχωριστές περιπτώσεις που η αστυνομία παρακολουθεί τους τρομοκράτες και δεν τους συλλαμβάνει. Η μία αφορά τους δολοφόνους του Γιώργου και του Μάνου, ενώ η άλλη αφορά το οπλοστάσιο που βρέθηκε στο Φάληρο. Καλά, ποιον δουλεύουν δηλαδή; Ακόμα και αν δεχτούμε ότι η αστυνομία παρακολουθούσε τους τρομοκράτες που άφησαν το οπλοστάσιο στο Π. Φάληρο, γιατί δεν τους εντόπισαν και να τους συλλάβουν; Αν περίμεναν να προσεγγίσει κάποιος το οπλοστάσιο, γιατί σταμάτησαν αυτή την προσπάθεια τώρα; Προφανώς για να καλύψουν τους ληστοτρομοκράτες. Καλό θα είναι η αστυνομία να πάψει να επιχειρεί βάσει των συμφερόντων της Νέας Δημοκρατίας.

Ι.Λ.

Ξέρουν τους φονιάδες του Γιώργου του Μάνου και δεν τους πιάνουν;

Καταγγελία: Στους δημοσίους υπολογιστές που διαθέτει το αεροδρόμιο ελευθέριος Βενιζέλος για να μπορείς να σερφάρεις στο ΝΕΤ κτλ δεν ανοίγει το site μας. Έβγαζε ένα μεγάλο ‘warning’ και μου έγραφε στα αγγλικά πως έχει μπλοκαριστεί αυτός ο ιστότοπος. Μπορείς μέχρι και πορνό να δεις αλλά όταν επιχειρήσεις να ενημερωθείς από την Χ.Α τρως πόρτα.

Πηνελόπη Κ.

Συγκλονιστικό βίντεο με την χήρα του Μανώλη Καντάρη, του Έλληνα που δολοφονήθηκε άνανδρα από εγκληματίες λαθρομετανάστες

Πολύ γέλιο στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Δύο βασικά συμπεράσματα έβγαλα διαβάζοντας τις σχετικές ειδήσεις. Καταρχάς τι σόι σοβαρό κόμμα βγάζει στον αέρα τις διεργασίες του υποτιθέμενου ανώτατου οργάνου του και εφόσον το κάνει γιατί χρησιμοποιεί αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που θυμίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; Πέραν αυτού πολύ γέλιο έβγαλε η υποψηφιότητα του μνημονιακού Βουδούρη για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντέδρασε λέει ο Λαφαζάνης, όμως δεν πρόκειται να κάνει τίποτα παραπάνω, αφού είναι ίδιος με αυτούς. Το μόνο σοβαρό συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανείς είναι ότι όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζει ΝΔ και το αντίστροφο. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα.

Ε.Χ.

Η λύσσα της Νέας Δημοκρατίας κατά της Χρυσής Αυγής και η… επερχόμενη ήττα της – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Είδαμε τον τρόπο στα μάτια των καθεστωτικών δημοσιογράφων όταν ανακοινώθηκε το Plan B της Χρυσής Αυγής. Το χειρότερο γι’ αυτούς είναι ότι πλέον ξέρουν για αυτό το σχέδιο, αλλά δεν ξέρουν για όλα τα άλλα σχέδια που θα αποτελέσουν την απάντηση στις όποιες μεθοδεύσεις τους. Ξέρουν όμως ότι ό,τι κάνουν θα πέσει στο κενό. Και αυτό τους προκαλεί πανικό. Ο πανικός των κλεπτοκρατών, η δική μας χαρά.

Ο.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-3-febrouariou-2014#ixzz2sGJ0Mg9T

Exit mobile version