Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνή, Ηράκλειο, Πιερία, Σέρρες, Θεσσαλονίκη

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνή, Ηράκλειο, Πιερία, Σέρρες, Θεσσαλονίκη

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών μια ενδιαφέρουσα της ομιλία από την συναγωνίστρια Βέτα Ανδρή για τα γεγονότα της κρίσης των Ιμίων πριν 18 χρόνια. Η συναγωνίστρια αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στο επιχειρησιακό τομέα, αλλά και στο πολιτικό και διπλωματικό παρασκήνιο, καθώς  και στην υποτελή  και μειοδοτική τακτική που ακολούθησε η Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Με το πέρας της ομιλίας της συναγωνίστριας τον λόγο πήρε το μέλος της Κ.Ε. και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα στον Νομό Αττικής, Συναγωνιστής Παύλος Κτιστάκης που αναφέρθηκε στην επέτειο θανάτου 29-1-1941 του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά. Ο συναγωνιστής Κτιστάκης αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του Ιωάννη Μεταξά καθώς και στο Εθνικά υπερήφανο ΟΧΙ όπου οδήγησε στην Εποποιία του 1940.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Ομιλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Δευτέρα 27-01-2014 πραγματοποιήθηκε άλλη μία ομιλία στα γραφεία μας από τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Κιτσόπουλο Χρήστο, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Τα γραφεία της Τοπικής γέμισαν από συναγωνιστές φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το σάπιο κατεστημένο δεν μπορεί να φοβίσει τους Έλληνες Εθνικιστές, γιατί ο κόσμος θέλει να μάθει τι πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή και να μάθει επίσης για το πρόγραμμά της, που δεν αφήνουν ν’ ακουστεί από κανένα ΜΜΕ.

Ο Γραμματέας της τοπικής  ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας αναφορά στον έλεγχο που διενεργεί το ΣΔΟΕ εδώ και μήνες, λέγοντας ότι όσο και να προσπαθούν να συντηρήσουν το θέμα για δημιουργία εντυπώσεων, αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι «σκοτεινοί χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής» έχουν μία κοινή ιδιότητα με τα περιβόητα «οπλοστάσια».Ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας των εμπαθών και εγκάθετων σκευωρών.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην «σταθερή» πολιτική γραμμή που κρατάει ο Τσίπρας και το κόμμα του, αναφέροντας επί λέξει αποσπάσματα από τις δηλώσεις του: «Δεν αποτελούν δική μας επιδίωξη οι μονομερείς ενέργειες στο θέμα του χρέους». Γίνεται φανερό λοιπόν, ότι ο Τσίπρας δεν θα σκίσει τα μνημόνια όπως έλεγε προεκλογικά, δικαιώνοντας την Χρυσή Αυγή που έλεγε από την αρχή ότι είναι μόνη  εναντίον όλων. και όταν λέμε όλων, εννοούμε όλο το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο» που σύσσωμο στρατεύθηκε να υπερασπίσει την μνημονιακή πολιτική ξεπουλήματος της πατρίδας μας.

Αναφέρθηκε επίσης ότι η Χούντα του μνημονίου και ειδικά αυτοί που ηγούνται βρίσκονται σε πανικό και αδιέξοδο, γιατί οι προδοτικές συμφωνίες που έκλεισαν με τους διεθνείς τοκογλύφους δεν τους αφήνουν κανένα περιθώριο ελιγμών. Ο πόλεμος που κήρυξαν κατά της Χρυσής Αυγής όταν κατάλαβαν ότι ο αγώνας των εθνικιστών  δεν διεξάγεται για το χρήμα και τα αξιώματα, αλλά είναι αγώνας «περί αρετής» είναι ολοκληρωτικός και μέχρι τέλους. Αυτοί οι μειοδότες του Ελληνισμού νοιώθουν ότι έρχεται το τέλος της εξουσίας τους, γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αδιαπραγμάτευτη αγάπη για την πατρίδα. Δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν, ότι αυτή η αγάπη για την Πατρίδα και η μαχητικότητα των Ελλήνων εθνικιστών της Χρυσής Αυγής προέρχεται από την πιστή στην ανωτερότητα των ιδανικών της φυλής μας και στην αυστηρή προσήλωση στις αρχές της αξιοκρατίας (πράγμα άγνωστο για αυτούς). Αυτή η άκαμπτη θέληση για συνεχή ιδεολογικό αλλά και δυναμικό αγώνα, για τα δίκαια της φυλής μας είναι αυτή που θα φέρει στην πατρίδα μας την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Στην συνέχεια ο Γραμματέας διάβασε επί λέξει την τελευταία επιστολή του Αρχηγού Ν.Γ. Μιχαλολιάκου από τις φυλακές  Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται παράνομα φυλακισμένος από την μνημονιακή Χούντα, παραμένοντας πιστός στις αρχές και στην ιδεολογία του Κινήματος, μην κάνοντας ούτε βήμα πίσω.

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: διανομή τροφίμων πόρτα – πόρτα

Στο πλαίσιο των συνεχών δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης προς τις οικογένειες αναξιοπαθούντων συμπατριωτών μας, άλλη μια άκρως επιτυχημένη δράση έλαβε χώρα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 το πρωί, από κλιμάκιο συναγωνιστριών της Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Χρήστου Κιτσόπουλου, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Ο Γραμματέας και οι συναγωνίστριες έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά  από τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι έλαβαν σημαντική ποσότητα από ζάχαρη, αλεύρι, διάφορα όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, γάλα διαρκείας, χυμούς και σοκολάτες για τα παιδιά. Επίσης, μοιράστηκαν την αγωνία τους για το μέλλον της πατρίδας μας, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να σταθούμε όλοι πλάι στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας που μαστίζονται από την πείνα και την ανεργία.  Όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή δεν θα μείνει πεινασμένος ούτε ένας Έλληνας συμπολίτης μας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Δευτέρα 19.00 – 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Τ. Ο. Κομοτηνής: ομιλία προς τιμήν των τριών ηρώων των Ιμίων

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε ομιλία αφιερωμένη στους τρείς τιμημένους νεκρούς Αξιωματικούς της νύχτας του 1996 στα Ίμια, από τον συναγωνιστή Τερζόπουλος Χρυσοβαλάντη, ο οποίος με μια εμπνευσμένη και πατριωτική ομιλία ανέλυσε στο πολυάριθμο ακροατήριο το ιστορικό των τραγικών εκείνων ημερών.

Έπλεξε το “εγκώμιο” των τότε κυβερνώντων πολιτικάντηδων, οι οποίοι ως τσιράκια των ξένων (και τότε) απεμπόλησαν Εθνικά κεκτημένα με τους προδοτικούς χειρισμούς τους, δημιουργώντας το καθεστώς των «γκρίζων ζωνών», το οποίο διακαώς επιθυμούσε η γείτονα χώρα. Μία Εθνική προδοσία η οποία δυστυχώς δεν έληξε αναίμακτα. Τρεις ήρωες Αξιωματικοί, οι Βλαχάκος, Γιαλοψός και Καραθανάσης πλήρωσαν με την ζωή τους, τους αντεθνικούς και προδοτικούς χειρισμούς της δοτής και ανάξιας όπως αποδείχτηκε “παρέας”. Αποδείχτηκε με το «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» δια στόματος του Ααρών Αβουρί (Κ.Σημίτη) και του «ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ» του παχύδερμου “κυρίου MAZI TA ΦΑΓΑΜΕ ”.

Μετά το πέρας της συγκινητικής ομιλίας τιμώντας τους ήρωες των Ιμίων σε στάση προσοχής όλοι οι παρευρισκόμενοι αναφώνησαν ΑΘΑΝΑΤΟΙ εις μνήμην τους, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση για την παρουσία ΟΛΩΝ στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου στην Αθήνα στο Μνημείο των τριών από τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του κινήματος, ολοκληρώθηκε η συνάντησή μας.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 504758

Ομιλία στην Τ.Ο. Ηρακλείου

Ομιλία αφιερωμένη στην επέτειο θανάτου του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά, πραγματοποιήθηκε παρουσία δεκάδων φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, χθες Τετάρτη 29/1, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, από την συναγωνίστρια Κωνσταντίνα Μπαλτοπούλου, ενώ οι Ηρακλειώτες συναγωνιστές συνεχίζουν ακατάπαυστα την δράση τους (διανομή φύλλων της εφημερίδας μας και φυλλαδίων με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, πέταγμα φέιγ βολάν) σε κάθε γωνιά της πόλης και του νομού.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Ενημερωτικές δράσεις σε όλη την Πιερία

Πολυπληθές κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Πιερίας πραγματοποίησε πολιτική ενημερωτική δράση σε τέσσερα χωριά της Πιερίας. Η διανομή φύλλων της εφημερίδας μας και πολιτικού υλικού ξεκίνησε από την Νέα Έφεσο και στην συνέχεια ακολούθησε η Κονταριώτισσα και ο Άγιος Σπυρίδωνας.

Η δράση έκλεισε με πολιτική ομιλία του γραμματέα της Τ.Ο. Πιερίας για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην Βροντού. Ούτε σφαίρες ούτε φυλακές, τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης, 2ος όροφος
Τετάρτη & Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

Ομιλία στην Τ.Ο. Σερρών

Ομιλία με θέμα το ιστορικό της κρίσης των Ιμίων και το ντροπιαστικό της τέλος, με την κατάρριψη από τους τούρκους των τριών αξιωματικών μας πάνω από τα νερά του Αιγαίου, πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Συναγωνιστής Τζαμπάζης Θεόδωρος. Αναλύθηκαν όλες οι άγνωστες πτυχές και τονίστηκε με ιδιαίτερη έμφαση η Εθνική προδοσία που συντελέστηκε εκείνες τις ημέρες από τους πολιτικάντηδες της εποχής (Σημίτης, Πάγκαλος κ.α.).

Ο γραμματέας της Ν.Ε. Σερρών και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σερρών με την Ελληνική Αυγή για την κεντρική Μακεδονία, Συναγωνιστής Νικήτας Σιώης, αναφέρθηκε σε τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, για τα οποία ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή διαθέτει άμεσα εφαρμοστέες λύσεις.

Τέλος, ο υπεύθυνος για την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, παροτρύνοντας τους υποστηρικτές και φίλους του κινήματος μας να συμβάλουν τα μέγιστα στον αγώνα της Χρυσής Αυγής ενάντια στην κλεπτοκρατία που κυβερνάει την ένδοξη μα σήμερα δύστυχη Πατρίδα μας.

ΣΕΡΡΕΣ:
Ραιδεστού 1, 1ος όροφος
Δευτέρα: 19:30-21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Θεματική ομιλία και προβολή οπτικοακουστικό υλικού, στην Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, για τη μεγάλη προδοσία των Ιμίων

Περίπου 18 έτη πέρασαν από τη σκοτεινή και παγωμένη εκείνη νύχτα, του Ιανουαρίου του 1996, που τρεις Έλληνες αξιωματικοί πέρασαν στο πάνθεον των ηρώων του Έθνους μας. Δεκαοχτώ έτη πέρασαν και από τις δηλώσεις που συγκλόνισαν ολόκληρο το πανελλήνιο, «Ευχαριστούμε την κυβέρνηση των Η.Π.Α….» και «…πείτε πως τη σημαία την πήρε ο αέρας» και απέδειξαν για ακόμη μία φορά την μειοδοτική στάση της κυβερνήσεως, απέναντι στις προκλήσεις της γείτονας Τουρκίας και τις επιταγές της «μητέρας» Αμερικής.

Το ίδιο βράδυ λίγες εκατοντάδες Εθνικιστές, υπό τα λάβαρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και της Πατρίδος μας βρέθηκαν έξω από τη βουλή φωνάζοντας το σύνθημα «καλύτερα ο πόλεμος από την υποταγή» και απαιτούσαν κάθαρση και διαφάνεια για αυτό το έγκλημα που πραγματοποιήθηκε σε μία ελληνική βραχονησίδα. Από τότε, κάθε χρόνο η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης με προμετωπίδα της τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διοργανώνει μία λιτή τελετή Τιμής και Μνήμης για τους τρεις Έλληνες αξιωματικούς, στο κέντρο της Αθήνας, και ο Αρχηγός της, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, καλεί όλους τους Έλληνες σε ένα προσκλητήριο νεκρών. Φέτος, θα καλέσει όλους εμάς, τους ανυπότακτους Έλληνες, μέσα από τα κάγκελα της φυλακής, μέσα από τα κελιά της Τιμής, όπως ο ίδιος τα αποκαλεί, να φωνάξουμε μέσα στην καταχνιά των καιρών μας, πως αυτοί οι τρεις Έλληνες, σύγχρονοι Ήρωες είναι Παρόντες ανάμεσά μας.

Το απόγευμα της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε ομιλία ιστορικού περιεχομένου, στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, γύρω από τα γεωστρατηγικά αλλά και πολιτικά γεγονότα που συνέβησαν την περίοδο πριν και μετά την κρίση των Ιμίων. Επίσης, έγινε προβολή οπτικοακουστικού υλικού με τη συγκεκριμένη θεματολογία, αλλά προβλήθηκαν και βίντεο από τις συγκεντρώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για τη μαύρη επέτειο των Ιμίων, όλα τα τελευταία χρόνια.

Τέλος, προβλήθηκαν λίγα λεπτά από την περσινή συνάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και της ομιλίας του Γ.Γ. του κόμματος, του Αρχηγού μας, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου. Από το ίδιο βήμα που πριν 18 έτη ο κ. Σημίτης είχε ευχαριστήσει την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Αρχηγός μας -αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την πνευματική διαφορά μεταξύ ημών και του συρφετού που λυμαίνεται τη χώρα μας- κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής, για ένα προσκλητήριο νεκρών, για το πρώτο προσκλητήριο νεκρών για τους Ήρωες των Ιμίων, μέσα στη Βουλή.

Η εκδήλωση έκλεισε όπως αρμόζει στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και όλους τους παρόντες να αναφωνούν…

Αντιπλοίαρχος – Χριστόδουλος Καραθανάσης
Αντιπλοίαρχος – Παναγιώτης Βλαχάκος
Σημαιοφόρος – Έκτωρ Γιαλοψός

ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Ενημερωτική δράση στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Δεκάδες μέλη του τοπικού πυρήνα, αλλά και του πυρήνα Σοχού προχώρησαν σε πολύωρη ενημερωτική εκστρατεία το πρωί της Τρίτης 28 Ιανουαρίου, στην πόλη του Λαγκαδά. Χιλιάδες φυλλάδια μοιράστηκαν στην λαϊκή αγορά με εμπόρους και πολίτες να μας πλησιάζουν ρωτώντας μας για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και για να εκφράσουν την στήριξή τους, απέναντι στην πολεμική τακτική του συστήματος, ενάντια στο Κίνημά μας.

Έπειτα, η ομάδα των συναγωνιστών προχώρησε σε διανομή φυλλαδίων στους γύρω δρόμους, σε περαστικούς και αυτοκίνητα, αλλά και στις καφετέριες και ταβέρνες των κεντρικότερων δρόμων της πόλης. Πολλές ήταν οι περιπτώσεις που έβγαινε κόσμος από τα μπαλκόνια και μας ζητούσε να τους δώσουμε λίγα φυλλάδια για να τα μοιράσουν οι ίδιοι, με τη σειρά τους, σε φίλους και γνωστούς. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα ανθρώπων που θέλησαν να βγουν φωτογραφία μαζί με συναγωνιστές, φωνάζοντας πως είναι και οι ίδιοι μέλη της μεγαλύτερης «εγκληματικής» οργάνωσης της χώρας και είναι περήφανοι γι’ αυτό.

Όσες δημοσκοπήσεις και αν γίνονται και όσο και αν μαγειρεύονται αυτές, όλα δείχνουν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μοναδική συνεχώς ανερχόμενη πολιτική δύναμη της χώρας. Πέρα από τους κενούς αριθμούς όμως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μοναδικό κόμμα που βγαίνει έξω στο δρόμο, εκεί που χτυπά η καρδιά του μέσου Έλληνα και γι’ αυτό με το καθαρό μας πρόσωπο έχουμε κερδίσει την πρώτη θέση στην καρδιά του λαού μας, που βλέπει στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών το μοναδικό φορέα που θα επιφέρει την τελική λύση στο σύγχρονο Ελληνικό πρόβλημα.

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna2#ixzz2sGKUOBqm

Exit mobile version