Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διόδια φωτιά στο Μπομπολιστάν: 60% πάνω θα πληρώνουμε τους δρόμους-καρμανιόλες!

Διόδια φωτιά στο Μπομπολιστάν: 60% πάνω θα πληρώνουμε τους δρόμους-καρμανιόλες!

Η οικονομική «ανάκαμψη» συνεχίζεται απρόσκοπτα στο προτεκτοράτο της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Όπου βεβαίως οικονομική «ανάκαμψη» υποδηλώνεται ο περαιτέρω πλουτισμός της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, εις βάρος του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού.

Προς ικανοποίηση λοιπόν της απληστίας των υπεύθυνων της εξαθλίωσης του Λαού μας, αναμένεται νέα αύξηση στις τιμές των διοδίων για το τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου. Όπως ανακοίνωσε η κοινοπραξία της Ολυμπίας Οδού, οι οδηγοί πλέον θα πληρώνουν διόδια και στις δύο κατευθύνσεις των σταθμών της Ελευσίνας και του Ισθμού (σε αντίθεση με ότι ισχύει σήμερα), ενώ στο τμήμα Ελευσίνα-Κόρινθος, θα λειτουργήσουν και πλευρικοί σταθμοί διοδίων.

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου 2014, οι οδηγοί θα υποχρεώνονται να καταβάλουν τέλος διοδίων ύψους 2,10 ευρώ στην Ελευσίνα και 1,80 ευρώ στον Ισθμό, ανά κατεύθυνση. Κατ’ αυτό τον απλό τρόπο, η Χούντα του Μνημονίου ξεπληρώνει στους μεγαλοεργολάβους του δημοσίου -που «τυγχάνει» να είναι και μεγαλοεκδότες και καναλάρχες- την αμέριστη υποστήριξη τόσο στο ζήτημα της συνέχισης της μνημονιακής πολιτικής, όσο και στην πολιτική σκευωρία της δίωξης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Ιδού λοιπόν γιατί ο μεγαλοεργολάβος του δημοσίου πρωτοστατεί στην βρώμικη και ανήθικη πολεμική κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Υπάρχει έστω κι ένας Έλληνας ο οποίος πιστεύει πως θα συνεχιστεί το πανηγύρι λαφυραγώγησης που έχει στήσει, σε ένα Εθνικό Κράτος υπό τη Χρυσή Αυγή; Η απάντηση είναι προφανής και εξηγεί γιατί και μόνον το άκουσμα των λέξεων Χρυσή Αυγή του προκαλεί τρόμο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/aujhseis-sta-diodia-proklhtikh-abanta-stous-ergolabous-tou-dhmosiou#ixzz2sHaGGI3R

Exit mobile version