Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καβάλα: Ελεύθεροι οι δύο αναρχικοί, μέλη εγκληματικής οργάνωσης, για επιθέσεις με μολότοφ

Καβάλα: Ελεύθεροι οι δύο αναρχικοί, μέλη εγκληματικής οργάνωσης, για επιθέσεις με μολότοφ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι 2 αντιεξουσιαστές οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Καβάλας με τις κατηγορίες της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, της πρόκλησης σωματικών βλαβών, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της πρόκλησης διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της παράβασης του νόμου σχετικά με εκρηκτικές ύλες και του νόμου περί όπλων.

Μετά το τέλος της απολογίας τους και την εξέταση των μαρτύρων ο εισαγγελέας επέβαλε στους 2 αντιεξουσιαστές τους παρακάτω όρους: καταβολή χρηματικής εγγύησης 1.000 ευρώ έκαστος, παρουσία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας τα επεισόδια στην πόλη της Καβάλας έγιναν ως εξής:

Πρώτες πρωινές ώρες την Κυριακή (26-1-2014) στην πόλη της Καβάλας, ομάδα 50 περίπου ατόμων του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη και κουκούλες, επιτέθηκαν με ξύλινα ρόπαλα, αλυσίδες, πέτρες και μολότοφ, σε ομάδα 14 ατόμων περίπου, μελών τοπικού Σωματείου, ενώ κατά την διαφυγή τους, προξένησαν φωτιά σε τρεις κάδους απορριμμάτων. 

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές και συνελήφθη ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μαζί με έναν 33χρονο ημεδαπό που αναζητείται, καθοδηγούσαν τα υπόλοιπα άτομα κατά την διάπραξη των παραπάνω αξιόποινων πράξεων. 

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο από τα μέλη του Σωματείου, οι οποίοι μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν. Στο χώρο της επίθεσης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μία μολότοφ και πλήθος θραυσμάτων από μολότοφ.   

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, σωματικές βλάβες, διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες και του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που εγκληματικές οργανώσεις αντιεξουσιαστών έχουν αφεθεί ελεύθεροι μετά από σωρεία κακουργηματικών πράξεων. Υπενθυμίζουμε ότι προ μηνών στην Θεσσαλονίκη αφέθηκε ελεύθερη ολόκληρη η εγκληματική οργάνωση αναρχικών που διέπραττε ληστείες κατ’ εξακολούθηση με βαρύ οπλισμό σε σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα της πόλης.

Ανήκεις στον αναρχικό χώρο (παρακλάδι του ΣΥΡΙΖΑ), έχεις σχέση με αριστερές τρομοκρατικές ομάδες και συλλαμβάνεσαι; Κανένα πρόβλημα! Η δικαιοσύνη της ψευτοδημοκρατίας είναι «μεγαλόψυχη» και σε αφήνει ελεύθερο για να συνεχίσεις απτόητος το «επαναστατικό» σου έργο, το οποίο μπορείς να το κάνεις και σε συνεργασία με τούρκους πράκτορες!

Είσαι Έλληνας Εθνικιστής, ψηφοφόρος, στέλεχος ή μέλος της Χρυσής Αυγής, ενός νόμιμου πολιτικού Κινήματος, το οποίο ψηφίστηκε από 500.000 Έλληνες; Τότε η δικαιοσύνη της ψευτοδημοκρατίας, καθ’ υπόδειξη της διεφθαρμένης και υπόδουλης στους ξένους πολιτικής εξουσίας, σε βαφτίζει εγκληματία και δίχως κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο σε προφυλακίζει, για να συνετιστείς και να πάψεις να αντιστέκεσαι στο καθεστώς της σαπίλας και του ραγιαδισμού!

Την ίδια ώρα, ο Αρχηγός και πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραμένουν παράνομα φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό. Το μόνο που ενδιαφέρει την συγκυβέρνηση του μνημονίου είναι πώς θα τελειώσει με την Χρυσή Αυγή για να υφαρπάξει τις ψήφους της και για να πετύχει τον σκοπό της, έχοντας καταστρατηγήσει κάθε έννοια δικαίου, καταλύοντας το Σύνταγμα και την λαϊκή βούληση. Το σχέδιο του Μαξίμου όμως έπεσε στο κενό, καθώς η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν συρρικνώθηκε, αλλά αντιθέτως γιγαντώθηκε και αυτό θα φανεί στις επερχόμενες εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kabala-eleutheroi-oi-duo-anarchikoi-melh-egklhmatikhs-organwshs-gia-epithes#ixzz2sI2tS9ZI

Exit mobile version