Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Για όλους τους εναπομείναντες αφελείς που έφαγαν το παραμύθι, συνδικαλιστών και άλλων παρατρεχάμενων ότι πρέπει να ψηφίσουν Σαμαρά και ΝΔ για να μην βγει το ΣΥΡΙΖΑ, θα αναφέρω λίγα λόγια για τα έργα και ημέρες της ΝΔ του Κ.Καραμανλή που η προδοσία της Κύπρου από τον θείο του ωχριά στην δικιά του ανοχή στα σκάνδαλα, τις μίζες, την ψήφο σε όλα τα μνημόνια, την στήριξη του Σαμαρά και την συνάντηση την μυστική με τον Τσίπρα. Τι ετοιμάζουν στη ΝΔ; Βλέποντας την κατάρρευση κινδυνολογούν απορρίπτοντας συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ και για να πάρουν ψήφους από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Βάζουν διλήμματα και επιστρατεύουν τον Κ.Καραμανλή, που ακούγεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Νομίζουν πως θα σώσουν την πουλημένη από χρόνια παρτίδα;   Τι εστί Καραμανλής ο νεώτερος; Κάλυψε όλα τα σκάνδαλα, τους αχόρταγους κολλητούς συνεργάτες του, ψήφισε όλα τα μνημόνια, κατέστρεψε τη χώρα όταν με την ανοχή του καιγόταν η πατρίδα. Προδότες καλύπτουν προδότες. Μην ξεγελιέστε Έλληνες, η ΝΔ ήταν από το 1974 η προδοτική ενδοτική κυβέρνηση που πούλησε την Κύπρο, τα ελληνικά πετρέλαια, μας έβαλε στην ΕΟΚ και νομιμοποίησε το ΚΚΕ και τους αριστερούς ώστε το πέρασμα στον σοσιαλισμό του Α.Παπανδρέου να έρθει ως σωτηρία για τη χώρα. Ο Κ.Καραμανλής διέλυσε ότι άφησε όρθιο το ΠΑΣΟΚ και παρέδωσε την εξουσία στον Γ.Α.Π για να επιβάλλει το ΔΝΤ και τους σιωνιστές τοκογλύφους ελεγκτές και ρυθμιστές της ζωής μας. Μην ακούτε τα παραμύθια τους, η ΝΔ ήταν και είναι το χειρότερο και πιο προδοτικό πολιτικό κόμμα. Επικίνδυνο για την εθνική μας κυριαρχία, ενδοτικό και σε συμφωνία με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται για συγκυβέρνηση. Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να ανατρέψει τα πράγματα γι αυτό και έχουν επιστρατεύσει όλα τα αθέμιτα μέσα για να ανακόψουν την ανοδική της πορεία. Θα ψηφίσετε ένα κόμμα, τη ΝΔ ,που σας πούλησε στους τοκογλύφους και αύριο δεν ξέρετε εκτός από εργασία αν θα έχετε και σπίτι; Θα είστε άξιοι της μοίρας σας και υπεύθυνοι της εθνικής τραγωδίας που έρχεται.

Σ.Ε.

ΙΜΙΑ 2014: Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ο βάρβαρος εχθρός τώρα ας το μάθει κι ας φύγει ντροπιασμένος, ταπεινός. Η δάφνη στην Ελλάδα δεν ξεράθει, της Λευτεριάς δε σβήστει ο αυγερινός. Κρατεί η Ελλάδα κλώνο ελιάς, μα ξέρει να σπέρνει κεραυνούς με τ΄άλλο χέρι…Ψυχές ηρώων και ημίθεων ώ δάφνες δόξας, ανδρών γενναίων στρατιώτες, ναύτες κι αεροπόροι γίνατε ινδάλματα και πρωτοπόροι. Γίνατε στάχτες ποτέ όμως σκλάβοι, της δόξας δάφνες έχετε λάβει. Κι εμείς παιδιά σας ευγνωμονούμε παρόμοια δόξα με σας ζητούμε.Σκύβουμε όλοι γεμάτοι χρέος ενώ η καρδιά μας γεμίζει δέος: Xειροκροτούμε στο πέρασμά σας κι όλοι κηρύττουμε την προσφορά σας. Εξαιρετικά αφιερωμένο στα τρία παλληκάρια μας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΑΚΟ και ΕΚΤΟΡΑ ΓΙΑΛΟΨΟ.

 Ε.Χ.

Άγρια γιούχα σε Δένδια στο Ληξούρι – Μόνο στις συναγωγές γίνεται δεκτός

Ο δημοσιογράφος του Μέγκα Χασαπόπουλος γνωστός υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ, την Κυριακή στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού ανέφερε ότι στην συγκέντρωση της Χ.Α. Το Σαββατο τον κόσμο μετέφεραν πούλμαν. Είναι ψέματα, ήμουν στην συγκέντρωση ο περισσότερος κόσμος ήρθε μόνος του και μάλιστα πολλοί με τα πόδια λόγο αποκλεισμού του Συντάγματος από αναρχικούς. Πάντως το κόμμα του και πούλμαν να βάλει δεν έχει πια οπαδούς για να τους μεταφέρει ούτε την δυνατότητα να κάνει ανοικτή συγκέντρωση πουθενά στην Ελλάδα.

Κ.Λ.

Σκάνδαλο ΤΤ: Ελεύθερος και ο Φιλιππίδης – Οι τούρκοι έκριναν παράνομη την έκδοσή του στην Ελλάδα!

Μετά την δημόσια ομολογία του Γεωργιάδη Υπουργού της συγκυβέρνησης  ότι γνώριζε ότι το Μνημόνιο  ήταν καταστροφή ενώ αυτός καθησύχαζε τον ελληνικό Λαό θα πρέπει να κινηθεί αυτεπάγγελτα η Εισαγγελική Αρχή δηλ. η γνωστή μας κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη και να διατάξει προκαταρκτική γι’ αυτό το μείζον ζήτημα που έγινε η αιτία να καταστραφεί η Ελλάδα οικονομικά και κοινωνικά, να χαθούν χιλιάδες ζωές από αυτοκτονίες και να απωλεσθεί η εθνική κυριαρχία υπέρ των ξένων δανειστών μας. Ο πρωτεργάτης και εθνικός ολετήρας ΓΑΠ κυκλοφορεί ελεύθερος κάνοντας ταξίδια αναψυχής με τα χρήματα του ελληνικού Λαού και κανείς δεν τον έχει καλέσει μέχρι σήμερα έστω και για μια τυπική εξέταση για τα τόσα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις προ και μετά Μνημονίου ενέργειές του που μας έδεσαν χειροπόδαρα με τα δεσμά των Μνημονίων. Συνεχιστής ο ανίκανος και εμπαθής Σαμαράς σημερινός πρωθυπουργός  υπέγραψε και νέο Μνημόνιο αφού πρώτα εξαπάτησε τον Λαό προκειμένου να του υφαρπάξει την ψήφο με ψεύτικες υποσχέσεις για επαναδιαπραγματευση, προστασία των συντάξεων και λοιπές βλακείες. Που είσαστε κα Ευτέρπη μας; Δείξτε μας ότι καταλάβατε αυτή την θέση στο όνομα του ελληνικού Λαού για τον Λαό και μόνο, που ενώ αυτός δυστυχεί σας πληρώνει παχυλά κι εσείς ασχολείστε με αλλότριες μπούρδες περί της Χρυσής Αυγής, καθ’ υπόδειξη βέβαια των άθλιων κυβερνώντων. Αν είχατε φιλότιμο κα Ευτέρπη μας θα είχατε παραιτηθεί από την θέση αυτή μετά την παταγώδη αποτυχία σας να συλλέξετε στοιχεία για τα οπλοστάσια, τους κρυφούς
οικονομικούς χορηγούς, τις στημένες ανακριτικές πράξεις και τις φυλακίσεις εκλεγμένων βουλευτών χωρίς να έχετε στοιχεία. Τουλάχιστον την τελευταία στιγμή δείξτε μας την μεταμέλεια σας και αναλάβετε δράση για την παραπομπή ενώπιον της Δικαιοσύνης των αληθινών εγκληματιών που κατέστρεψαν την Ελλάδα μας.

 Ι.Μ.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: «Oι διώξεις μας έκαναν ακόμα πιο δυνατούς»

Θα κάνω μια ρητορική ερώτηση προς τον ”κύριο” με το καδρόνι στο σταθμό του τρένου που κοπανιέται με τα κυβερνητικά ΜΑΤ.O ”φτωχός” κουκουλοφόρος με τα μαύρα NIKE, που βρήκε τα 200 ευρώ να τα αγοράσει ; Είναι μήπως καπιταλιστής και φοράει και αγοράζει μάρκες ; Ή μήπως είναι παροχή της..υπηρεσίας.. Βενιζέλε σε πήραμε χαμπάρι.

Γιάννης Μ.

Κυκλοφόρησαν τα δύο νέα βιβλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου

Είμαι μία από τις εργαζόμενες στην “αμαρτωλή” ΕΡΤ, αν έκλεισε είναι μεγάλο θέμα, αλλά καμιά φορά χρειάζεται η άμεση επέμβαση για να μην προχωρήσει κι άλλο η “μόλυνση”.  Αυτό που έχω να πω είναι για το ξεπούλημα του αγώνα μας από την  “επαναστάτρια” της ΕΡΤ Αγλαΐα Κυρίτση που μέχρι χθες μας το παίζε αγωνίστρια αλλά από την πίσω πλευρά μας ξεπουλούσε για να γίνει υποψήφια περιφερειάρχης με το Σύριζα. Ξεπούλησε το γραμμάτιο της εις βάρος μας! Καλύτερα να μας έλεγε “συνάδελφοι για μένα ήταν μέχρι εδώ και από τώρα συνεχίζω αλλού”  παρά να ΠΑΤΉΣΕΙ ΠΆΝΩ ΜΑΣ, πάνω στην θέληση μας για δουλειά και να ξεπουλήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ, η ομάδα της έχει προετοιμάσει στο αν κλείσει το στούντιο της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη να κάνουν εκπομπή  απο το στούντιο στη Πάτρα και αν σταματήσει και απο εκεί τότε να πάνε στο Ηράκλειο της Κρήτης, αυτή και ο πλανόδιος θίασός της

Γιάννης

Το βίντεο του αίσχους: Επίθεση με ύβρεις και προπηλακισμούς κατά των Εθνικιστών δικηγόρων Θεσσαλονίκης

Μετά τη χθεσινή ανακήρυξη της Εθνικής Αυγής, τρόμος έπιασε τα καθεστωτικά παπαγαλάκια των ΜΜΕ, ήταν τέτοιο το μένος που απαξίωσαν να δείξουν στο Μέγκα σκηνές από την συγκέντρωση παρά μόνον την φωνή, χωρίς εικόνα του βουλευτή μας Ηλία Κασιδιάρη, προλογίζοντας τον ιδρυτή της Εθνικής Αυγής. Κοινώς, τους πιάσαμε στον ύπνο και κάπου έχασαν την ρότα τους. Όταν μιλάει ο λαός πρέπει να σωπαίνουν όσοι παίρνουν ετήσιες απολαβές ασύλληπτες για εμάς που μπορεί να έχουμε οικονομική δυστοκία, έχουμε όμως ΨΥΧΗ, ΘΑΡΡΟΣ και δεν ξεπουλάμε τα εθνικά μας ιδανικά, την θρησκεία μας, την τιμή μας. Ας έρθουν τώρα, να απαγορεύσουν ένα νόμιμο κόμμα που ιδρύθηκε για να καλύψει όλους εμάς τους χρυσαυγίτες και τους Έλληνες πατριώτες που θέλουν την νομιμότητα στη χώρα μας. Φυσικά δεν λείπουν και οι κακές φωνές που μιλούν για διάσπαση και άλλες ψευτιές. Κλείστε τα αυτιά σας στις φωνές αυτές και τα δημοσιεύματα που σπέρνουν ψέματα από φόβο και μόνο αφού το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

Σ.Ι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-4-febrouariou-2014#ixzz2sLxHLZYl

Exit mobile version