Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Νότια Προάστια, Νέα Υόρκη

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Νότια Προάστια, Νέα Υόρκη

Βίντεο προβολή όλων των πεπραγμένων και όλων των συμμετοχών στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε το κίνημα , της Τ. Ο. Σαλαμίνος , κατά την διάρκεια του έτους 2013. Για μια ακόμα φορά πλήθος κόσμου παρακολούθησε με ενδιαφέρον την τηλεοπτική ανασκόπηση και στο τέλος αυτής καταχειροκρότησε. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Μιχαήλ Παπαδημητρίου , ο όποιος τόνισε την κρισιμότητα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου και ότι όλοι πρέπει να συστρατευτούμε για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα , δηλαδή την εκλογική νίκη στους μεγάλους δήμους και περιφέρειες. Όλοι είμαστε κρίκοι μιας αλυσίδας η οποία δεν πρέπει με τίποτα να σπάσει και ότι πρέπει τους αδύναμους κρίκους να τους απομακρύνουμε άμεσα και να τους αντικαθιστούμε με άλλους ισχυρότερους. Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Ομιλία στην Τ.Ο. Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 28/1, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα, ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Γρηγόρη Χιώτη με θέμα τα τραγικά γεγονότα των Ιμίων, που οδήγησαν στον χαμό τριών Ελλήνων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σ’ όλο το ιστορικό της κρίσης των Ιμίων, που έκλεισε με μία ακόμα εθνική ταπείνωση, με την Ελλάδα να παραχωρεί ουσιαστικά έδαφός της, χωρίς να υπάρξει καν μάχη και τη de facto δημιουργία «γκρίζων ζωνών» στο μισό Αιγαίο. Ειδική μνεία έγινε στους τρεις Ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού, Καραθανάση, Γιαλοψό, Βλαχάκο που εν πλήρει συνειδήσει πραγματοποίησαν μια πολύ επικίνδυνη αποστολή αναγνώρισης στα Ίμια, με αποτέλεσμα το ελικόπτερο που επέβαιναν να καταρριφθεί.

Τέλος, έγινε ειδική αναφορά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε το Κίνημά μας έξω από τη βουλή τη νύχτα εκείνη με μερικές δεκάδες Εθνικιστές παρόντες, καθώς ήταν και οι μοναδικοί Έλληνες που εκείνες τις μέρες όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στο καθεστώς του ξεπουλήματος και της υποταγής. Από τότε, έτσι και κάθε χρόνο, οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν την προδοσία. Τιμούν τους Ήρωες και αποτίουν τον ελάχιστο φόρο Τιμής στους πεσόντες Έλληνες Αξιωματικούς.

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Ομιλία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κέρκυρα

Ξεχωριστή ήταν η τακτική ομιλία στα γραφεία μας την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου. Ξεχωριστή γιατί συνέπεσε με την ημέρα Τιμής και Μνήμης για τους τρεις αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού που χάθηκαν στα Ίμια, εκτελώντας το καθήκον τους προς την Πατρίδα.

Στην ομιλία μας, αφού αναφερθήκαμε στο χρονικό των γεγονότων, τονίσαμε οτί εμείς οι Χρυσαυγίτες ήμασταν οι μόνοι που αντιδράσαμε στην εθνική ταπείνωση και με την τότε πορεία μας στο κέντρο των Αθηνών εκφράσαμε την αντίδραση του Ελληνικού λαου στην εθνική ντροπή των πολιτικών.

Απέναντι στις προδοτικές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, δηλώνουμε περίτρανα πως το Αιγαίο ήταν, είναι και θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ και ό,τι κι αν υπογράψουν οι πουλημένοι πολιτικοί το Αίμα των Γενναίων Αξιωματικών μας δεν θα πάει χαμένο.

Κέρκυρα
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00 

Ομιλία στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

Την Δευτέρα 27/1/2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων πραγματοποιήθηκε ομιλία από την συναγωνίστρια Ιωάννα Κερασοβίτη , με θέμα ο ρόλος της γυναίκας και της οικογένειας κατά της μάστιγας των ναρκωτικών. Αναφέρθηκε ότι ο ρόλος της γυναίκας , τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχει παρακμάσει και οφείλεται στην άνοδο του φεμινισμού , στην λάθος εικόνα ζωής που προωθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε κοινωνικό, οικονομικό  και πολιτικό επίπεδο.

Αυτά τα λάθος πρότυπα έχουν κατά συνέπεια την υπογεννητικότητα και την λάθος διαπαιδαγώγηση των νέων. Η μη σωστή ενημέρωση των παιδιών και των νέων μπορεί να φέρει καταστροφικές επιπτώσεις ως προς τα ναρκωτικά. Με λίγα λόγια ο ρόλος της γυναίκας στην κοινωνία πρέπει να είναι αυτή που πάντα ήταν σαν Σπαρτιάτισσα σαν Σουλιώτισσα σαν Αγωνίστρια δηλαδή σαν Χρυσαυγίτισσα.

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Σάββατο 11:00 – 14:00
Ποσειδώνος 34 και Καλαμακίου
Τηλέφωνο: 210-9810421 

Δράση στην Νέα Υόρκη

Γέμισαν οι δρόμοι της Αστόριας στην Αμερική με αυτοκόλλητα και συνθήματα της Χρυσής Αυγής.Οι Έλληνες Εθνικιστές με μεγάλη κινητοποίηση διέδωσαν το μήνυμα στους ομογενείς ότι παρά τις άδικες προφυλακίσεις και την στημένη σκευωρία  το Κίνημα γιγαντώνεται όπου χτυπά καρδιά Ελληνική.ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ

Πυρήνας Αμερικής (Νέας Υόρκης)
Ε-mail: xaameriki@yahoo.com
Official site: http://xaameriki.wordpress.com/
τηλέφωνο επικοινωνίας +30 697 328 3559 (Ελλάδα)
(347) 625-9238 (9:00 AM-10:15 PM)(Αμερική)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-salamina-kabala-chania-hrakleio-thasos-komothnh-jant#ixzz2sM2D0CuM

Exit mobile version