Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μας συκοφαντούν οι λακέδες των τοκογλύφων, άρα πάμε καλά!

Μας συκοφαντούν οι λακέδες των τοκογλύφων, άρα πάμε καλά!

Οι εγχώριοι καθηγητές του ψεύδους και της διαστρέβλωσης, οι ντελάληδες και νταβατζήδες της Χούντας του Μνημονίου, σαστισμένοι από τη Πίστη του Ελληνικού Λαού στον πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή η οποία εκφράστηκε από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του περασμένου Σαββάτου, αναδημοσιεύουν ένα συκοφαντικό ρεπορτάζ μιας βρετανικής κιτρινοφυλλάδας εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Η βρετανική Guardian, αδυνατώντας να πιστέψει πως η Χρυσή Αυγή και ο Ελληνικός Λαός βαστούν γερά, ενάντια σε κάθε παράνομη μεθόδευση της εγκληματικής συμμορίας Σαμαρά-Βενιζέλου που εξουσιάζει την Πατρίδα, επιδίδεται σε ένα παραλήρημα ψεύδους και λάσπης. Στόχος ακόμη μια φορά, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο χαρακτηρίζεται ως «η πιο βίαιη πολιτική δύναμη της Ευρώπης». Όπου βεβαίως βιαιότητα, οι πληρωμένοι δημοσιογραφικοί κομπάρσοι των διεθνών τοκογλύφων εννοούν το αναφαίρετο δικαίωμα του Ελληνικού Λαού να αντισταθεί στην εξαθλίωση και τον εθνικό αφανισμό.

«Μετά από μήνες διατήρησης χαμηλού προφίλ, το νεοφασιστικό κόμμα της Ελλάδας, η Χρυσή Αυγή, επέστρεψε στους δρόμους, φωνάζοντας ότι θα κατέβει στις δημοτικές και ευρωπαϊκές εκλογές υπό νέο όνομα, με στόχο να παρακάμψει πιθανή απαγόρευσή της», αναφέρουν τα ψοφίμια της Γηραιάς Αλβιόνος, πλήρως υποταγμένα στις επιταγές του διεθνούς σιωνισμού. Ταράχτηκαν οι βρετανοί «δημοκράτες» από την απόφαση των Ελλήνων Εθνικιστών να προστατεύσουν και να θωρακίσουν το δικαίωμα του Ελληνικού Λαού να διαμορφώνει ελεύθερα τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Μήπως θα πρέπει να φοβάται ο Ελληνικός Λαός πιθανό «εκδημοκρατισμό» του από τις βόμβες των Εγγλέζων, όπως έγινε σε Ιράκ και Αφγανιστάν; Ή μήπως οι Εθνικιστές πρέπει να συμβουλεύονται τους άγγλους κεφαλαιοκράτες προτού ασκήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα πολιτικά τους δικαιώματα;

Ο συντάκτης του άρθρου, επισημαίνει με εμφανή τον δόλο και το ανθελληνικό μίσος: «Πέρυσι, το κόμμα ισχυριζόταν ότι περισσότερα από 50.000 άτομα παρέστησαν στη συγκέντρωση. Φέτος, λιγότεροι από 3.000 έκαναν την εμφάνισή τους, παρά το γεγονός ότι η συγκέντρωση υποτίθεται πως ήταν μία εκδήλωση πένθους και συμπαράστασης για τα δύο μέλη του κόμματος που δολοφονήθηκαν το Δεκέμβριο, αλλά και για τους βουλευτές που βρίσκονται πίσω από τα σίδερα της φυλακής». Πρόκειται για την επιτομή της δημοσιογραφικής «αντικειμενικότητας», υπό μία ερμαφρόδιτη βρετανική οπτική. Σαφέστατα, η βρετανική εκτίμηση του αριθμού των παρευρισκομένων, προσκρούει στην πιθανή χρήση παραισθησιογόνων ουσιών, είτε στην τυφλή πίστη των ακροαριστερών πηγών εν Ελλάδι, οι οποίες πρόθυμα συνεργάζονται με τους άγγλους καπιταλιστές προκειμένου να πλήξουν το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Μόνο που οι εγχώριες ακροαριστερές πηγές έχουν σοβαρό πρόβλημα όρασης και σφοδρών ψυχολογικών προβλημάτων, τα οποία και συνιστούν στοιχεία ικανά για να μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο και το αντίστροφο.

Άλλωστε μερικά μόνο μέτρα από την ογκωδέστατη Εθνικιστική συγκέντρωση, συμμορίες ακροαριστερών εγκληματιών προχωρούσαν σε επεισόδια με ανύποπτους πολίτες, υπό την απόλυτη ανοχή του αντεθνικού Καθεστώτος και με τη συνδρομή λαθροεισβολέων από τα Βαλκάνια, την Ασία και την Αφρική. Δυστυχώς όμως για την αξιοπιστία της βρετανικής φυλλάδας, οι ελληνόφωνες μαρξιστικές πηγές της δεν την ενημέρωσαν επ’ αυτών των επεισοδίων, αλλά επικεντρώθηκαν στους 3.000 Χρυσαυγίτες της «πιο βίαιης πολιτικής δύναμης στην Ευρώπη»!

Παρά ταύτα και προκειμένου να μην ξευτιλιστεί τον ερχόμενο Μάιο με τα αποτελέσματα των εκλογών, η Guardian υποχρεώθηκε να επισημάνει ότι: «Παρά την εμφανή ανικανότητα της οργάνωσης να κινητοποιήσει τους υποστηρικτές της, εξακολουθεί να φιγουράρει ψηλά στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες δείχνουν ότι η Χ.Α. παραμένει η τρίτη μεγαλύτερη δύναμη, ικανή να διεκδικήσει ακόμη και το 10% των ψηφοφόρων ως αποτέλεσμα του κύματος οργής και αποστροφής που έχουν πυροδοτήσει τα ακραία μέτρα λιτότητας του πολιτικού κατεστημένου».

Το γνωρίζουν καλά λοιπόν και τρέμει το φυλλοκάρδι τους: η Χρυσή Αυγή έρχεται για να δώσει τη χαριστική βολή στο Καθεστώς των τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους. Το γεγονός ότι μας καθυβρίζουν και συκοφαντούν τον πολιτικό μας αγώνα, σημαίνει μονάχα ένα πράγμα: πως η Χρυσή Αυγή βαδίζει στο σωστό δρόμο!

Όσο για τους Άγγλους και ντόπιους ψευτοδημοκράτες και τη λύσσα τους κατά του Ελληνικού Λαού, ο οποίος επιμένει πεισματικά να στηρίζει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ίσως να ήρθε η ώρα, μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις από το αντεθνικό Κράτος και τις πολιτικές δολοφονίες από το αριστερό παρακράτος, να σχεδιάσουν ένα νέο ναυτικό αποκλεισμό του Πειραιά ή και βομβαρδισμό του ακόμα, όπως «δημοκρατικά και σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες» έπραξαν και κατά το παρελθόν. Ξέρουν αυτοί..

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mas-sukofantoun-oi-lakedes-twn-tokoglufwn-ara-pame-kala#ixzz2sM5xwmx6

Exit mobile version