Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε «λευκή πετσέτα» στο καναβάτσο του Δήμου Αθηναίων

Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με άρθρο του στην ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολις” γράφει για την επερχόμενη ήττα του Σύριζα στην μάχη για τον Δήμο Αθηναίων, καθώς ο παντελώς άγνωστος Γαβριήλ Σακελλαρίδης δεν έχει ούτε μία πιθανότητα απέναντι στον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Κασιδιάρης σφίγγει τις γροθιές του και οι άλλοι βάφουν τα μαλλιά τους! – Ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε «λευκή πετσέτα» στο καναβάτσο του Δήμου Αθηναίων

Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Το πουλέν του Αλέξη Τσίπρα για το δήμο Αθήνας. Νέος, ωραίος, μορφωμένος, άφθαρτος και γενικώς ένα συμπαθητικό πρόσωπο που μπορεί εύκολα να κάνει καριέρα σε διαφημίσεις που λανσάρουν έναν ανεπάγγελτο νέο που έχει το βλέμμα του κρατικοδίαιτου κομματικού συμβούλου. Δηλαδή την ανανέωση της πολιτικής!

Αναρωτιέμαι αν ξέρει προς τα πού πέφτει το δημαρχείο της Αθήνας και πολύ περισσότερο αν γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης εκτός από αυτά που είναι «ευκολοδιάβαστα» στα μπαρ που συχνάζει. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει σημασία σε αυτή την εκλογική μάχη, αφού μόνο ως αστείο θα μπορεί να θεωρηθεί η ιδιότητα του αντιπάλου αυτού απέναντι στον Κασιδιάρη. Ο ένας περπατά και βλέπει πίσω του και ο άλλος χτενίζει το μαλλί μετά την βαφή για να είναι έτοιμος για την βραδινή του έξοδο στα μισοσκότεινα, μυστηριακά μπαράκια των Εξαρχείων.

Διαβάστε, όμως, την πρώτη δήλωση Σακελλαρίδη για να καταλάβετε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Ποια πρόσωπα θέλουν να σώσουν την πρωτεύουσα. Λέει λοιπόν ο κ. Σακελλαρίδης: «Η Αθήνα, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, βρίσκεται στα πρόθυρα ανθρωπιστικής κρίσης, με την ανεργία, την επισφαλή εργασία και την εξαθλίωση να μην αποτελούν απλά κάποιες εικόνες ενός δυσοίωνου μέλλοντος, αλλά την αδυσώπητη καθημερινότητα.

Το ζήτημα είναι πως θα καταφέρουμε να αναστρέψουμε αυτή την καταστροφική πορεία σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από τη γειτονιά και την πόλη. Εκεί που οι έννοιες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής στήριξης αποκτούν το πραγματικό τους νόημα, εκεί όπου είναι αναγκαία μια νέα δημοτική αρχή που θα φέρει στο προσκήνιο τις ανάγκες της κοινωνίας.

Η Ανοιχτή Πόλη αποτελεί τη δημοτική κίνηση – πρότυπο και έχει καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα σχετικά με τον τρόπο παρέμβασής μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αυτή θα είναι και πάλι το όχημά μας για να δώσουμε μια μάχη όχι απλώς και μόνο για την Αριστερά, αλλά για όλη την κοινωνία, καθιστώντας τις ιδέες μας πλειοψηφικές και ηγεμονικές. Χωρίς εκπτώσεις, χωρίς φόβους και χωρίς δισταγμούς.

Με όπλα μας τη συλλογικότητα και τη δημοκρατία, θα συνεχίσουμε τον όμορφο αγώνα της Ελένης Πορτάλιου και όλων των συντροφισσών και συντρόφων για την Αθήνα της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης, όπου η αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής θα χρωματίσουν το μαύρο της μνημονιακής καθημερινότητας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να νικήσουμε και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ανατροπής της πολιτικής της εξαθλίωσης».

Εδώ τελείωσε η έκθεση ανοησιών. Διαβάσατε έστω και μια φορά στη δήλωση αυτή τη λέξη «ασφάλεια»; Διαβάσατε έστω και μια φορά τη λέξη «μετανάστες» ή «γκέτο»; Για ποια πόλη μιλάει ο νεοσσός ψιλοαξύριστος νέος; Μήπως για το Λονδίνο; Δεν γνωρίζει ότι μετά τις 6 το απόγευμα δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις σε 10άδες γειτονιές της πόλης που φιλοδοξεί να γίνει δήμαρχος εξαιτίας των εκατοντάδων λαθρομεταναστών που ληστεύουν, βιάζουν και σφάζουν μόνο επειδή τους κοίταξες; Δεν γνωρίζει το κομψό συριζόπουλο ότι η Αθήνα είναι μια νεκρή απέραντη νεκρόπολη χωρίς ζωή και επιχειρηματική δραστηριότητα;

Προφανώς αυτές τις επισημάνσεις τις άφησε για τον Κασιδιάρη. Δεν σκέφτηκε να πει στους δύσμοιρους κατοίκους του κέντρου και τους επιχειρηματίες τι θα κάνει με τα επεισόδια, τις διαδηλώσεις, το κλείσιμο των δρόμων και την καταστροφή του εμπορίου όπως και την παρεμπόδιση των Ελλήνων για να πάνε ακόμα και στα σπίτια τους αφού πρέπει να κάνουν άλμα επί κοντώ πάνω από τους ξαπλωμένους και μεθυσμένους Πακιστανούς που κουλουριάζονται ημίγυμνοι στις εισόδους των πολυκατοικιών. Τα άφησε αυτά να τα πει ο Κασιδιάρης. Τι να το κάνουμε λοιπόν αν είναι νέος και άφθαρτος, όταν το μόνο που κάνει με την πρώτη του δήλωση είναι να επιβεβαιώσει πως δεν έχει καμία αίσθηση των αληθινών προβλημάτων που βιώνει ο Αθηναίος; Εμένα το μυαλό μου επειδή είμαι και καχύποπτος πάει αλλού.

Ο νεαρός Σακελλαρίδης ήταν πρόταση του Κασιδιάρη. Όπως επίσης πρόταση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής είναι και αυτές οι νερόβραστες, ανύπαρκτες πολιτικές υποψηφιότητες του λούνα παρκ, τύπου Μίχαλου και Κακλαμάνη. Τα κόμματα έχουν αποφασίσει να μην νομιμοποιήσουν με ισχυρό αντίπαλο την υποψηφιότητα Κασιδιάρη. Θα τον κάνουν δήμαρχο για να τον τιμωρήσουν με τα 100άδες προβλήματα που θα κληθεί να λύσει. Θα τον αφήσουν αντιμέτωπο μόνο του με την διαφθορά που φωλιάζει στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων για να τα βγάλει πέρα. Θα του αφήσουν τα δεκάδες χαλασμένα απορριμματοφόρα παραταγμένα στο αμαξοστάσιο για να μην μπορεί να καθαρίσει τις γειτονιές.

Έχουν αποφασίσει όπως φαίνεται να τον τιμωρήσουν σκληρά και επειδή γνωρίζουν ότι του αρέσει το ρινγκ έχουν αρχίσει να ρίχνουν ένας – ένας «λευκή πετσέτα». Είναι τυχαίο μήπως ότι τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκε ως υποψήφιος και ο Άρης με το λευκό μπουρνούζι και την πετσέτα στο λαιμό;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-o-suriza-erije-leukh-petseta-sto-kanabatso-tou-dhmou-at#ixzz2sMhXCLwJ

Exit mobile version