Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι θρασύδειλοι τρομοκράτες απειλούν ανενόχλητοι με νέα προκήρυξή τους

Οι θρασύδειλοι τρομοκράτες απειλούν ανενόχλητοι με νέα προκήρυξή τους

Οι πάσης φύσεως τρομοκράτες έχουν αντιληφθεί την πλήρη ανικανότητα της κυβέρνησης να τους αντιμετωπίσει και αποθρασυμμένοι εντελώς προχωρούν σε νέες ενέργειες. Μια απ΄αυτές τις συμμορίες παραφρόνων, η «Μηδενική ανοχή», έστειλε επιστολή – προκήρυξη με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη της επίθεσης στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη. Με τα γραφόμενά τους οι κόκκινοι τρομοκράτες, αφού αναμασούν τις γνωστές διεθνιστικές τους μπαρούφες, έχουν και αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι τρομοκράτες έχουν αναλάβει, συν τοις άλλοις, την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στις 13 Φεβρουαρίου 2013. Δεν πρόκειται, φυσικά, να ανοίξουμε διάλογο με τους ψυχοπαθείς αυτούς, οι οποίοι δρουν με τις γνωστές παρακρατικές μεθόδους. Είναι ενδεικτικό, όμως, το θράσος τους, το οποίο πηγάζει από την συνεχιζόμενη ανικανότητα της κυβέρνησης να εξαρθρώσει αυτούς τους δολοφόνους.

Φαίνεται ότι ο ανεκδιήγητος υπουργός ΠΡΟ- ΠΟ έχει επικεντρώσει όλη του την προσοχή στο πώς θα καταπολεμήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με αποτέλεσμα επικίνδυνοι τρομοκράτες, όπως ο Μαζιώτης και ο Ξηρός, να κυκλοφορούν ελεύθεροι ετοιμάζοντας νέα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Καθόλου, λοιπόν, δεν μας παραξενεύει το γεγονός ότι (και) οι συγκεκριμένοι εγκληματίες απειλούν ξεκάθαρα στην προκήρυξή τους ότι θα «δράσουν» ξανά. Τα θρασύδειλα αυτά υποκείμενα, καλυπτόμενα κάτω από την σκοτεινή φυσιογνωμία τους, «χαιρετίζουν» μάλιστα και τους δολοφόνους των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο.

Ένας φαύλος κύκλος, αδίστακτων δολοφόνων και εγκληματιών, μια συμμαχία ψυχοπαθών, για τους οποίους όμως δεν θα δούμε να τους καταδικάζουν καθαρά και ξάστερα όλοι αυτοί που ωρύονται εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, βασιζόμενοι στα ασύστολα ψέματα της καθεστωτικής προπαγάνδας. Αντιθέτως, μέχρι και επαίνους για την άθλια δράση τους θα διαβάσουμε, καθώς έχουν χαρακτηριστεί «δίκαιες επαναστατικές πράξεις» χωρίς να αντιδράσει κανείς σ΄αυτές τις προκλήσεις.

Ας γνωρίζουν τα καθάρματα της κόκκινης τρομοκρατίας, όπως και οι ποικίλοι προστάτες τους, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν λυγίζει ούτε από τις βόμβες ούτε από τις σφαίρες. Εκφράζει μια Αθάνατη Ιδέα, η οποία δεν μπορεί να πάθει το παραμικρό από τις θρασύδειλες και άνανδρες ενέργειές τους. Γι αυτό και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι αλώβητη και θα παραμείνει, ό,τι και αν επιχειρήσουν!

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-thrasudeiloi-tromokrates-apeiloun-anenochlhtoi-me-nea-prokhrujh-tous#ixzz2sN8IFQ8m

Exit mobile version