Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φωτεινή Πιπιλή: «Να στηρίξουμε τον Μπουτάρη»!

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η ΝΔ, καθώς οι εκπρόσωποί της φροντίζουν σε καθημερινή βάση να την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Όπως π.χ. η βουλευτής της Α΄ Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή, η οποία έκανε την εξής δήλωση: «Εγώ από τις προηγούμενες εκλογές είχα τοποθετηθεί υπέρ του να στηρίξουμε τον κ. Μπουτάρη στη  Θεσσαλονίκη. Δεν αλλάζω εγώ την γνώμη μου».

Εξωφρενική και απαράδεκτη αυτή η δήλωση, αλλά κανείς από τη ΝΔ δεν απάντησε στην εν λόγω βουλευτή. Δεν ξέρουμε αν η προτίμησή της προς τον πρώην αλκοολικό δήμαρχο Θεσσαλονίκης βγαίνει λόγω κάποιων πιθανών κοινών  χαρακτηριστικών που μπορεί να έχουν οι δυο τους. Το γεγονός, όμως, ότι έχει το θράσος η Πιπιλή να βγαίνει και να υποστηρίζει αυτόν τον τύπο – μίξη κλόουν, μοντέλου και τζόβενου, που δεν χάνει ευκαιρία ανά πάσα στιγμή να δείχνει τον εθνομηδενισμό του, και να μην ακούγεται η παραμικρή φωνή διαμαρτυρίας εναντίον του μέσα στη ΝΔ, δείχνει ότι η σήψη και η παρακμή σ΄αυτό το κόμμα έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

Η Ν.Δ. κάνει ότι μπορεί για να δείξει ότι διακατέχεται από ανθελληνικά αισθήματα και ότι συνεχίζει να υπάρχει απλώς για να εξυπηρετεί τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων. Μόνο που η βάση της φυλλοροεί συνεχώς προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι εκλογές του Μαΐου θα αποτελέσουν το σήμα διάλυσης για το παρωχημένο αυτό πολιτικό κατασκεύασμα.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/fwteinh-pipilh-na-sthrijoume-ton-mpoutarh#ixzz2sOYEsQFj

Exit mobile version