Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευρωπαϊκή Ένωση: Η παιδικά χαρά των ισλαμιστών!

Η ΕΕ καθημερινά παράγει πληθώρα νομοθετημάτων και ρυθμίσεων που αφορούν την λαθρομετανάστευση, όμως παρ’ όλα αυτά η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών  παραμένει σε υψηλά επίπεδα με αυξητικές τάσεις. Οι νόμοι της ΕΕ χρησιμοποιούνται συνήθως για να τιμωρούνται οι νομοταγείς πολίτες, ενώ οι πραγματικοί εγκληματίες λαθρομετανάστες κυριαρχούν στους δρόμους και στις πόλεις μας. Αμέτρητα τα παραδείγματα από την Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Σουηδία και βέβαια Ελλάδα. Οι ευρωπαϊκές αστυνομικές αρχές προσπαθούν καθημερινά να επιβάλλουν τον νόμο και να μειώσουν την εγκληματικότητα, αλλά γελοιοποιούνται από τους, κυρίως ισλαμιστές, λαθρομετανάστες, οι οποίοι ουδόλως παίρνουν στα σοβαρά την αστυνομία, όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και σε άλλες χώρες που έχουν υψηλό αριθμό λαθροεισβολέων.

Πολλά κράτη της ΕΕ έχουν καταντήσει η «παιδική χαρά» ξένων εθνοτήτων, ιδιαίτερα μουσουλμάνων, που εξάγουν το μη βιώσιμο πρόβλημα υπερπληθυσμού των χωρών τους στην ήπειρο μας. Οι λαθροεισβολείς δεν υποκινούνται μόνο από ξένα κέντρα, αλλά έχουν βοήθεια και από το εσωτερικό της ΕΕ. Στο άμεσο μέλλον είμαστε βέβαιοι ότι θα ξεσκεπαστούν ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με την εξαγορά υψηλότατων ευρωπαίων αξιωματούχων με πετροδολάρια της Σαουδικής Αραβίας.

Το αρχικό ιδρυτικό όραμα της ΕΕ που ήταν να γίνει μια μεγάλη δύναμη έχει πλέον γελοιοποιηθεί. Η Ευρώπη του 21ου αιώνα έχει καταντήσει ένα παγκόσμιο ανέκδοτο, μια αδύναμη και παρηκμασμένη οντότητα, την οποία περιφρονούν οι εχθροί της και συμπονούν οι φίλοι της. Θα είναι πολύ παράξενο εάν αυτό το μόρφωμα κρατών επιζήσει τα επόμενα δέκα χρόνια. Οι τρόπον τινά ηγέτες της ΕΕ αντί να υπερασπίζονται τα κράτη τους από τους λαθρομετανάστες επιτίθενται και καταπιέζουν τους ίδιους τους λαούς τους, ξεπουλούν τα ιερά και όσια στους εχθρούς των λαών τους και όσοι τολμούν να αντισταθούν ή να διαμαρτυρηθούν λοιδορούνται και φυλακίζονται. Είναι γελοίο να πιστεύει κανείς ότι αυτό το εκφυλισμένο μόρφωμα θα μπορέσει να επιζήσει.

Οι ηγέτες της ΕΕ συστηματικά τα τελευταία χρόνια εξανδραποδίζουν τους λαούς τους και παραδίδουν τις χώρες τους στους χειρότερους εχθρούς. Οι κάτοικοι της ΕΕ είναι Γερμανοί, Πολωνοί, Ιταλοί, Πορτογάλοι, Ισπανοί, Έλληνες κ.α., οι οποίοι πριν από λίγους αιώνες έδωσαν μάχες για να προστατέψουν την ήπειρο από τον ισλαμικό επεκτατισμό. Ο Charles Martel απέκρουσε την αραβική εισβολή στη Ευρώπη τον 8ο αιώνα με νικηφόρες μάχες στην Ιβηρική Χερσόνησο ( παρεμπιπτόντως οι Ιουδαίοι της Ισπανίας είχαν συμμαχήσει τότε με τους εισβολείς) , ο Λάζαρος της Σερβίας πολέμησε εναντίον των Τούρκων για να αποκρούσει την εισβολή τους στην Κεντρική Ευρώπη, ενώ ο Jan III Sobieski, βασιλέας της Πολωνίας, νίκησε το 1683 τους Τούρκους στην Βιέννη και απέτρεψε την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Η σημερινή Ευρώπη πολεμάει ενεργά εναντίον όλων αυτών των ιστορικών ανδρών και των ανδραγαθημάτων τους.

Οι λαθρομετανάστες έχουν γίνει σήμερα η «προστατευμένη» κοινωνική τάξη της πολυπολιτισμικής αριστεράς και της ψοφοδεξιάς. Η αριστερά και η ψοφοδεξιά χρησιμοποιούν τους λαθροεισβολείς ως πολιορκητικό κροιό για να καταστρέψουν υπάρχουσες αξίες και για να δημιουργήσουν την «παγκοσποιημένη» ταυτότητα. Η ΕΕ με συνεργάτες αυτούς τους δυο πολιτικούς σχηματισμούς εκ προθέσεως καταστρέφει τις παραδόσεις και τον πολιτισμό των εθνών της, επιτρέποντας στους λαθρομετανάστες να εισβάλλουν κατά κύματα στην ήπειρο. Η Ευρώπη έχει μια από τις πλουσιότερες παραδόσεις και τους πλέον αξιόλογους πολιτισμούς αυτού του πλανήτη. Η υποκατάσταση αυτού του πολιτισμού και των παραδόσεων με την βαρβαρότητα της Σαρία ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο.

Οι σημερινοί δήθεν ηγέτες της Ευρώπης είναι η κινητήρια δύναμη της ισλαμοποίησης της ηπείρου μας και οι καταστροφείς του πολιτισμού μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eurwpaikh-enwsh-h-paidika-chara-twn-islamistwn#ixzz2sQz1QqbT

Exit mobile version