Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Προχθές σε ερώτηση δημοσιογράφου στον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη (Θέλεις τους δικούς μας μετανάστες στο εξωτερικό να τους αντιμετωπίζουν άσχημα;)Ο Συναγωνιστής απάντησε εύστοχα ως συνήθως , αλλά επειδή είμαι και εγώ Μετανάστης θέλω και εγώ να προσθέσω κάτι πρώτον η Ελλάδα δεν είναι μεταναστευτικός προορισμός, όπως η Αμερική , η  Αυστραλία, ο Καναδάς. Λοιπόν πέρασα από κόσκινο Γιατρούς από ακτινογραφίες. Ζήτησαν το παρελθόν μου. Με ρώτησαν επίμονα αν έχω φασαρίες με την Αστυνομία και πολλά άλλα… Ας μη λοιπόν μας ταυτίσουν , με τους λαθροεισβολεις που ενδέχεται να είναι φονιάδες Απόφοιτοι φυλακών που είναι άγνωστο παντελώς το παρελθόν τους. Τέτοιες ερωτήσεις κυριολεκτικά μας προσβάλουν. Μένω στην Καλιφόρνια και έρχομαι συχνά στην Ελλάδα και μάλιστα σε περίοδο εκλογών μόνο και μόνο να ψηφίσω το μόνο κόμμα που μου γεμίζει την ψυχή και που καλύπτει το ιδεολογικό μου ΠΙΣΤΕΥΩ.ΑΡΧΗΓΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ…

Ν.Α

Έντονη ανησυχία στα αμερικάνικα ΜΜΕ για την ανοδική πορεία των ποσοστών της Χρυσής Αυγής

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ηλεκτρονική δημοσκόπηση γίνεται αυτές τις μέρες στο gallop.gr. Το ερώτημα που έχει τεθεί είναι το εξής: «Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την κήρυξη της Χρυσής Αυγής ως παράνομη;». Προ ολίγου που ψήφισα, το 80% των μέχρι εκείνη την ώρα 1729 συμμετεχόντων ήταν της άποψης να παραμείνει νόμιμη. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση της χουντάρας του τόξου, που παριστάνει και την υπέρμαχο της… δημοκρατίας!

Π.Χ.

Ομολογία Ζήγρα: «Εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ» – Πότε θα μπει η αντιτρομοκρατική στα σπίτια των πασόκων;

Προ ημερών, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, είπε τα εξής… λεβέντικα: «Αν τολμήσουν να ζητήσουν την υπογραφή μας στα μνημόνιά τους, θα πάρουν εκ νέου την απάντηση που πήραν και την προηγούμενη φορά. Ψάξτε αλλού για συνένοχους στο έγκλημα! Εμείς ούτε τις επικύψεις συνηθίζουμε ούτε μας κρατάνε από πουθενά για να μας εκβιάζουν και να απαιτούν την υπογραφή και τη συναίνεσή μας στην πολιτική που καταστρέφει τη χώρα!». Γυρίζουμε πίσω τρία χρόνια. Στον Φεβρουάριο του 2011. Από το βήμα της βουλής, αγορεύει ένας πολιτικός αρχηγός και λέει τα εξής: «Δεν θα γίνουμε συνένοχοι! Όπως απορρίψαμε το μνημόνιο 1, έτσι θα απορρίψουμε και αυτά που προεξοφλούνται με το μνημόνιο 2… Τα μνημόνια είναι η πολιτική δέσμευση για μια επ’ άπειρον ασφυξία της οικονομίας. Αν θέλετε συναίνεση στην ασφυξία, να τη βρείτε αλλού! Πέρυσι βρήκατε άλλους να σας στηρίξουν, φέτος θα είναι πιο δύσκολο λόγω λαϊκής κατακραυγής». Σίγουρα, λόγω της πλήρους ταύτισης του ενός και του άλλου αποσπάσματος, θα νομίζετε ότι και στη δεύτερη περίπτωση μιλάει ο Τσίπας. Χάσατε! Ο Αντωνάκης Σαμαράς τα είπε, όταν ήταν στη θέση του Τσίπρα! Μ’ αυτούς τους δυο, ισχύει η παροιμία που λέει: «Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι θα ’ρθεις»!

Σ.Γ.

Αμόκ στα “ΝΕΑ” προκαλεί η “Εθνική Αυγή” – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ομολογούν πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής είναι 100% πολιτικές!

Θέλω πραγματικά να δω τι σόι FBI θα στήσει ο άχρηστος ο Δένδιας που του έχουν φύγει ο Ξηρός, ο Μαζιώτης και ο Παλαιοκώστας. Αυτός δεν είναι υπουργός είναι επίτιμος συνιδρυτής τρομοκρατικής οργάνωσης. Αυτός ο αρλεκίνος των συναγωγών δεν μπορεί να είναι πολιτικός προϊστάμενος της αστυνομίας. Είναι αξιωματικά βέβαιο ότι θα μεταδώσει την λοιμώδη χαζομάρα του, που εξωτερικεύεται με το βλέμμα της αγελάδας, στην ίδια την λειτουργία του Σώματος. Αν θέλουμε ασφάλεια στην Ελλάδα πρέπει να παραιτηθεί ο Δένδιας, όπως αν θέλουμε Ελλάδα πρέπει να παραιτηθεί ο Σαμαράς.

Κ.Α.

Ερώτηση Γ. Γερμενή για την εγκατάλειψη της οικίας του Σικελιανού από το κράτος του μνημονίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-6-febrouariou-2014#ixzz2sXY1vWPQ

Exit mobile version