Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τζέφρυ – «Τρελαντώνης»: Κοινή πορεία ως εθνικοί ολετήρες

Συνεχίζοντας τον ανέμελο τουρισμό του, με τα χρήματα, φυσικά, των Ελλήνων  φορολογουμένων, ο έχων “το σύνδρομο του Ηρώστρατου” Γιωργάκης Παπανδρέου σε ομιλία του στο London School of Economics ισχυρίστηκε ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ήταν αυτή που επέβαλλε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) στην Χώρα μας, διαψεύδοντας ουσιαστικά τον ίδιο του τον εαυτό και τα όσα υποστήριζε στις 23 Απριλίου 2010, με το περιβόητο διάγγελμά του στο Καστελόριζο.

Δεν ξέρουμε τι θεωρεί ότι μπορεί να επιτύχει ο άεθνος αυτός κοσμοπολίτης, με τις φθηνές όσο και αστείες αυτές δικαιολογίες, όταν είναι γνωστό πλέον ότι ο ίδιος ήταν που είχε ζητήσει την παρέμβαση του ΔΝΤ από τον Δεκέμβριο του 2009, όπως είχε αποκαλύψει ο Ντομινίκ Στρος-Καν. Το θλιβερό αυτό υποκείμενο, αφού οδήγησε την Χώρα μας δέσμια στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων, απολαμβάνει τώρα τις διακοπές του «εις υγείαν των κορόιδων» που υποφέρουν από τις επιπτώσεις του Μνημονίου. Προσπαθώντας να δικαιολογηθεί για την συνειδητή προδοτική του στάση να αλυσοδέσει την Ελλάδα προς χάριν των συμφερόντων των τραπεζιτών του Βερολίνου και των Βρυξελλών προσπαθεί να φανεί τώρα ως ανήμπορος να αντιδράσει στην καταιγίδα εκείνων των ημερών.

Το μόνο που καταφέρνει, όμως, είναι να αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν αποτελούσε τίποτα άλλο από έναν απλό εντολοδόχο των αποφάσεων ξένων κέντρων εξουσίας. Αυτό, δηλαδή, που κάνει και ο σημερινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είναι ολοφάνερο ότι δρα ως ένας τοποτηρητής των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων. Ύστερα από λίγο καιρό, όταν ο Σαμαράς με τη σειρά του θα έχει συνταξιοδοτηθεί πολιτικά ως αποτυχημένος και ανίκανος, είναι πολύ πιθανό να υποστηρίξει κι αυτός ότι έκανε ό,τι του είπαν, επιβεβαιώνοντας ότι δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα άβουλο πιόνι στα χέρια των εξουσιαστών της πατρίδας.

Τόσο ο «Τρελλαντώνης» όσο και ο Τζέφρυ θα καταγραφούν από τον Ιστορικό του μέλλοντος ως εκείνοι οι εθνικοί ολετήρες που έκαναν τα πάντα για να καταστρέψουν την Ελλάδα και τον Λαό της.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tzefru-trellantwnhs-koinh-poreia-ws-ethnikoi-olethres#ixzz2sXeT2aWg

Exit mobile version