Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ανταμοιβή της «ομερτά»: Ελεύθερος ο Ευσταθίου για τα εξοπλιστικά

Η ανταμοιβή της «ομερτά»: Ελεύθερος ο Ευσταθίου για τα εξοπλιστικά

Σάλος είχε δημιουργηθεί όταν ο κατηγορούμενος για τις μίζες στα εξοπλιστικά, Ευσταθίου, κρίθηκε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, παρά τις σοβαρότατες ενδείξεις ενοχής που αποδίδονται στο πρόσωπο του, σε ένα ζήτημα που «καίει» τον Ελληνικό Λαό, όπως οι μίζες των πολιτικών. Τότε το σύστημα είχε εξόχως προβάλλει την είδηση ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Μανώλης Ρασιδάκης, κατέθεσε αίτημα αναίρεσης του βουλεύματος που άφηνε ελεύθερο τον Ευσταθίου.

Σήμερα, όμως, έχουμε μία ακόμα είδηση που δεν πρόκειται να προβληθεί αρκούντως από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, αφού επιθυμούν να μείνει η εντύπωση ότι θα επανεξεταστεί το ζήτημα του Ευσταθίου. Συνεδρίασε, λοιπόν, το αρμόδιο Συμβούλιο και έκρινε κατά πλειοψηφία ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, αφού δεν είναι και… Χρυσαυγίτης ώστε να προφυλακιστεί.

Σχετικά με το ζήτημα ο συνήγορος του Ευσταθίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε: “Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, με Πρόεδρο την κ. Αβροκόμη Θούα, κατά πλειοψηφία (2-1) απέρριψε την έφεση της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, με την οποία ζητούσε την προσωρινή κράτηση του 83χρονου και βαριά ασθενούς Παναγιώτη Ευσταθίου. Η Δικαιοσύνη αξιολόγησε τα σοβαρά προβλήματα υγείας του κ. Ευσταθίου, καθώς και το γεγονός ότι εμπράκτως συνδράμει τον Ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, στο δύσκολο έργο του να διερευνήσει την σύνθεση υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων“.

Δεν θα σταθούμε, φυσικά, στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Ευσταθίου, αφού αυτά μπορούν να τα κρίνουν μόνο οι αρμόδιοι ιατροί. Θα σταθούμε όμως στην φράση που λέει ότι ο Ευσταθίου «εμπράκτως συνδράμει τον Ανακριτή». Σε αυτό το σημείο αξίζει να θυμίσουμε ότι αφότου ο Ευσταθίου αφέθηκε ελεύθερος ο συνήγορος του είχε υποστηρίξει ότι «υπάρχει ένας σοβαρός πολιτικός που κρύβεται πίσω από εταιρεία που είχε συναλλαγές ο Ευσταθίου. Δεν είναι ο Τσοχατζόπουλος. Είναι γνωστός πολιτικός, στην πρώτη γραμμή και είναι από το ΠΑΣΟΚ».

Το ποιος είναι αυτός ο πολιτικός ουδέποτε απεκαλύφθη στον ανακριτή, γεγονός που αναιρεί την «συνδρομή στον ανακριτή», βάζοντας στο μυαλό κάποιων την «τήρηση της ομερτά», ώστε να συνεχίσει να πίνει το αίμα του Ελληνικού Λαού η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Θυμίζουμε ότι για την εν λόγω υπόθεση με τις μίζες, το σύνολο των κατηγορούμενων έχει αφεθεί ελεύθερο, ενώ παραλλήλως όλοι τους έχουν υπονοήσει πολιτικά πρόσωπα, χωρίς να τα κατονομάσουν, γεγονός που βέβαια είναι μία απλή «σύμπτωση».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-antamoibh-ths-omerta-janakrithhke-eleutheros-o-eustathiou-gia-ta-ejoplist#ixzz2sYybiVxG

Exit mobile version