Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Καρυπίδη

Έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Καρυπίδη

Θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ως «κλασσικό εικονογραφημένο» η όλη ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Καρυπίδη. Μετά την ανακοίνωση του Δαυίδ Χάρις της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee) σχετικά με το ζήτημα, επακολούθησε μία «άβολη» σιωπή από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικώς υπό το βάρος του ξεφτιλίσματος του ΣΥΡΙΖΑ από τον εντολέα των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, το γραφείο Τύπου του συνονθυλεύματος της αριστεράς έβγαλε μία εξόχως φοβική και αμυντική ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αποκρούσει τις επιθέσεις του Χάρις, δείχνοντας την ΝΔ για την παρουσία των Βορίδη και Γεωργιάδη στα έδρανα της. Αυτό που έχει σημασία στην όλη ανακοίνωση δεν είναι φυσικά η δουλικότητα του ΣΥΡΙΖΑ και το επίπεδο νηπιαγωγείου που αυτή αποπνέει.Το σημαντικό είναι ότι μέσα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «απαράδεκτη απόπειρα παρέμβασης στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της χώρας».

Η φράση αυτή αποδεικνύει την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων του μνημονίου, ενώ αντιστοίχως αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που λέει την αλήθεια σε κάθε περίπτωση, ασχέτως των πολιτικών συγκυριών. Γράφαμε, άλλωστε, χθες επ’ ευκαιρία της ανακοίνωσης του Χάρις ότι ήταν μία «Νέα προκλητική παρέμβαση του σιωνιστικού λόμπι στα εσωτερικά της Ελλάδος». Από την άλλη μεριά ο ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούσε τον εν λόγω σιωνιστή όταν αυτός έβγαζε ανακοινώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και διέτασσε τον πρωθυπουργό της χώρας, προκειμένου να ξεκινήσουν οι πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχει εθνική ανεξαρτησία αλά κάρτ. Είτε ένα Έθνος είναι ανεξάρτητο και κανονίζει τα του οίκου του, χωρίς να αποδέχεται παρεμβάσεις σε καμία περίπτωση, είτε είναι προτεκτοράτο και προσκυνά τους αφέντες του. Δεν γίνεται στην μία περίπτωση να είναι καλές οι παρεμβάσεις του Χάρις και στην άλλη περίπτωση κακές. Θα πρέπει να διαλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να γίνονται δεκτές οι παρεμβάσεις και οι διαταγές των ξένων στα ελληνικά πράγματα ή όχι. Μέση λύση δεν υπάρχει.

Υπάρχει, όμως, και μία άλλη διάσταση που έχει αξία στο όλο δρώμενο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ναι μεν έβγαλε αυτή τη φοβική ανακοίνωση, αλλά από την άλλη συνεδριάζουν εκτάκτως προκειμένου να κάνουν πράξη τις διαταγές του Χάρις. Από την άλλη βέβαια κανένας λόγος δεν γίνεται για την υποψηφιότητα του μνημονιακού Βουδούρη.

Μία εξήγηση σχετικά με αυτή την παραφροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ από τη μία να καταγγέλλει τις διαταγές Χάρις και από την άλλη είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να «ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη», αφού ο Χάρις ανέτως διατάσσει το ανδρείκελο του, τον Σαμαρά, να αρχίσει μία διαδικασία δίωξης των συριζαίων. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anakoinwsh-tragelafos-tou-suriza-me-aformh-ton-karupidh#ixzz2sZFRlfpx

Exit mobile version