Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΟΚ! Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΛΑΠΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

ΖΑΡΟΥΛΙΑ
Πλήθος κόσμου, έξω από το στούντιο όπου μεταδίδεται η πολιτική εκπομπή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έγιναν μάρτυρες ενός ακόμη εγκλήματος από αυτά που περιγράφονται στους φακέλλους της Κλάπα και του Δένδια. Η Ε.Ζαρούλια, μην αντέχοντας τον δελφίνο Κασιδιάρη, κατόπιν κρυφών εντολών που δόθηκαν με κωδικοποίηση μέσα από τις φυλακές, από το ίδιο τον Αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, μαχαίρωσε τον Κασιδιάρη στην πλάτη, εξολοθρεύοντας τον Νο2 του του κινήματος, φωνάζοντας του “ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!” δείχνοντας σε όλους το βαθύ και άσχημο πρόσωπο των δολοφόνων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΔΩ:
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-politikh-ekpomph-ths-chrushs-aughs-zwntana-sto-xagr.net19
Βλέποντας το φονικό, άλλοι που ήταν με τον Κασιδιάρη και άλλοι πιστοί στον προφυλακισμένο Αρχηγό και την συναγωνίστρια Ζαρούλια, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με μαχαίρια, καδρόνια και άλλα αντικείμενα.
Κάποιος έβγαλε μερικά όπλα (από το κρυμμένο οπλοστάσιο) μέσα από τα υπόγεια πυρηνικά κρησφύγετα, και προς στιγμήν, κινδύνευσαν να γίνουν έκτροπα στην Μεσογείων και στα παρακείμενα βουνά, αλλά δυνάμεις ΜΑΤ, ΥΜΕΤ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις απεσόβησαν τα χειρότερα συλλαμβάνοντας την Ζαρούλια και άλλους δολοφόνους, απομακρύνοντας τους συγκεντρωμένους με χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και χημικά ΝΤΙ – ΝΤΙ – ΝΤΙ.
Γεγονός είναι πως πλέον ο τραυματισμένος Κασιδιάρης, έπαψε ναναι το Νο2.
Μένει να δούμε αν οι υπόλοιποι Χρυσαυγίτες, θα ακολουθήσουν τον δρόμο της σύρραξης, των πισώπλατων μαχαιρωμάτων, και των εκτελέσεων μαφιόζικου τύπου, ή τον δρόμο της εκλογικής διαδικασίας μεταξύ τους, και μάλιστα παρουσία Συμβολαιογράφου κοινής αποδοχής και φυσικά εφορευτικής επιτροπής, ώστε να αντικαταστήσουν τον Ηλία Κασιδιάρη.
Υ.Γ. 1 Μπαίνει άραγε το Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα σε νέες περιπέτειες εσωκομματικού σπαραγμού;
Υ.Γ. 2 Πως ήξερε τις εξελίξεις το Βήμα και ποιος κοιτάζει την παγανιστική κρυστάλλινη σφαίρα (τώρα που λείπει ο Γερμενής;) και τους ενημερώνει;
Υ.Γ. 3 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο MEGAS ρουφιάνος στους κόλπους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;
Το ρεπορτάζ είναι σε πλήρη εξέλιξη και ναστε σίγουροι πως μόλις έχουμε νέα θα σας ενημερώσουμε…

Υ.Γ. 4 Νομίζετε πως μόνο εσείς στο ΒΗΜΑ μπορείτε να γράφετε μ@λ@κίες; Που να παίρναμε ότι παίρνετε εσείς… Έτσι και βάζαμε και κανέναν Δεινόσαυρο να κάνει πέρασμα, να δείτε πωλήσεις…

ΟΥΣΤ ΡΕ!!!

 ΠΗΓΗ

Exit mobile version