Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προεκλογική εμφάνιση Προβόπουλου: Από το 2011 βλέπει την «ανάπτυξη» να έρχεται

Προεκλογική εμφάνιση Προβόπουλου: Από το 2011 βλέπει την «ανάπτυξη» να έρχεται

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία στο όνομα της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στο Φόρουμ Νομισματικών και Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων (OMFIF) στο Λονδίνο, ο Προβόπουλος συντονίστηκε πλήρως με την κυβερνητική προπαγάνδα περί «επερχόμενης αναπτύξεως», η οποία έχει ως σκοπό την να υποβάλλει τους Έλληνες πολίτες στην ιδέα ότι θα πρέπει και πάλι να ψηφίσουν τους δημίους τους, γιατί η ανάπτυξη «έρχεται»… Βεβαίως η «ανάπτυξη» δεν πρόκειται να έρθει με τις υφεσιακές, εθνοκτόνες πολιτικές του μνημονίου, όμως η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει κορόιδα να την ψηφίσουν. Κάπως έτσι οι δηλώσεις Προβόπουλου έγιναν και πρώτη είδηση στα καθεστωτικά μέσα.

Το ζήτημα βέβαια δεν είναι το τι είπε ο Προβόπουλος, αφού αυτά υπαγορεύτηκαν απευθείας από επικοινωνιακό επιτελείο του Σαμαρά. Το ζητούμενο είναι να θυμηθούμε τι έλεγε ο Προβόπουλος σε άλλα χρονικά σημεία της κρίσεως, σχετικά με το ζήτημα. Σας παραθέτουμε ένα κολάζ δημοσιευμάτων από δηλώσεις του Προβόπουλου, όπου αποδεικνύεται ότι ο συγκεκριμένος είναι παντελώς αφερέγγυος, αφού κάθε χρόνο βλέπει «ανάπτυξη»! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/proeklogikh-emfanish-probopoulou-apo-to-2011-blepei-thn-anaptujh-na-ercheta#ixzz2sgD1lSNW

Exit mobile version