Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ

ΖΑΡΟΥΛΙΑ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Ας μας επιτραπεί να ξεκινήσουμε το κείμενο μας, με μια προσωπική εξομολόγηση του γράφοντος.

Ο παππούς μου, ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος πολέμησε στην Αλβανία ως έφεδρος αξιωματικός, συμμετείχε στην Εθνική αντίσταση, καθώς και στις επιχειρήσεις του Εθνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι, εναντίον των κομμουνιστών ανταρτών. Ήταν ακέραιος και ακραιφνής δημοκράτης, ο οποίος όσο απεχθάνονταν τους Γερμανούς κατακτητές, άλλο τόσο μισούσε τους Άγγλους ιμπεριαλιστές και τους προδότες κομμουνιστές.

Όταν ήμουν σε νεαρή ηλικία, μου διηγιόνταν ότι την περίοδο της κατοχής, οι Γερμανοί είχαν κυκλοφορήσει ένα προπαγανδιστικό φυλλάδιο, στο οποίο έδειχναν τις Βρετανικές νήσους και σχολίαζαν ότι οι Βρετανοί ξεκίνησαν από ένα μικρό νησί και με τις δολοπλοκίες, τις μηχανορραφίες και την δολιότητα, δημιούργησαν ολόκληρη αυτοκρατορία. Κατέληγαν δε σ’ ένα προφητικό σχόλιο, ότι από εκεί που ξεκίνησαν, εκεί κάποτε θα καταλήξουν.

Φυσικά επιδοκίμαζε την ορθότητα του σχολίου, αποδοκιμάζοντας αυτούς που το έγραψαν. Αυτά τα αναφέρω προς αποφυγή φαιδρών σχολίων και κωμικών συσχετισμών.

Το ζητούμενο όμως είναι πώς κατόρθωσαν οι Βρετανοί να κατακτήσουν το ένα τρίτο της Υδρογείου; Η απάντηση είναι απλή. Χρησιμοποιώντας μια και μόνο μέθοδο, την αρχή του «διαίρει και βασίλευε».

Σε όποιο τόπο πατούσαν το πόδι τους ως κατακτητές, το πρώτο που έκαναν ήταν να υποδαυλίσουν, τις θρησκευτικές, φυλετικές και εθνικές διάφορες, δημιουργώντας εντάσεις και μίσος, στρέφοντας εν τέλει την μια κοινωνική ομάδα, εναντίον της άλλης. Έτσι μέσα στον εμφύλιο σπαραγμό, στο μίσος και στην σφαγή που αναπόφευκτα οδηγούν τέτοιες καταστάσεις, αναδεικνύονταν ως οι μόνοι κυρίαρχοι.

Κάποια ανάλογη λοιπόν μέθοδο αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα κατάπτυστα ΜΜΕ, προσπαθώντας να επιτύχουν αυτά που δεν επέτυχαν οι σκευωρίες, οι διώξεις, οι συκοφαντίες και η ένοπλη τρομοκρατία εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος.

Αλλά αυτήν την φορά τα ψέματα και οι συκοφαντίες, δεν είχαν ως στόχο την δυσφήμιση και περιθωριοποίηση του Κινήματος, αλλά την προβολή της διχόνοιας, της εσωτερικής αμφισβήτησης και της αντιπαλότητας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το protothema.gr, σε τεντωμένο σχοινί, που είναι μάλιστα έτοιμο να σπάει, βρίσκονται οι σχέσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου με τον υπαρχηγό του Ηλία Κασιδιάρη.

Επίσης ο ΒΗΜΑτοδότης αναφέρει, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο ανδρών βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους.

Από εκεί και ύστερα αναφέρουμε επιγραμματικά γιατί δεν επιθυμούμε να αναπαράγουμε το ψεύδος και την κακοήθεια, περιγράφουν φατρίες εντός της Χρυσής Αυγής με αρχηγούς και υπαρχηγούς, λες και βρίσκεται σε εξέλιξη παρτίδα Stratego.

Σε όλη αυτή την χυδαιολογία που οι αήθεις και κωμικοί λακέδες της αστικής δημοκρατίας προβάλουν, έχουμε να απαντήσουμε  τα εξής.

Το Εθνικιστικό Κίνημα ως άρρηκτη άλυσος  ενώνεται, δεσμεύεται και πορεύεται με κύριο γνώμονα τις ιδέες και τις αξίες, τον κοινό αγώνα και την υπερηφάνεια, την συλλογικότητα και την αυταπάρνηση. Για όλους εμάς πρώτα υπάρχει η Πατρίδα, ο Λαός, το Κίνημα, το συλλογικό συμφέρον και ευημερία. Το μόνο που μας απασχολεί και μας προβληματίζει σε προσωπικό επίπεδο, είναι το ατομικό καθήκον του καθενός και το πώς θα σταθούμε αντάξιοι των υποχρεώσεων μας.

Είμαστε και το επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά, ένα ιδεολογικό, επαναστατικό Κίνημα, με ισχυρές θεωρητικές βάσεις, βαθειά ιστορική συνείδηση και με ξίφος την Τιμή. Ασπαζόμαστε την Θεωρία του Κοινωνικού Εθνικισμού η οποία  είναι βιολογικά έμφυτη σε όλους τους υγιείς σκεπτόμενους ανθρώπους.

Δεν έχουμε σχέση με επαγγελματική και βιοποριστική πολιτική, με κομματικές σταδιοδρομίες και ιδεολογικούς παλιμπαιδισμούς.

Αυτά και μόνο αυτά αποτελούν την απάντηση, σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας διασπάσουν δημιουργώντας μέσω του ψεύδους, διχόνοια και μίση.

Η συνειδησιακή καθαρότητα και η συμπαγής ιδεολογική ταύτιση αποτελούν τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ μας.

Περιφρονούμε τους εξουσιαστικούς θρόνους και τα αξιώματα, προτάσσοντας την Ελευθερία της Πατρίδας και την αναγέννηση του Ελληνισμού.

Κανείς βάρβαρους δεν θα κατορθώσει να διαρρήξει το αδιαπέραστο τείχος των Όπλων (Ασπίδων) της Σπαρτιατικής Φάλαγγας.

Εμπρός, πάντα Εμπρός!!!

 

πηγή

Exit mobile version