Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Πλησιάζουμε σε μία εποχή όπου δεν πρέπει να υπάρχουν Έλληνες, που να αμφισβητούν  και να αντιστέκονται. Γι’ αυτό είναι στη φυλακή ο Αρχηγός και πέντε βουλευτές μας. Η Κύπρος μετατρέπεται από κράτος σε κοινότητα.Τουρκοελληνική συνομοσπονδία θα την πουν, νεοοθωμανική ομοσπονδία αποτελούμενη από διαμελισμένα κομμάτια της Ελλάδος και του Αιγαίου, δεν ξέρουμε. Η ουσία είναι μία και το αποτέλεσμα τραγικό. Μας ξεπουλάνε και χάνουμε ελληνικά εδάφη και εθνική κυριαρχία.Την προδοσία της Κύπρου ακολουθεί, τώρα η Ελλάδα. Είχαν βεβαίως, εκ των προτέρων, συμφωνήσει το ξεπούλημα της Κύπρου και της Ελλάδας, οι προσκυνημένοι ραγιάδες, αλλά βρέθηκαν προ εκπλήξεως με την είσοδό μας στη Βουλή και φυσικά ταρακουνήθηκαν από τις αλήθειες που οι Εθνικιστές βουλευτές μας φανέρωσαν στον ελληνικό λαό. Όμως έπρεπε να προχωρήσουν τα προδοτικά σχέδιά τους και η Χρυσή Αυγή τους απειλούσε. Οι πιέσεις των εντολέων τους εκτείνονταν, με στόχο τον ορυκτό μας πλούτο. Μετά τις φυλακίσεις ακολούθησαν οι δολοφονίες δύο αθώων νέων, σκόρπισαν τον τρόμο και τον φόβο προκειμένου να πετύχουν τα ανίερα σχέδιά τους.

Α.Κ.

Ο Χέρμαν βαν Ρομπέι, οι ποιητικές του ανησυχίες και η υποκρισία

Ο καπιταλισμός είναι καταδικασμένος να πνιγεί μέσα στην ίδια του την αλαζονεία. Αυτή η αλαζονεία τους έσπρωξε σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή με σκοπό να κερδίσουν όλο και περισσότερα χρήματα. Μα αυτό το κακό έχουν τα λεφτά, ποτέ δεν είναι αρκετά. Μα λίγο πριν καταφέρουν να κάνουν το πλανήτη να δουλεύει για εκείνους, αυτός ξυπνά, αμύνεται και αντεπιτίθεται. Οι σοφοί της Σιών που επινόησαν μεθόδους εξόντωσης των αντιπάλων τους μέσω της συκοφάντησης, το έκαναν σε μια εποχή όπου δεν υπήρχε το διαδίκτυο. Τώρα η πληροφορία μεταδίδεται αστραπιαία και η ανθρωπότητα αποκτά συλλογικό νου και συνείδηση. Τώρα είναι η ώρα όπου η ανθρωπότητα θα στραφεί εναντίων των σκοτεινών εγκεφάλων, τόσο συντονισμένα και αποτελεσματικά όσο ποτέ άλλοτε. Η εποχή του υλισμού και της αυταπάτης τελειώνει. Η κοιλάδα των ρόδων είναι κοντά.

Σ.Χ.

Υποκρισία Συριζαίων: Όταν το Αμερικανοεβραϊκό Συμβούλιο επέβαλε στον Σαμαρά τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής χειροκροτούσαν! ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ θα ήθελαν εκεί στον Όμιλο Λαμπράκη να υπάρχει διχόνοια και φαγωμάρα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Να μη φάνε, έχουμε γλαρόσουπα! Ενότητα και μόνο. Να το ακούσουν καλά οι πάσης φύσεως παπαγάλοι του καθεστώτος. Ενότητα, σύμπνοια και ομόνοια. Αυτά κυριαρχούν πάνω από όλα στη Χρυσή Αυγή. Όπως λέει το ρητό, «Ένας για όλους και όλοι για έναν». Είμαστε συμπαγείς σαν μπετόν αρμέ, είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι σαν το δεμάτι με τα στάχυα, να το καταλάβουν καλά αυτό. Οι σκυλάνθρωποι του καθεστώτος θα φάνε τα μούτρα τους και πάλι. Ερχόμαστε!

Μ.Σ.

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Δεν ανήκει σε εγκληματική οργάνωση ο δολοφόνος της Πάρου! Μόνο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εξαιτίας των πύρινων λόγων τους…

Άκουσα την συνέντευξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον ΣΚΑΪ όπου πέρα από τις γνωστές και πάντα “σαφείς” θέσεις αναφορικά με αλληλεγγύη, ανάπτυξη, πρόοδο, δημοκρατία, είπε και το εξής κορυφαίο:  Ότι τον ενοχλεί να βλέπει αστυνομία, γι’ αυτό όταν θα μεγαλώσει και θα γίνει δήμαρχος, θα πάρει την αστυνομία από το κέντρο και θα την στείλει πιο έξω. Εγώ πάντως εύχομαι να έβλεπα περισσότερη αστυνόμευση στην πόλη μου και δεν θα με χαλούσε αισθητικά όπως τον μικρούλη συριζαίο.

Κ.Π.

Καμία συναίνεση στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Σαμαροβενιζέλος – Αναστασιάδης παραδίδουν την Κύπρο στους τούρκους

Όταν εκλέχθηκε ο Τζέφρυ και πανηγυρίζανε  οι νεοέλληνες εκείνο το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου 2009, γιατί νόμιζαν ότι θα έτρωγαν μια ζωή με χρυσά κουτάλια, αρκετοί όμως ήταν εκείνοι που από την λύπη και την οργή, έκαναν μέρες να κοιμηθούν, όχι γιατί η Ν.Δ. ήταν καλύτερη, αλλά γνώριζαν πως ο Γ.Α.Π. είχε εντολή να ξεπουλήσει την πατρίδα.Aπό το Καστελόριζο, συμβολικό μέρος αφού σε λίγο καιρό θα αμφισβητείται η ελληνικότητά του, ανακοίνωνε ο σιωνιστής νεοταξίτης Πρωθυπουργός την έλευση του Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα. O ελληνικός λαός είχε άγνοια από τα δεινά που έρχονταν και δεν αντιστάθηκε, ως όφειλε, απλά δέχθηκε την μοίρα του στωϊκά. Άκουγα γύρω μου φωνές ακόμη και από ηλικιωμένους πως ήταν προτιμότερο το Δ.Ν.Τ. και η σκλαβιά από το να χάσουν τη σύνταξή τους,  οι δε νεώτεροι αρνήθηκαν να αντισταθούν για να μην χάσουν την βολεμένη τους ζωή. Έπειτα ο Παπαδήμος έβαζε διλήμματα ευρώ ή δραχμή, η πλειονότητα των Ελλήνων έτρεμε μήπως την επομένη δεν είχε την ήσυχη ζωή. Στις εκλογές του 2012, όταν άρχισαν να φαίνονται οι συνέπειες της εθνοπροδοσίας, ο ελληνικός λαός πλανημένος από τον ψεύτη και δηλωμένο προδότη Σαμαρά του έδωσε ποσοστό ικανό, ώστε μαζί με το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τη ΔΗΜ.ΑΡ. να κυβερνήσει.

Ποιός ευθύνεται για την σημερινή μας κατάντια; Ποιός έκανε τους Εφιάλτες ισχυρούς να αποφασίζουν μέσω υπογραφών για το ξεπούλημα της πατρίδας; Δυστυχώς ο ελληνικός λαός που πρόδωσε τους προγόνους του και ακύρωσε με την παθητική του στάση τους αγώνες για ελευθερία και τις θυσίες των Ελλήνων που πότισαν και έβαψαν με αίμα ηρώων τα ελληνικά εδάφη προκειμένου να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι και να ακούμε στη βουλή τα Σκόπια να λέγονται Μακεδονία και να είμαστε κλεισμένοι στο καβούκι μας. Αύριο θα ακούσουμε τη Θράκη να λέγεται τουρκική, το Αιγαίο να μοιράζεται, εδάφη που απελευθερώθηκαν να περνούν πάλι στα χέρια βαρβάρων!

Όμως δεν έχουμε το δικαίωμα να μένουμε αδρανείς και να δεχόμαστε καρτερικά τα πάντα. Τα κόκκαλα των Ελλήνων τα ιερά δεν πρέπει να προδοθούν. Δεν ανήκει η πατρίδα σε κανέναν Σαμαρά ούτε Βενιζέλο για να την ξεπουλάει. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας αγωνιστούμε για την ανατροπή των ραγιάδων πολιτικών. Εκτός αν θέλουμε την σκλαβιά, την υποδούλωση των παιδιών μας και μείνουμε άλλα 400 χρόνια στο σκοτάδι.

Δ.Ρ.

Π. Ηλιόπουλος: Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη Θεσσαλία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-8-febrouariou-2014#ixzz2sjRYttAf

Exit mobile version