Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάτω τα χέρια ομοσπονδιακοί: Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Κάτω τα χέρια ομοσπονδιακοί: Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Αν η αισχρή και κατάπτυστη δήλωση του ψευδοεθνάρχη Καραμανλή «η Κύπρος κείται μακράν» αποτελεί την απαρχή της Κυπριακής τραγωδίας, η δήλωση της πολιτικής μαριονέτας των ξένων Α. Σαμαρά περί «ελληνοκυπριακής κοινότητας» στην Κύπρο, συνιστά αναμφίβολα την προαναγγελία της θανατικής καταδίκης του Κυπριακού Ελληνισμού.

Κι ενώ τα στρατευμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης αποκοιμίζουν τον Ελληνικό Λαό με ανούσιες έριδες κομματικών υποψηφιοτήτων του αντισυνταγματικού τόξου ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, το αντεθνικό Καθεστώς, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά υπέγραψε την παράδοση της Κύπρου στους Τούρκους, στο πλαίσιο του γενικότερου ξεπουλήματος, το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή υπό το χυδαίο άλλοθι της οικονομικής δυσπραγίας εξαιτίας των μνημονίων.

Κάποτε, μερικές μόλις δεκαετίες πίσω, η στυγνότητα και η αλαζονεία της βρετανικής αποικιοκρατίας δεχόταν συνεχή και ανελέητα πλήγματα από τον Γρίβα Διγενή και τα παιδιά του, τους μυθικούς αγωνιστές της ΕΟΚΑ. Η βρετανική αυτοκρατορία υποχρεωνόταν τότε να συρθεί στο τραπέζι του διαλόγου, σοκαρισμένη κι εξευτελισμένη από μια δράκα μαχητών, η οποία κατέδειξε στους δειλούς και τους αδαείς πως μόνη Δικαιοσύνη είναι το Σπαθί!

Λίγα χρόνια μετά, τα λεβεντόπαιδα της ΕΟΚΑ Β΄ τιμωρούσαν παραδειγματικά τους θρασύδειλους Τούρκους, θέτοντας εκτός πλάνων τις ραδιουργίες των Βρετανών οι οποίες συνοψίζονταν στη παραδοσιακή βρετανική πρακτική του διαίρει και βασίλευε.

Στα 1974, η τουρκική θηριωδία προσέκρουε πάνω στην ατσάλινη θέληση των λιονταριών της ΕΛΔΥΚ, λιονταριών που ορκίστηκαν να κρατήσουν τον Τούρκο εισβολέα και τήρησαν τον όρκο τους στο ακέραιο, παρά τις αμέτρητες προδοσίες της τότε πολιτικής ηγεσίας.

Όσα κερδήθηκαν και όσα διατηρήθηκαν ελληνικά στα Πεδία των μαχών και χάρη στην δύναμη του Ελληνικού Ξίφους, αφού απαξιώθηκαν από το φιλελεύθερο και μαρξιστικό Καθεστώς της μεταπολίτευσης, ξεπουλιούνται σήμερα δια των υπογραφών μιας πολιτικής ηγεσίας φύσει και θέσει αντεθνικής.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, προειδοποιούσε από την πρώτη στιγμή της υπογραφής των Μνημονίων από τους υποτακτικούς των ξένων, πως στόχος των εχθρών του Λαού μας δεν είναι απλά η οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων, αλλά κυρίως το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδος, γεγονός που σήμερα πιστοποιείται κατά τρόπο ωμό και ξεκάθαρο.

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ο πρόεδρος της πατριδοκάπηλης και ψοφοδεούς παράταξης της ΝΔ -η οποία είναι εξίσου προδοτική με το ΠΑΣΟΚ- Αντώνης Σαμαράς, ζήτησε την ευρύτατη εθνική συναίνεση επί της εφαρμογής των ανθελληνικών σχεδίων για την ομοσπονδιοποίηση της Κύπρου! Χαρακτηριστικό της «πατριωτικής» συνέπειας του προέδρου της ΝΔ είναι το γεγονός πως το ανθελληνικό- κομμουνιστικό ΑΚΕΛ της Κύπρου, εξέφρασε δημοσίως την στήριξή του στον νεκροθάφτη του Κυπριακού Ελληνισμού Αναστασιάδη. Με απλά λόγια, οι κομματικές παρατάξεις της ψοφοδεξιάς σε Ελλάδα και Κύπρο, συνεργάζονται με τους μπολσεβίκους στη βάση της εξυπηρέτησης των παράνομων και θρασύτατων τουρκικών απαιτήσεων επί κυπριακού εδάφους, υπό την υψηλή εποπτεία πάντοτε των αμερικανοσιωνιστών.

Ιδού λοιπόν ξανοίγεται εμπρός μας σε όλο της το μεγαλειώδες βάθος η εθνοκάπηλη παράταξη της εθνικής μειοδοσίας. Ιδού ο «πεφωτισμένος» της ηγέτης, ο οποίος προεκλογικά μιλούσε για «πατριωτισμό», προς εξαπάτηση των αδαών που επέμεναν να εμπιστεύονται ένα κόμμα το οποίο συναγωνίζεται το ΠΑΣΟΚ στην διαφθορά και στα εθνικά εγκλήματα.

Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας δύναται πλέον να αντιληφθεί την βαθύτερη σκοπιμότητα των παράνομων πολιτικών διώξεων του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος: οι ψευτοδημοκράτες ήθελαν το πεδίο ελεύθερο για να βάλουν στην τελική ευθεία τα καταστροφικά για το Ελληνικό Έθνος σχέδιά τους. Η δε θρασυδειλία τους, έχει φτάσει σε αυτό το σημείο ώστε να κατηγορούν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Έθνους τους Εθνικιστές για «εσχάτη προδοσία»!

Με σύσσωμο το δημοσιογραφικό και πολιτικό κατεστημένο της μίζας και της διαφθοράς να βάλλει κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ο Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή επιβάλλεται τώρα να ενταθεί, τώρα που η Πατρίδα παραδίδεται στα χέρια των εχθρών χάρη στις υπογραφές των πολιτικών ανδρείκελων του αντισυνταγματικού τόξου.

Η Εθνική Αντίσταση παύει να είναι μια γενναία πολιτική επιλογή και μετατρέπεται στον υπέρ πάντων Αγώνα για τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν θα φτύσει στους τάφους των αγωνιστών της ΕΟΚΑ, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν θα φτύσει στους τάφους των στρατιωτών της ΕΛΔΥΚ αλλά θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για την δικαίωση των τιτάνιων θυσιών τους.

Όταν οι πολιτικοί απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου, η αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και τα ανθελληνικά κόμματα της αριστεράς ανοίγουν την κερκόπορτα στον βάρβατο τούρκο εισβολέα, τότε η καθολική πολιτική επικράτηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος καθίσταται ιστορική, εθνική και κοινωνική αναγκαιότητα!

Εις ότι αφορά δε, την κατάπτυστη απαίτηση Σαμαρά για εθνική συναίνεση στο ξεπούλημα της Κύπρου, η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών θα εκφραστεί στεντόρεια και θα αντηχεί από τον Πενταδάκτυλο και την κατεχόμενη Κερύνεια μέχρι το Αιγαίο και τον ποταμό Έβρο:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ-Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Ζήτω η Ένωσις!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katw-ta-cheria-omospondiakoi-h-kupros-einai-ellhnikh#ixzz2sjSA06IC

Exit mobile version