Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Σαλαμίνας, Νοτίων Προαστίων

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού, Σαλαμίνας, Νοτίων Προαστίων

Την Πέμπτη 6/2/2014 πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων από τον συναγωνιστή – βουλευτή Αχαΐας Μιχάλη Αρβανίτη με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Τον λόγο πρώτα πήρε ο γραμματέας της Τοπικής Ταβουλάρης Νικόλαος ο οποίος ανέφερε να συμμετέχουμε σαν εκλογικοί αντιπρόσωποι σε όλα τα εκλογικά κέντρα της περιφέρειας μας. Επισήμανε τις καταστροφές που έγιναν στην Κεφαλλονιά, τόνισε ότι κανένας Έλληνας δεν είναι μόνος του και να συλλέξουμε είδη πρώτης ανάγκης. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον συναγωνιστή – βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη. Ξεκίνησε την ομιλία του, λέγοντας πως ούτε οι πολιτικές διώξεις ούτε οι άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγή, ούτε οι δολοφονίες μπορούν να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή που καθημερινά μεγαλώνει και γιγαντώνεται. Αναφέρθηκε επίσης στις επερχόμενες ευρωεκλογές αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή θα είναι παρόν και Νικητής. Η  εκδήλωση έκλεισε ψέλνοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Σάββατο 11:00 – 14:00
Ποσειδώνος 34 και Καλαμακίου
Τηλέφωνο: 210-9810421 

Επίσκεψη κλιμακίου Συναγωνιστών στο Λαογραφικό Μουσείο Σαλαμίνας

Στα πλαίσια των πολιτιστικών ενδιαφερόντων  της Τ. Ο. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ , ομάδα συναγωνιστών / στριών με επικεφαλής τον υπεύθυνο πολιτικής δράσης Μαρκάκη Ιωάννη , επισκέφτηκαν το Λαογραφικό Μουσείο  Σαλαμίνος. Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση απο τον υπεύθυνο του Λαογραφικού και ενημέρωση των συν. για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μουσείο. Εκεί είδαμε, μεταξύ άλλων:

-Εργαλεία, χειροκίνητα μηχανήματα και σκέυη του περασμένου αιώνα , (κάποια από τα οποία χρησιμοποιούνται και σήμερα) απο το επάγγελμα του αγρότη , μελισσοκόμου κ.α.
-Αναπαράσταση ενός παραδοσιακού σιδηρουργείου.
-Προθήκη με αγχέμαχα και πυροβόλα όπλα Σαλαμίνιων αγωνιστών της Ελληνικής Επανάσταστης του 1821.

Ομιλία στην Τ.Ο. Σαλαμίνας

Ομιλία του υποψήφιου αντιπεριφεριάρχη Νήσων Μιχαήλ Παπαδημητρίου με θέμα “Η σημασία των περιφεριακών εκλογών”. Ο συναγωνιστής τόνισε ό,τι οι εκλογές θα είναι άκρως πολιτικές και ό,τι είμαστε οι μόνοι που κατεβαίνουμε με την κομματική μας σημαία , με την ονομασία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ”. Επισημάνθηκε ό,τι ο περιφεριάρχης ονομάζεται και “μικρός πρωθυπουργός” , δίνοντας έμφαση στο πόσο σημαντικεές είναι αυτές οι εκλογές. Μεγαλοεργολάβοι όπως ο Μπόμπολας βρίσκονται πίσω από υποψήφιους περιφεριάρχες και φανταζόμαστε όλοι το “γιατί” , δηλαδή “παίζονται” πολλά δις ευρώ για τις περιφέρειες. Το σύστημα μπορεί να έχει κλονιστεί από την συνεχή άνοδο του κινήματος μας αλλά αντιστέκεται και δεν πέφτει εύκολα. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε με πειθαρχεία και συντροφικότητα , σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες του Λα’ι’κού Εθνικισμού. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε σε αυτόν τον αγώνα και να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση και στις επάλξεις. Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα. Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Σαλαμίνας

Δυναμική ενημερωτική δράση της Τ.Ο Σαλαμίνος Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2014. Ο αγώνας για την πατρίδα μας δεν σταματάει. Συναγωνιστές /στριες της Τ.Ο Σαλαμίνος με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφεριάρχη Νησων Μιχαήλ Παπαδημητρίου , επισκέφτηκαν τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου του νησιού μας , μοιράστηκαν εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό και συνολίλησαν με τους καταστηματάρχες και τους περαστικούς. Η αποδοχη του κόσμου όπως πάντοτε ήταν μεγάλη και οι συναγωνιστές εισέπραταν προτροπές του τύπου: “πάμε γερά παιδιά” , “είμαστε μαζί σας” , μπράβο σας, είσαστε η μόνη μας ελπίδα”. Οι προτροπές αυτές μας δίνουν δύναμη για να συνεχσίσουμε τον αγώνα. Ούτε ένα βήμα πίσω!!!

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Ομιλία στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού

Ομιλία τιμής και μνήμη για τον ελευθερωτή του Γένους, Αρχιστράτηγου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη,  πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού την πέμπτη 7-2-14  από την συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση με αφορμή την συμπλήρωση 171 χρόνων από τον θάνατο του. Η συναγωνίστρια τόνισε στην ομιλία της ότι ο Θ. Κολοκοτρώνης υπήρξε η σημαντικότερη στρατιωτική και πολιτική φυσιογνωμία της Επανάστασης του 1821. Στέκεται πάντα όρθιος στο ψηλό βάθρο της ιστορίας στο οποίο τον οδήγησαν οι πράξεις του, πάντα ζωντανός και επίκαιρος, για να μας διδάσκει, να μας ελέγχει, να μας κρίνει και να μας καθοδηγεί. Ο Κολοκοτρώνης πάντα πίστευε πως οι Έλληνες έχουν χρέος να πολεμήσουν μόνοι τους για την Ανεξαρτησία τους χωρίς τη βοήθεια των ξένων. Αντιμετώπιζε με δυσπιστία την ανάμειξή των ξένων στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδος, θεωρώντας πως γινόταν πρώτιστα για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.Για τον Κολοκοτρώνη δεν υπάρχει Ελλάδα χωρίς Ελευθερία, για να γίνει όμως αυτό  πρέπει να υπάρχουν Έλληνες που να παραμένουν απροσκύνητοι και όρθιοι απέναντι στα  εμπόδια και τις δοκιμασίες.  Στη σημερινή εποχή, ίσως τη δυσκολότερη που περνάει ο Λαός μας, και ενώ η κοινωνία  περνάει κρίση οικονομική, κρίση κοινωνική και κρίση ταυτότητας, ο Κολοκοτρώνης,  πιο επίκαιρος από ποτέ σκοτώνεται ξανά και ξανά από τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες  που μας κυβερνούν οι οποίοι είναι γαντζωμένοι γερά απάνω στα ρούχα των ξένων  αφεντικών τους. Οι Έλληνες υποκλινόμαστε στην μνήμη του. Τον θυμόμαστε γιατί πατάμε σε γερά θεμέλια και άφθαρτα από τον χρόνο και γιατί στις δύσκολες μέρες που ζούμε οι αρετές, τις οποίες μας δίδαξε σπανίζουν τόσο τραγικά.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-notia-proastia-salamina#ixzz2soDYWlEK

Exit mobile version