Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Κατά την  επίσκεψή του στην Ινδία ο Γερμανός πρόεδρος προσκάλεσε τους Ινδούς να μεταναστεύσουν στην Γερμανία. ΄Εχουμε χώρο στη Γερμανία” είπε “Προσμένουμε ανυπόμονα ανθρώπους από άλλα μέρη του κόσμου που θέλουν να ζήσουν και να εργασθούν στη Γερμανία” είπε επίσης. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: O Γερμανός πρόεδρος  προσκαλεί μετανάστες από άλλες περιοχές του κόσμου. Το βασικό τους προσόν  να είναι αλλόφυλοι. Δεν προσκαλεί μετανάστες από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Δεν προσκαλεί ούτε καν  λαθρομετανάστες από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες καταστρέφονται καθημερινά από την παρουσία τους.  Αυτοί πρέπει να μείνουν εκεί και να συνεχισθεί η κοινωνική διάβρωση.  Ο σκοπός είναι προφανής και δεν τον κρύβουν πιά: να πλημμυρίσει η Ευρώπη από αλλόφυλους και μέσω αυτών να καταστραφεί κατά τις οδηγίες του σατανοκίνητου Cudenhove-Kalergi. Τα παραπάνω προσφέρουν ένα καλό επιχείρημα για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. H Ευρώπη πρέπει επειγόντως να αποκτήσει Ευρωπαίους ηγέτες. Οι ευρωεκλογές είναι ευκαιρία

Συνεχίστε τον αγώνα
Νίκος

«Χρυσά» και αδικαιολόγητα εμβάσματα στο εξωτερικό από τα «παιδιά» του Σαμαρά

Βαστάτε γερά και θα νικήσουμε, συναγωνιστές Δικηγόροι. Έχετε τον θαυμασμό των Ελλήνων Εθνικιστών και όλων των ελεύθερων Ελλήνων. Αρκετά με την βρωμιά και την καταπάτηση κάθε νόμου και ηθικής. Έχετε χρέος να αποκαταστήσετε την ευνομία, ώστε όλοι αυτοί που γονατισμένοι σήμερα καταπατούν τον όρκο τους , αύριο να δικαστούν και να πληρώσουν.  Δυστυχώς τα δικαστήρια και οι λειτουργοί τους αποδείχθηκαν πολλοί λίγοι για το αξίωμα αυτό. Ανδρείκελα δεν μπορούν να δικάζουν, γιατί δεν υπάρχει αμεροληψία. Ακόμη και στα εργατικά θέματα, που η Ελλάδα είχε ένα από τα καλύτερα εργατικά δίκαια παγκοσμίως, επικρατεί ανομία και διαφθορά. Είναι άμεση ανάγκη να ξεχωρίσει η Ήρα από το Σιτάρι. Οι Επίορκοι να τιμωρηθούν, το σύστημα να αλλάξει και στην  Ελλάδα να επικρατήσουν οι άριστοι και όχι οι ραγιάδες και οι Κομματικοί εγκάθετοι.  Συγχαρητήρια για την τόλμη και το θάρρος σας.

Α.Γ.Α

Σε παροξυσμό η Νέα Πασοκρατία φέρνει ευρωεκλογές με σταυρό για να σωθεί από το μαύρισμα…

Ο ανθέλληνας ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΓΑΠ, στο διάλειμμά που κάνει από τις διακοπές του τις οποίες πληρώνουμε εμείς, βρήκε ένα νέο τρόπο να στηρίξει το φιλαράκι του το Σαμαρά στις ενέργειες του να καταστρέψει τη χώρα: να δώσει ψήφο στους λαθρομετανάστες. Φυσικά ο προδότης αναφέρει για δήθεν ‘νόμιμους’ μετανάστες (που δεν υπάρχουν), ώστε να τους νομιμοποιήσουν όλους για να εκμαιευόσουν ψηφουλάκια ελπίζοντας ότι θα σωθούν από την συντριβή. Βέβαια σε λίγους μήνες όλα αυτά θα έχουν καταρρεύσει αφού τα αποκόμματα τους βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, και αυτοί οι δυο ανθέλληνες υπηρέτες των τοκογλύφων θα γραφούν με μαύρα γράμματα στις σελίδες της ιστορίας σαν οι δυο μεγάλοι προδότες του έθνους. Ότι και να κάνουν, ότι και να σκαρφιστούν, η Χρυσή Αυγή θα κυβερνήσει τον άγιο αυτό
τόπο.

Β.Σ.

Σαμαροβενιζέλοι και Ανα(ν)στασιάδης νομιμοποιούν τον Αττίλα – Όλο το σχέδιο της ντροπής

Η Χρυσή Αυγή και τα παλικάρια της επισκέφτηκε την σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά .Χωρίς θόρυβο ,χωρίς πομπώδεις και στομφώδεις προαναγγελίες, χωρίς φαμφάρες. Τα παλικάρια μοίρασαν ότι μπορούσαν και παραπάνω από αυτό στους πληγέντες συμπατριώτες μας και πραγματικά συγκίνησαν .Μετά αναρωτούνται τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή. Γιατί αποτελείται από παλικάρια ταγμένα στην Ελλάδα και στους Έλληνες και όχι στο χρήμα και στο επάγγελμα του πολιτικού. Αυτή η απλότητα του Ηλία και των άλλων παιδιών είναι που τα κάνει αγαπητά στον κόσμο. Αυτή η ευθύτητα ,η γνησιότητα. Προσωπικά πιστεύω ότι στις επερχόμενες εκλογές είτε ευρωεκλογές είναι αυτές, είτε Εθνικές η πρώτη θέση θα παιχτεί ανάμεσα στην Χρυσή Αυγή και τον συριζα. Καλή επιτυχία πατριώτες καλή επιτυχία.

με τιμή Α.Κ

Ακόμα κλαίνε οι νταβατζήδες για την αδιάσπαστη ενότητα της Χρυσής Αυγής: νέο τραγελαφικό άρθρο του “Έθνους” κατά του Ηλία Κασιδιάρη

Σας ευχαριστώ ολόψυχα. Είστε η μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα μας αδέλφια. Πραγματικά δεν έχω λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα που με κατακλύζουν αυτή την στιγμή. Είμαι 29 χρονών, αλλά έκλαψα σαν μικρό παιδί σήμερα όταν είδα τον Ηλία και τους υπόλοιπους συναγωνιστές να πρωτοστατούν στον αγώνα των Κεφαλλονιτών συμπολιτών μας. Κάθε μέρα η χρυσή αυγή παραδίδει μαθήματα ήθους, αρετής και αλληλεγγύης. Χαρακτηριστικό αυτού, είναι ότι κανένα συστηματικό κανάλι δεν έδειξε ούτε ένα πλάνο… Δεν μας πειράζει όμως, να γνωρίζετε ότι όλοι οι Έλληνες είναι δίπλα σας, και αν δεν υπήρχε αυτό το σκηνικό “τρόμου” που μας ποτίζουν κάθε μέρα ΌΛΟΣ ο Λαός θα έβγαινε στον αγώνα μαζί σας. Ο Μάιος είναι κοντά όμως και εκεί θα δοθεί η μεγαλύτερη απάντηση, ο θεός και ο λαός είναι οι υπέρτατοι κριτές… Δεν σας κρύβω ότι σκεφτόμουν να δηλώσω εθελοντής εκλογικός αντιπρόσωπος αλλά με κυνηγάνε και μένα για τις ιδέες μου, όπως κάνουν με όλα τα στελέχη και τους φίλους του κινήματος μας. Πλέον όμως, δεν το θεωρώ μόνο καθήκον, αλλά και ΤΙΜΗ να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για τον αγώνα. Είμαι και εγώ ένας από σας… Τα στοιχεία μου λοιπόν, είναι στην διάθεση σας Αδέρφια. Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς από το Ηράκλειο Κρήτης..

Γ.Μ

Μοναχός Αρσένιος: Έρχεται η Χρυσαυγίζουσα Νίκη της Ελληνορθοδοξίας μας!

Είμαι φίλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αγαπώ παρά πολύ την  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. Δεν έχω πάει ακόμα στην τοπική οργάνωση της πόλης μου για τους δικούς μου λόγους και όχι από φόβο.Παρακολουθώ όλες τις εκπομπές σας και όλη την δραστηριότητα του λαϊκού συνδέσμου. Στην δουλειά  μου κάνω τον δικό μου αγώνα ,ενημερώνοντας τους συναδέλφους μου  για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ποιά πραγματικά είναι και να μην ακούνε και βλέπουν το θέατρο του παραλόγου και ψέματος από τα ΜΜΕ. Ενημερώνω επίσης  τους συναδέλφους μου ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα υπάρχει ψηφοδέλτιο με  την ονομασία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ.Πιστέψετε  με είναι παρά πολύ αυτοί που θέλουν να ψηφίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Χ.Π.

Eurostat: «Η κυβέρνηση δουλεύει τον κοσμάκη με το δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα»

Δάκρυα ξεχείλισαν από τα μάτια μου βλέποντας αυτό τον γενναίο και ικανό άνδρα Ηλία Κασιδιάρη άξιο βουλευτή της Ελλάδος να επισκέπτεται τους πληγέντας από τους σεισμούς ηλικιωμένους και αναξιοπαθείς, να σκύβει να τους φιλάει και να τους χαϊδεύει το χέρι. Τι άλλο θέλει ο ελληνικός λαός από μια καλή κουβέντα στις δύσκολες στιγμές που όλοι μας περνάμε. Μας πρόδωσαν οι πολιτικάντηδες. Πρόδωσαν την Ελλάδα μας πρόδωσαν τους Έλληνες. Σε κλιματιζόμενα κοντέινερ οι λαθρομετανάστες σε σκηνές οι Έλληνες. Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσει ο λαός και θα στείλει στο πυρ το εξώτερον όλους αυτούς που τον κατέκλεψαν, αυτούς που τον κορόιδευαν, που δούλευαν για τα ξένα συμφέροντα και όχι για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Που είναι η βοήθεια της ΕΕ και των ΗΠΑ; Ξέρουν καλά να υποκινούν αναταραχές και διαδηλώσεις όταν θιγούν τα συμφέροντά τους. Κατέστρεψαν με δολιότητα την Ελλάδα και την έκαναν διεθνή ζητιάνο και τις κουβάλησαν εκατομμύρια λαθρομετανάστες για να διαλύσουν ότι έχει απομείνει. Η Χρυσή Αυγή μίλησε στις καρδιές των Ελλήνων γι’ αυτό εκτινάχτηκαν τα ποσοστά της βρε θρασύδειλοι πολιτικάντηδες που στήνετε σκευωρίες και κλείνετε στην φυλακή τους πολιτικούς σας αντιπάλους ενώ συγχρόνως συνωμοτείτε κατά της Πατρίδας σας. Ακούστε εσείς οι πολιτικοί που σας έχει γίνει εφιάλτης η ΧΑ. Η Χρυσή Αυγή είναι το καθαρόαιμο άτι που δεν πιάνετε, δεν μπορείτε να το φτάσετε παρά μόνο την ουρά του να θωρείτε καθώς καλπάζει με δύναμη ασυγκράτητη σαρώνοντας τους εχθρούς της Ελλάδας.- .

Α.Β.

Μια νέα θέλουμε Ελλάδα –  Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Καλησπέρα σας, δύο λόγια μόνο θέλω να πω, πέρα από την λάσπη και την ύβρη των ΜΜΕ η οποία πλέον έχει κουράσει, όταν αντί να γίνεται προσπάθεια να λύνονται προβλήματα των πολιτών, αυτοί κοιτάνε να φουντώνουν και να διαιωνίζουν τα πάθη, εσείς είστε δίπλα στον Έλληνα, συγχαρητήρια για την βοήθεια στην Κεφαλλονιά και σε κάθε μεριά της Ελλάδος που συνδράμετε, συνεχίστε ακάθεκτοι να είστε καλά!

Γιάννης, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-10-febrouariou-2014#ixzz2suUcxynV

Exit mobile version