Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φωτιές στην Μαλακάσα για τους νταβατζήδες: Σε πόλεμο μας οδηγεί η χούντα του μνημονίου!

Φωτιές στην Μαλακάσα για τους νταβατζήδες: Σε πόλεμο μας οδηγεί η χούντα του μνημονίου!

Στο ζενίθ έχει φτάσει η οργή των Ελλήνων για την αισχρή αβάντα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά στους νταβατζήδες του μνημονιακού Καθεστώτος. Το βράδυ της Κυριακής η οργή αυτή εκφράστηκε δια της πυρπόλησης ενός κουβουκλίου είσπραξης διοδίων, γεγονός που προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση και παρέμβαση των κρατικών αρχών.

Η έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων του Ωρωπού, Καλάμου και γύρω περιοχών στα διόδια της Μαλακάσας, επήλθε ως η αντίδραση για τις πρωτοφανείς αποφάσεις της Χούντας του Μνημονίου οι οποίες περιστρέφονται γύρω από την προκλητική εξυπηρέτηση των συμφερόντων του «εθνικού» εργολάβου και της κλίκας του, οι οποίοι κατακλέβουν τον Ελληνικό Λαό.

Οι νέες αυξήσεις-φωτιά στις τιμές των διοδίων, σε μια περίοδο κατά την οποία οι Έλληνες στερούνται των βασικών για την καθημερινή επιβίωση, ήταν μαθηματικά βέβαιο πως θα οδηγούσαν αργά ή γρήγορα σε ακραίας μορφής αντιδράσεις, όπως συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο σταθμό διοδίων της Μαλακάσας.

Αντί όμως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να πάρει άρον-άρον πίσω την κοινωνικά άδικη απόφαση δια της οποίας ο «εθνικός» εργολάβος θα καταστεί ακόμη περισσότερο πλούσιος, προχωρά σε μετωπική ρήξη με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Ήδη οι δικαστικές αρχές σε συνεργασία με την αστυνομία, εξετάζουν βίντεο των κινητοποιήσεων, προκειμένου να κινηθούν οι νομικές διαδικασίες κατά εκείνων που αντέδρασαν στις νέες δραματικές αυξήσεις.

Παρόμοιες καταστάσεις είχαμε κατά το πρόσφατο παρελθόν σε Κερατέα και Σκουριές, όπου η Χούντα του Μνημονίου επιχείρησε δια της αστυνομικής επιβολής και των ποινικών διώξεων να προχωρήσει στην εξόφθαλμη εξυπηρέτηση συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων που έρχονταν σε σύγκρουση με τη θέληση των ντόπιων κοινωνιών. Συμπερασματικά, δύναται ο καθένας να κατανοήσει πως το τυραννικό Καθεστώς που εξουσιάζει είναι αδίστακτο όταν πρόκειται να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, των νταβατζήδων δηλαδή που συντηρούν δια των ψευδών και της προπαγάνδας ένα αντεθνικό και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Οι επιλογές της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά είναι προφανές και πρόδηλο πως οδηγούν τη χώρα σε πρωτόγνωρες καταστάσεις πολεμικού κλίματος. Η καταδυνάστευση ενός Λαού που μετρά ήδη 5.000 περίπου νεκρούς από αυτοκτονίες, χιλιάδες άλλους που έσβησαν ελέω του ανύπαρκτου προνοιακού κράτους και εκατομμύρια ανέργων, με την ταυτόχρονη συνεχή παροχή «δώρων» προς τον εθνικό εργολάβο, αν μη τι άλλο προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχει από μακρού χρόνου διακηρύξει δημοσίως πως η χώρα κυβερνάται από μια Χούντα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων κεφαλαιοκρατών, που πλουτίζουν επί τέσσερις δεκαετίες από το κρατικό χρήμα. Όσο γρηγορότερα κατανοήσει αυτή την πραγματικότητα ο Ελληνικός Λαός, τόσο πιο γρήγορα θα γκρεμιστεί ένα Καθεστώς διεφθαρμένο και ανθελληνικό, το οποίο εξαθλιώνει τους Έλληνες και τους οδηγεί σε ένα νοσηρό κλίμα εμφύλιου σπαραγμού.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί τις κρίσιμες τούτες στιγμές την μοναδική πολιτική δύναμη η οποία μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του Λαού μας και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του, απέναντι σε διεθνείς και εγχώριους απατεώνες.

Αυτό γνωρίζουν καλά και οι «εθνικοί» εργολάβοι, γι’ αυτό και εξαπολύουν καθημερινά τη λάσπη τους κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ιδού λοιπόν η απάντηση του Ελληνικού Λαού, στα πανίσχυρα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα: μια πανίσχυρη Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός, πραγματικός τους φόβος. Ας γίνει πραγματικότητα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/fwties-sthn-malakasa-gia-tous-ntabatzhdes-se-polemo-mas-odhgei-h-chounta-to#ixzz2sw9jp7Gm

Exit mobile version