Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λόρδος… Πολύδωρας. Ο “στρατηγός άνεμος” της ψευτοαντιμνημονιακής πολιτικής – Βίντεο

byron-polydoroas7__article

Είναι περιττό να ασχολούμαστε με ανθρώπους, οι οποίοι έχουν διαγράψει τον κύκλο τους και έχουν τεθεί πια στο περιθώριο της πολιτικής ζωής. Είναι εξάλλου άδικο να ασχολείται ο πανίσχυρος με τον μηδαμινό, στην προκείμενη περίπτωση η Χρυσή Αυγή με το Ε.Γ.Τ.Π.Κ.Τ.Λ. ή αλλιώς το νέο κόμμα Πολύδωρα – Ζώη που φιλοδοξεί να τεθεί ως νέο ψευτοαντιμνημονιακό ανάχωμα στην νικηφόρα πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο λόρδος… Βύρωνας της πολιτικής ή αλλιώς “στρατηγός άνεμος”, τώρα που επιτέλους τέθηκε επικεφαλής σε έναν σχηματισμό φιλοδοξεί να φέρει νέα πνοή στα κοινωνικά δρώμενα της χώρας. Ξεχνά όμως ο ευπατρίδης πολιτικός ότι μέχρι πριν 2 μήνες είχε βάλει την υπογραφή του σε όλα τα εθνοκτόνα μνημόνια που ευθύνονται για τις χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας.

Ακόμη, ο “δον Κιχώτης” του δημόσιου βίου με το κορακί μαλλί δεν πρόσεξε ότι στην παρουσίαση του Ε.Γ.Τ.Π.Κ.Τ.Λ. παρευρίσκονταν μια χούφτα δημοσιογράφοι και κανά δυο ρουσφέτια που του χρωστάνε χάρη.

Αυτό όμως που μας προξένησε εντύπωση ήταν ότι το φιλόδοξο απόκομμα Ε.Γ.Τ.Π.Κ.Τ.Λ. καταγράφηκε στην τελευταία δημοσκόπηση του Μπόμπολα, λαμβάνοντας μάλιστα 1,3%. Από την στιγμή που τέλειωσαν οι ΑΝΕΛ, το σύστημα φιλοδοξεί – μάταια – να δημιουργήσει ένα νέο ανάχωμα κατά της Χρυσής Αυγής.

Δυστυχώς, όμως για τους Ζώη και Πολύδωρα η μοίρα του Ε.Γ.Τ.Π.Κ.Τ.Λ. θα είναι ίδια με τους κακοφτιαγμένους δρόμους του “εθνικού εργολάβου”. Θα καταρρεύσουν από την γράνα…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/lordos…-poludwras-o-strathgos-anemos-ths-pseutoantimnhmoniakhs-politikhs#ixzz2t2LWfTqD

Exit mobile version