Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τους έπιασε ο «πόνος» για την μυστικότητα των ανακρίσεων, γιατί δεν αφορά την Χρυσή Αυγή, αλλά τους «φίλους» τους

Τους έπιασε ο «πόνος» για την μυστικότητα των ανακρίσεων, γιατί δεν αφορά την Χρυσή Αυγή, αλλά τους «φίλους» τους

Η υποκρισία σε αυτό τον τόπο περισσεύει. Αυτό το έχει αντιληφθεί ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα. Ας θυμηθούμε κάποια πολύ πρόσφατα γεγονότα πριν προχωρήσουμε στον πυρήνα της είδησης που μας ήρθε σήμερα από την βουλή. Θυμόμαστε όλοι ότι στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής υπήρξε και υπάρχει μία αγαστή συνεργασία μεταξύ «κύκλων» του υπουργείου Δικαιοσύνης και της φυλλάδας του Μπόμπολα, έτσι ώστε το ανακριτικό υλικό, όσο άσχετο και αν ήταν με την υπόθεση, να γίνεται άμεσα πρωτοσέλιδο στον επικοινωνιακό αγώνα της συγκυβέρνησης του Μνημονίου εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Εκατοντάδες φωτογραφιών δινόντουσαν αφειδώς και παρανόμως στους αρθρογράφους της εφημερίδας των διοδίων, οι οποίοι με την σειρά τους γίνονταν ρεζίλι κάνοντας το μαύρο – άσπρο και διαστρεβλώνοντας πλήρως την αλήθεια.  

Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής παρά τις επίμονες επισημάνσεις αυτής της παρανομίας από πλευράς των Συναγωνιστών – Βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν υπήρξε καμία συμμόρφωση με τον νόμο, ούτε κάποια έρευνα για να αποκαλυφθούν οι «κύκλοι» που διέρρεαν παρανόμως το ανακριτικό υλικό. Ας πάμε να δούμε τώρα μία εντελώς διαφορετική περίπτωση που αφορά την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος που αφορά την «λίστα Νικολούδη», η οποία όπως αναφέρουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ αφορά ελέγχους στις περιπτώσεις που ο έλεγχος του Πόθεν Έσχες έδειξε μαύρο χρήμα και φοροδιαφυγή και η οποία περιλαμβάνει «καυτά ονόματα», 335 τον αριθμό, μεταξύ των οποίων πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, δηλαδή «κολλητούς» της συγκυβέρνησης του μνημονίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου, τα ονόματα των απατεώνων που περιλαμβάνονται σε αυτή την λίστα δεν μπορούν να δοθούν στην δημοσιότητα, αφού όπως ορίζει ο Ποινικός Κώδικας, «η ανάκριση διενεργείται υπό μυστικότητα». Αυτό απάντησε χωρίς αιδώ ο υπουργός κατά την θητεία του οποίου πέραν της αποδράσεως Ξηρού και εσχάτως Σακκά, οι πατσαβουροφυλλάδες του Μπόμπολα και του ΔΟΛ είχαν κάνει φέιγ βολάν το ανακριτικό υλικό της υποθέσεως της Χρυσής Αυγής.

Δεν ντράπηκε ο υπουργός του αίσχους να μιλήσει για μυστικότητα της ανάκρισης, όταν έχει συντελεστεί τέτοια παρανομία εναντίον της Χρυσής Αυγής και δεν έχει μπει καν στον κόπο να διατάξει έρευνα για αυτό. Πέραν της προφανούς μη ισονομίας των Ελλήνων έναντι του νόμου που έχει καταστεί προφανής ακόμα και στον πιο ανυποψίαστο, υπάρχει και ένα άλλο δεδομένο. Η «μυστικότητα της ανακρίσεως» και οι «νόμοι» καταστρατηγούνται παγίως όταν αφορά κάποιον που κόβει ψήφους από την ΝΔ, ενώ αντιστοίχως γίνονται σεβαστοί και ελαστικοί όταν αφορά κάποιους που δίνουν δάνεια ή κλέβουν δημόσιο χρήμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tous-epiase-o-ponos-gia-thn-mustikothta-twn-anakrisewn-giati-den-afora-thn#ixzz2t3BFSiK3

Exit mobile version