Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγριες αποδοκιμασίες για Σκανδαλίδη – Λαομίσητο το ΠΑΣΟΚ

Άγριες  αποδοκιμασίες για Σκανδαλίδη - Λαομίσητο το ΠΑΣΟΚ

Έκδηλη είναι η Λαϊκή οργή εναντίον των απατεώνων του ΠΑΣΟΚ. Κάθε φορά κατά την οποία δίνεται η ευκαιρία, αυτή η οργή εκδηλώνεται με διαφόρους τρόπους. Το πιο πρόσφατο περιστατικό συνέβη στην Λάρισα κατά τη διάρκεια της πανθεσσαλικής συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, η οποία διακόπηκε όταν εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα μπήκαν στην αίθουσα φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ αλλά και του πρώην υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος ήταν παρών.

Οι φτηνές δικαιολογίες του πασόκου βουλευτή εξόργισαν τον κόσμο ο οποίος ξέσπασε ακούγοντας τα όσα υποστήριξε, με αποτέλεσμα οι εκφράσεις «ψεύτες» και «κλέφτες» να ηχούν στην αίθουσα. Αν δεν επενέβαινε η αστυνομία είναι πολύ πιθανόν οι διαμαρτυρόμενοι να μην περιορίζονταν απλώς στην εκτόξευση χαρακτηρισμών. Η αστυνομία, λοιπόν, έσωσε τον Σκανδαλίδη, αυτό όμως που μετράει και μένει είναι η βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ και οι εναπομείναντες εκφραστές του είναι Λαομίσητοι, κάτι άλλωστε το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα σε όλη την Ελλάδα.

Η αντίθεση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι αξιοσημείωτη και σημαδιακή. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχει την πλήρη αποδοχή, στήριξη και συμπαράσταση όλο και περισσοτέρων Ελλήνων κάθε ημέρα που περνά, αντιμετωπίζοντας μόνο την ανήθικη και παράνομη κυβερνητική καταστολή.

Από την άλλη μεριά το ετοιμοθάνατο ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει την Λαϊκή χλεύη και οργή για το κακό που προξένησε στην Χώρα, με την κυβερνητική καταστολή να φροντίζει για την ασφάλεια των αξιοθρήνητων πασόκων προκειμένου να μην λιντσαριστούν από τον Ελληνικό Λαό.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/agries-apodokimasies-gia-skandalidh.-laomishto-to-pasok#ixzz2t3tbJzaH

Exit mobile version