Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Εμείς που μεγαλώσαμε με αξίες, οράματα και μεταλαμπαδεύσαμε στους απογόνους μας την αγάπη για την πατρίδα, την πίστη στην ορθοδοξία, την οικογένεια, την ιστορία, τους θρύλους, πως είναι δυνατόν να προσκυνήσουμε ξένα αφεντικά και να δεχθούμε ανθέλληνες να μας κυβερνάνε; Πως είναι δυνατόν κάποιοι, μεταξύ αυτών και η κ. Ρεπούση, να θέλουν να μας παραχαράξουν την ιστορία; 
Δεν εξαγοράζεται η φιλοπατρία, η ανδρεία, η ιστορία, ο πολιτισμός και ο ελληνισμός και ούτε ανταλλάσσεσαι με όλα τα αργύρια, που οι παραχαράκτες πολιτικοί της ιστορίας, πήραν για να μας εξαφανίσουν και να μας σβήσουν από την Εθνική μας μνήμη.

Δυσωδία και σήψη καλύπτει την πολιτική ζωή της Ελλάδας. Εμβάζουν εκατομμύρια ευρώ προς το εξωτερικό, για σιγουριά. Τα κέρδη, όμως, από που προέρχονται άραγε; Ας μας απαντήσουν οι ανεπάγγελτοι βουλευτές της Ν.Δ.! Η κυβέρνηση των δοσίλογων εκβιάζει τον ελληνικό λαό με χαράτσια, κατασχέσεις, υπερκοστολόγηση των δημοσίων αγαθών και αν οι πολίτες εκφράσουν δημοσίως τα εθνικιστικά τους πιστεύω και αντιδράσουν, έχουν έτοιμες τις διώξεις και τις απειλές. Σε λίγο θα καταντήσουμε Ε.Σ.Σ.Δ. και όποιος διαφωνεί είτε θα φυλακίζεται είτε θα μένει χωρίς εργασία, ως τιμωρία. Γι’ αυτό δυνατά, με επιχειρήματα και παρεμβάσεις πρέπει να περισώσουμε ότι ακόμη απομένει όρθιο. Οι σιωνιστές βλέποντας την χαμηλή εκτίμηση στο λαό της χούντας του Σαμαρά και του Βενιζέλου,
έχουν έτοιμη εναλλακτική λύση τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πιθανότερο είναι να μην τους βγει ούτε αυτό το σενάριο και να δούμε μια δικτατορία των δημοκρατών. Τι κάνουμε τότε; Θα αφήσουμε τα κοράκια να μας φάνε ζωντανούς; Κοράκια είναι όλοι τους, που πετούν πάνω από την Ελλάδα έτοιμα να μας κατασπαράξουν. Άρπυιες που διψάνε για αίμα Ελλήνων.

Κανένας να μην πληρώνει τίποτα, δεν τους χρωστάμε ούτε ευρώ, ούτε ένα σεντ. Αυτοί που ψήφισαν τα μνημόνια να πληρώσουν γιατί αυτοί έχουν τα λεφτά. Επίσης, όλοι όσοι έχουν εμβάσματα στις τοκογλυφικές τράπεζες, είτε είναι Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δεν σας χρωστάμε, δεν συμφωνήσαμε και ούτε δώσαμε εντολή στις τελευταίες εκλογές να συνεχίσετε τα μνημόνια. Είναι άκυρες όλες οι αποφάσεις σας και σύντομα θα απολογηθείτε στη δικαιοσύνη για όλα τα δεινά που φέρατε στην Ελλάδα. Εθνικές εκλογές και διαγραφή του χρέους, κάθαρση και αποκατάσταση της ευνομίας στη χώρα. Χρυσή Αυγή στο τιμόνι της διακυβέρνησης.

Σ.Κ.

Τελειωμένος ο Σαμαράς τον Μάιο ετοιμάζει τον «μεγάλο συνασπισμό» Σύριζα – ΝΔ

Εχθές, ανήμερα της  ημέρας μνήμης για τους πεσόντες ήρωες αξιωματικούς και οπλίτες του Ε.Σ. κατά την διάρκεια της μάχης της Φλώρινας την 12η Φεβρουαρίου 1949 ενάντια στους  κομμουνιστο-συμμορίτες ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητος  έκανε την προκλητική δήλωση ότι θέλει να κάνει, επικαλούμενος τον Χριστιανισμό, μνημόσυνο για τους νεκρούς σλαβο-εαμήτες σε ένα μνημείο που έχει στήσει το Κ.Κ.Ε. και ευρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω από την Μητρόπολη και το Στρατιωτικό Νεκροταφείο. Αυτά άκουσαν έκπληκτοι ηλικιωμένοι απόγονοι ή ζώντες μαχητές του Εθνικού Στρατού και δεκάδες  συγγενείς πολίτες νεκρών της μάχης εκείνης. Τέτοια προκλητικότατη δήλωση δεν περιμέναμε από έναν κατά άλλα Ιεράρχη και απ’ ότι διαπιστώνουμε οι Μητροπολίτες σαν τον Σιατίστης συνεχίζουν να προσβάλουν την μνήμη μας.

Π.Φ.

Απίστευτο! Λογοκρίναν τηλεοπτική διαφήμιση επειδή είχε τις λέξεις «τρόικα» και «ξένοι»!

Κυρία Ρεπούση

Δεδομένης της αισχρής επίθεσης που έγινε στο πρόσωπό σας και δημοσιεύθηκε εις βάρος σας αυτό το ανεπίτρεπτο, κατά την ταπεινή μας γνώμη, νέο, ότι στάλθηκαν αδήλωτα εμβάσματα της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ ή ευρά όπως λέει και ο κ. Μπαμπινιώτης, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις σπουδές και την εγκατάσταση συγγενικών σας προσώπων, θα ήθελα να σας εκθέσω την δική μου συμπαράσταση απέναντι στο πρόσωπό σας καθόσον είμαι πατέρας δύο τέκνων. Τα οποία, από πολύ μικρή ηλικία, τα μεγαλώνω μόνος μου και προσπαθώντας με τον τρομερό μισθό μου να σπουδάσω και να ζήσω αξιοπρεπέστατα μαζί τους.

Δυστυχώς όμως μετά τις δύο ημέρες, αφού περάσει η μισθοδοσία μου, εμβάσματα από την συνταξιούχο μητέρα μου καταφθάνουν στο σπίτι. Άλλοτε σαν ποσά των είκοσι ευρώ και άλλοτε σαν ψώνια για να ενισχύσουν την τροφοδοσία των τέκνων μου. Πολλές φορές μακαρόνια και άλλες φορές ρύζι ή όσπρια που αγοράζονται με την τρομερή σύνταξη των 320 ευρώ. Γιατί ξέρετε κ. Ρεπούση, εμείς οι αστοί ζούμε σαν απάτριδες στην χώρα μας, που εσείς και οι όμοιοι σας την καταντήσατε έτσι και αφού μας έδιωξαν με κλωτσιές, καίγοντας και κατακτώντας τα πάτρια εδάφη μας στην Μικρά Ασία. Eυτυχώς εμένα ο παππούς μου ήταν τυχερός, από εκείνους μάλιστα που έτυχε και δεν λεηλατήθηκαν από Τούρκους αλλά απλά ο συνωστισμός του έδωσε την ευκαιρία να επιζήσει.

Δεν έχουμε ούτε σάλιο να ζήσουμε, όχι εμείς, αλλά τα παιδιά μας. Γιατί κυρία μου καλή, εμείς δεν έχουμε όπως εσείς που εμφανίζεστε στο πόθεν έσχες σας να έχετε μετοχές της Motor Oil του κ. Βαρδινογιάννη, ούτε μετοχές του κ. Μυτηλιναίου,  που δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του προς το κράτος. Εμείς, κυρία μου, δεν έχουμε μετοχές της MS. Global. Οι εκατό μεγαλύτερες, από τις οποίες,  ξέρετε σίγουρα σε ποιον ανήκουν και σίγουρα προσπαθείτε να υπερασπίσετε τα συμφέροντα μιας τόσο κερδοφόρας επιχείρησης αλλά δεν έχουμε ούτε κάτι καλύτερο να ελπίζουμε, εξαιτίας σας, αλλά και των εμβασμάτων που στέλνετε στο εξωτερικό για να σπουδάσετε συγγενικά σας πρόσωπα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας συμπαρασταθώ περισσότερο από αυτόν τον χρόνο που διέθεσα γιατί όπως θα καταλάβατε εμείς δεν έχουμε δύο αυτοκίνητα αλλά ένα παλιομηχανάκι και πρέπει να πάρω το λεωφορείο για να πάω το παιδί μου στον γιατρό, που μακάρι να με δεχτεί γιατί δεν έχω να τον πληρώσω καν για την επίσκεψή.

Ελπίζω να έχετε την ίδια συμπαράσταση από όλον τον κόσμο και ειδικά τους αλλοδαπούς της επικράτειας. Με την ψήφο τους, να σας τιμήσουν με τον ίδιο τρόπο στις επερχόμενες εκλογές, μην ξεχνώντας όμως όλοι, πως η κάθε κ. Ρεπούση είναι περαστική και όχι αναντικατάστατη. Η Πατρίδα όμως είναι μία και το όνομα μας στην ιστορία της μένει αιώνια. Ξέρετε εσείς από αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και ιδεώδη. Με χαρά να σας δώσω το επόμενο έμβασμα της μητέρας μου και γιαγιάς των παιδιών μου, των είκοσι ευρώ ώστε να βοηθήσω κι εγώ στις σπουδές των συγγενικών προσώπων σας και να σας πληροφορήσω πως η δική μου μητέρα αγωνίζεται ακόμη στα ογδόντα έτη της για ένα καλύτερο μέλλον για τα εγγόνια της.

Δ.Χ.

Στο Mega του Μπομπολιστάν είδαν ότι πάνω από 60% των Ελλήνων διαφωνεί με τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής – Πάνω από 90% το αληθινό ποσοστό

Απόσπασμα από το ποίημα του Γ. Μ. Βιζυηνού

”Ο Τελευταίος Παλαιολόγος”:

Διπλό τριπλό θα πάρουμε αυτό που μας επάρθη
κι η Πόλη κι η Αγια Σοφιά δική μας θενά γένη.
Πότε γιαγιά μου πότε;

Όταν τρανέψης, γιόκα μου, κι αρματωθείς, και κάμης
Τον όρκο στην Ελευθεριά, συ κι όλη η νεολαία,
να σώσετε τη χώρα,

Τότε θενάρθ ο άγγελος κι αγγελικαί δυνάμεις,
να μβούνε, να ξυπνήσουνε, να πουν στον Βασιλέα
πως ήλθε πια η ώρα!

Κι ο Βασιλές θα σηκωθή την σπάθα του να δράξη,
και, στρατηγός σας, θενά μβη στο πρώτο του βασίλειο
τον Τούρκο να χτυπήση, Και χτύπα, χτύπα,

θα τον πα μακριά να τον πετάξη πίσω στην Κόκκινη Μηλιά,
και πίσω από τον ήλιο, που πια να μη γυρίση.

Δ.Ρ.

Εσχάτη προδοσία: ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΥΝΙΣΤΩΝ ΚΡΑΤΟΣ αναγνώρισαν οι προδότες

Τι κι αν είναι έξω από την φυλακή ο Φιλιππίδης; Τάχα είναι ελεύθερος; Τι αξία έχει η ζωή αν είναι ατιμασμένη; Κι αν έχει χρήματα και ζει σαν βασιλιάς ελεύθερος δεν είναι. Δούλος του χρήματος και της ανομίας των εντολέων του είναι. Ένα ακόμη ανδρείκελο, που δεν αξίζει ούτε το όνομά του να λέμε. Ένας απατεώνας που η αμερόληπτη δικαιοσύνη που έχουμε στη χώρα, τον έκρινε με απόλυτη επιείκεια γιατί όλοι δουλεύουν για τα ίδια αφεντικά, που έχουν στοιχηματίσει πολλά δις στην πλάτη μας και διεκδικούν με τα εθνοκτόνα μνημόνια την υποδούλωσή μας και την εκμετάλλευση των εθνικών μας πόρων. Να ήταν ο μόνος; Ούτε ο μόνος, ούτε μόνος. Συνωστισμός υπάρχει από εθελοντές προδότες, εθελοντές δοσίλογους, που πνέουν τα λοίσθια. Ήρθε η ώρα της ανατροπής, της λύτρωσης, της λευτεριάς. Ας φτιάξουν φυλακές γιατί είναι πολλοί αυτοί που θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της ατιμίας και θα υπάρχει συνωστισμός.

Γ.Τ.

Νέα απαγόρευση ψήφου για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής από αυτούς που έδωσαν άδεια στον Ξηρό για να την κοπανήσει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-12-febrouariou-2014#ixzz2t3uXOnvW

Exit mobile version