Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχονται εκλογές: Ο Σαμαράς κόβει τις συναγωγές και θα πάει Άγιον Όρος

Έρχονται εκλογές: Ο Σαμαράς κόβει τις συναγωγές και θα πάει Άγιον Όρος

Πως αλλάζουν οι πολιτικάντηδες όταν έρχονται εκλογές… Άλλοι άνθρωποι γίνονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος – εμφανώς πλέον – ετοιμάζεται για εκλογές. Πριν προχωρήσουμε στην είδηση της ημέρας, η οποία μπορεί να κάνει ακόμα και τον πιο απελπισμένο να ξεκαρδιστεί στα γέλια, ας παραθέσουμε μερικά μόνο από τα πολλά πιθανά παραδείγματα που αποδεικνύουν την αλλαγή πλεύσης του Αντώνη Σαμαρά και των ποικιλόχρωμων παπαγάλων του, εν όψει των εκλογών, διπλών ή τριπλών.

Πριν διαφανεί η εκλογική συντριβή της ΝΔ:

Αφότου διαφάνηκε η εκλογική ήττα και πλησίασε η ημερομηνία των εκλογών:

Πάμε τώρα και στην «φρέσκια είδηση». Εδώ  και καιρό βλέπουμε τον Σαμαρά να κάνει πραγματική «τουρνέ» στις συναγωγές, υποσχόμενος ότι θα «λιώσει» την Χρυσή Αυγή και υποκλινόμενος στους ξένους που τον διατάζουν. Τώρα ξαφνικά, όπως διαβάζουμε στα «Νέα», είπε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία, να του οργανώσει το ταξίδι του στο… Άγιον Όρος. Ο Σαμαράς, λοιπόν, πέρα από πολιτικός απατεώνας, αναίσχυντος ψεύτης και πολιτικάντης, αποδεικνύεται πλέον και θεομπαίχτης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/erchontai-ekloges-o-samaras-kobei-tis-sunagwges-kai-tha-paei-agion-oros#ixzz2t9en68K9

Exit mobile version