Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Δικαιοσύνη αλα-καρτ δηλ. διαλέγουμε και παίρνουμε ότι μας συμφέρει και μας εξυπηρετεί. Πως αλλιώς να χαρακτηριστεί η ελληνική Δικαιοσύνη εν έτει 2014 στην Ελλάδα των Μνημονίων, της χρεωκοπίας, των αυτοκτονιών, των εκατομμυρίων ανέργων και της εξαθλίωσης των πολιτών. Με αγωνία, απελπισία και αγανάκτηση κοιτάνε οι Έλληνες πολίτες αυτής της χώρας προς την πλευρά της τυφλής Θεάς που μόνο τυφλή δεν είναι. Αναμένοντας την συμπαράσταση και την απηνή δίωξη αυτών που κατάκλεψαν τα Δημόσια Ταμεία, πήραν τεράστιες μίζες από δημόσιες προμήθειες και εξοπλιστικά προγράμματα, διέσυραν την υπόληψη των Ελλήνων αποκαλώντας τους διεφθαρμένους ενώπιον των ξένων “επισήμων”, πήραν θαλασσοδάνεια από Τράπεζες και άλλα πιστωτικά Ιδρύματα εκμεταλλευόμενοι στενές πολιτικές γνωριμίες και είναι υπόλογοι για τόσα άλλα οικονομικά εγκλήματα αλλά και εθνικές μειοδοσίες, οι Έλληνες πολίτες δεν βλέπουν παρά μια χαλαρή, άνετη, πολύ φιλική αντιμετώπιση των εγκληματιών που ξεσκεπάζονται καθημερινά ότι λέρωσαν τα χέρια τους με όλες αυτές τις βρωμιές. Όλοι έξω, δεν είναι και τόσο σοβαρά τα αδικήματά τους ώστε να διατάξουμε την προφυλάκισή τους κρίνουν οι εκάστοτε αρμόδιοι εισαγγελείς και ανακριτές. Έλα μωρέ τι έκανε; δεν χρειάζεται να μείνει μέσα μέχρι να δικαστεί. Ρίξε μια εγγύηση από τα κλεμμένα και πήγαινε σπίτι σου. Όμως αυτοί κκ δικαστές είναι οι υπεύθυνοι για τις χιλιάδες αυτοκτονίες αθώων συμπολιτών μας, αυτοί είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των ανέργων, αυτοί είναι υπεύθυνοι για την οικονομική καταστροφή της χώρας και την ξένη επικυριαρχία για τα επόμενα 50 χρόνια με εγγυήσεις εδαφικές πρωτόγνωρες. Φαίνεται ότι οι δικαστικοί μας λειτουργοί έχοντας τις τσέπες τους γεμάτες δεν νοιάζονται για τα παραπέρα. Όπου πάει, ότι γίνει. Μα δεν βλέπουν ότι έρχεται ο όλεθρος που θα αφανίσει πρώτα αυτούς τους ίδιους;

Λ.Ν.

Εθνική στρατηγική για την Αλιεία – Η Χρυσή Αυγή στέκεται δίπλα στον τίμιο αγώνα των ψαράδων

Καλό είναι να κρατάμε αρχείο των παράνομων καθημερινών αποφάσεων, νομοσχεδίων, νομοθετημάτων, που δήθεν αποτελούν μνημονιακές υποχρεώσεις που υπερψηφίστηκαν από τους ”υπερπατριώτες” δοσίλογους πολιτικούς, ώστε να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του όταν απελευθερωθεί η πατρίδα. Επίσης όσες διώξεις, στελεχών, μελών και φυσικά οι  παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και των βουλευτών μας έγιναν, να ελεγχθούν σε βάθος από αληθινούς αδέκαστους έντιμους δικαστές και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Τα ισόβια φυσικά θεωρούνται δεδομένα για την πλειονότητα των απατεώνων που έκλεψαν χρήματα  που ανήκουν στον ελληνικό λαό και επειδή πληρώνουμε διόδια αλλά δρόμους δεν έχουμε θα χρειαστούν και χειρωνακτικές εργασίες προς αναμόρφωση οδικού, σιδηροδρομικού δικτύου που είναι τελείως παραμελημένο και άλλες εργασίες για το δημόσιο καλό και συμφέρον. Έχει εξαγριωθεί ο ελληνικός λαός που βλέπει τα παιδιά του να πεινάνε και οι ανάλγητοι του αντισυνταγματικού τόξου, έβγαλαν τόσα πολλά εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό ώστε να είναι εξασφαλισμένα και τα τρισέγγονά τους. Παντού υπάρχει οργή, θυμός και ανυπομονησία για το μαύρισμα των εκλογών.

Θα γελάσουμε πολύ το βράδυ των εκλογών όταν θα προσπαθούν να κάψουν, να σκίσουν ότι έγγραφο τους ενοχοποιεί. Πολλά περίεργα συμβαίνουν και όλα μαζεμένα. Δεν  προλαβαίνουμε να διαβάζουμε για παραβιάσεις των τούρκων που φθάνουν μέχρι την Κύθνο, ανενόχλητοι, καλά ο ελληνικός στρατός τι κάνει; Παραβιάζονται θαλάσσια ελληνικά χωρικά ύδατα και απλά παρακολουθεί; Ας πάνε σπίτι τους να μην τους πληρώνουμε αφού έσκυψαν το κεφάλι και γονάτισαν στους πολιτικούς ραγιάδες. Ποιο το χρέος τους; Να υπερασπίζονται τα πάτρια εδάφη. Εκτός αν έχει συμφωνηθεί πράγματι διαμελισμός της Ελλάδας και πλέον παρέδωσαν τα όπλα και οι στρατιωτικοί. Τι εντολές έχουν; Όλοι σωπαίνουν αλλά τα παιχνίδια είναι στημένα. Η Ελλάδα έχει πουληθεί. Ο κλήρος ασχολείται με τους λαθρομετανάστες, οι πολιτικοί βγάζουν ότι προλάβουν στο εξωτερικό, οι στρατιωτικοί έχουν αφοπλιστεί, Tι μένει; Να ξεσηκωθεί ο λαός. Αν νομίζετε ότι από τα βάθη της ιστορίας, μας χαρίστηκε η ελευθερία, είστε γελασμένοι. Πέρασαν ορδές αλλόφυλων βαρβάρων αλλά ηττήθηκαν. Γιατί; Γιατί υπήρχε φιλοπατρία και παιδεία. Σήμερα η νεολαία δεν ξέρει καν γιατί πρέπει να πολεμήσει τον καλό γείτονα -τούρκο, που μπαίνει καθημερινά σπίτι μας με τα τουρκοσήριαλ και δεν είναι τόσο κακός όσο νομίζαμε. Φυσικά από τους εγχώριους Εφιάλτες που μας υποδούλωσαν στους σιωνιστές τοκογλύφους και μας πίνουν το αίμα, οι γείτονες-όπως δείχνουν και τα σήριαλ-είναι καλύτεροι γιατί τουλάχιστον αυτοί απλώνονται μέχρι εκεί που τους αφήνουμε. Αν είχαμε ισχυρή εθνική κυβέρνηση δεν θα τολμούσαν να προβούν σε παραβιάσεις και διεκδικήσεις όπως γίνεται.

Άρα, για όλα ευθύνεται η κατάπτυστη προδοτική συγκυβέρνηση. Αν δεν απαλλαχτούμε σύντομα από τα πολιτικά ανδρείκελα, η Ελλάδα θα διαμελιστεί και δυστυχώς εκτός από τους τούρκους θα υπάρχουν και άλλοι διεκδικητές που καραδοκούν, οι Αλβανοί που ονειρεύονται την μεγάλη Αλβανία, οι Σκοπιανοί που θέλουν την Μακεδονία μας. Ας ξυπνήσουμε πριν δούμε τα εδάφη μας να συρρικνώνονται και η Ελλάδα από 132.000 τ.μ ελαττωθεί κατά πολύ. Τα σχέδια είναι έτοιμα οι εθνοπροδότες έχουν δώσει γη και ύδωρ στα αφεντικά τους.

Από τους Κύπριους εξαρτάται αν θα περάσουν τα εθνοπροδοτικά σχέδια του Αναστασιάδη συνεπικουρούμενος από τους Ελληνόφωνους προδότες της συγκυβέρνησης. Αν αντισταθούν και δεν περάσει το σχέδιό τους, θα μείνουν με τα χαμόγελα και οι προδότες και οι τούρκοι που βιάστηκαν να χαρούν. Κανένας αγώνας καμία μάχη που δεν δόθηκε, δεν είναι χαμένη.  Αντίθετα πρέπει να θυμηθούν στην Κύπρο τι τράβηξαν οι προγονοί τους και να αντισταθούν στην εφαρμογή του νέου σχεδίου Ανάν. Άρχισαν από την Κύπρο, θα ξεπουλήσουν και την Ελλάδα. Θα τους αφήσουμε; Έχουμε όπλα: Την ψήφο μας που είναι η καλύτερη διαμαρτυρία. Δεν πρέπει να νιώθουμε απογοητευμένοι και να αφεθούμε στην τύχη μας. Αν μας συνεπάρει η απογοήτευση και πέσει το ηθικό μας, κοντά στα προβλήματα επιβίωσης που έχουμε θα έρθει και η κατοχή της Ελλάδας από τους διεκδικητές των εδαφών μας και θα γίνουμε ραγιάδες στην πατρίδα μας.

Υπάρχει ελπίδα. Υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που αγωνίζεται για την προάσπιση των ιερών και οσίων μας, την αποτίναξη των κατοχικών σιωνιστικών δυνάμεων, την αντεπίθεση στα σχέδια των εχθρών μας, διεκδικητών των ελληνικών εδαφών μας.

Σ. Λ.

Τα κινέζικα υποβρύχια είναι ικανά να πλήξουν με πυραύλους Αλάσκα και Χαβάη

Για γέλια και για κλάματα είναι ο θίασος της ΝΔ με τον αποτυχημένο θιασάρχη Σαμαρά. Το ΠΑΣΟΚ δηλ. το κόμμα της απόλυτης κλεπτοκρατίας, των σκανδάλων και της μίζας κάνει ότι γουστάρει. Με την απειλή της κατάρρευσης ο κολλημένος  με την πρωθυπουργική καρέκλα Σαμαράς υποχωρεί, ανέχεται ή αβαντάρει όποια διαστροφή περάσει από τα άρρωστα μυαλά των ΠΑΣΟΚων ή του Βενιζέλου (Τούρκογλου). Αν και η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απεφάνθη ότι η ψήφος των λαθρομεταναστών είναι παράνομη καθ’ ότι αντισυνταγματική εντούτοις το ΠΑΣΟΚ θέλοντας προφανώς να αντλήσει καμιά ψήφο από τους λαθρομετανάστες αντιτίθεται σφόδρα στην νομοθετική ρύθμιση του θέματος και η ψοφοδεξιά υποχωρεί. Εγώ λοιπόν δηλώνω στον Τούρκογλου ότι αν ψηφήσουν οι λαθρομετανάστες θα προσφύγω στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας την ακύρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών λόγω της συμμετοχής σε αυτές των λαθρομεταναστών παρά την προϋπάρχουσα απόφαση της Ολομελείας. Την απόφαση ακύρωσης των εκλογών την έχω στην τσέπη μου, ας έρθει τότε ο Τζέφρυ και ο Τούρκογλου, που μπρος τα προσωπικά τους συμφέροντα αγνοούν την νομιμότητα, να τα πούμε.

Ι.Κ.

Ευαγγελάτος: «Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης βγάζουν Δήμαρχο τον Κασιδιάρη»!

Μπορεί τα 400 εκατομμύρια του Αστέρα να βολεύουν τους ταμειακούς σκοπούς της άθλιας συγκυβέρνησης που θέλει να εμφανίσει έσοδα και “πλεόνασμα” αδιαφορώντας αν ξεπουλάει όσο όσο τον ΑΣΤΕΡΑ, σαν να ήταν δική της επιχείρηση και ακόμα να αδιαφορεί για το ποιοί είναι οι αγοραστές. Θα πρέπει όμως οι Τούρκοι και οι λοιποί  αγοραστές  να γνωρίζουν ότι μια Εθνική Κυβέρνηση που θα κρίνει ότι το τίμημα ήταν ιδιαίτερα χαμηλό θα ζητήσει την ακύρωση της πώλησης γιατί και ο Ερντογάν σε ανάλογη περίπτωση όταν ακύρωσε πωλήσεις εθνικής περιουσίας είπε: “Αν λοιπόν πουλούσα σε χαμηλότερο τίμημα θα είχα προδώσει την πατρίδα μου, θα είχα προδώσει τον λαό μου». Έτσι δήλωσε ο Ερντογάν σε συνομιλία του με Τούρκους δημοσιογράφους και ας το έχουν υπ’ όψιν τους οι αγοραστές αλλά και οι πωλητές βεβαίως γιατί κατά τον Ερντογάν “πρόδωσαν την πατρίδα και τον λαό της”.

Π.Ν.

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Αν στις «λίστες» ήταν Χρυσαυγίτες, θα προχώραγαν οι έλεγχοι!

Ο επίσημος υποψήφιος της Ν.Δ. Άρης Σπηλιωτόπουλος καλό θα είναι να έχει και μία πετσέτα μαζί του γιατί η προεκλογική μάχη θα είναι σκληρή και θα ιδρώσει από αγωνία. Για Δήμαρχος Μυκόνου θα ήταν πιο κατάλληλος, εκεί τον ξέρουν καλύτερα. Η Αθήνα θέλει Δήμαρχο που θα την κάνει να αναπνεύσει από την μαυρίλα που την περιβάλει και αυτός είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Λ.Α

Ξεφτιλίστηκε πάλι ο Δένδιας: Ανακάλυψε τρομοκρατική επίθεση μετά από ένα μήνα και αφού τους ενημέρωσαν με προκήρυξη!

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συμπαράσταση που δείχνετε στην Κύπρο αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά. Ακόμα θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι Έλληνες της Κύπρου αυτό που έπραξαν το 2004 δεν θα διστάσουν να το επαναλάβουν για να αποτρέψουν τα σχέδια τον Αμερικανών που θέλουν τουρκοποίηση του Νησιού. Οι Έλληνες κάτω στο Νησί θα βροντοφωνάξουν ένα μεγάλο ΌΧΙ και πάλι. Καλή συνέχεια στην μάχη που δίνεται για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.Να έχετε δύναμη και κουράγιο. Η Παναγιά να σας προσέχει.

Β.Δ. 

Οι πρωτοπόροι της ισλαμοποίησης – Η Κεφαλογιάννη φόρεσε φερετζέ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-13-febrouariou-2014#ixzz2t9lBzUZR

Exit mobile version