Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νταούλια και ζουρνάδες στην Άγκυρα: Η ΝΔ επιβάλλει την σαρία στην Ελλάδα

Νταούλια και ζουρνάδες στην Άγκυρα: Η ΝΔ επιβάλλει την σαρία στην Ελλάδα

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα μπορούσε να φανταστεί ο Ερντογάν πασά έναν πρωθυπουργό πιο ξενόδουλο από τον Αντώνη Σαμαρά. Λίγες μέρες μόνο έχουν περάσει από την προδοτική νομιμοποίηση του Αττίλα από την ξενόδουλη μασκαράτα των Αθηνών. Μία προδοσία που δεν ήρθε μόνη της, αλλά μετά προσβολής, αφού λίγη ώρα πριν το κοινό ανακοινωθέν Ανα(ν)στασιάδη – Έρογλου μία τουρκική φρεγάτα έφτανε μέχρι την Εύβοια ρίχνοντας αλάτι στην πληγή που άνοιξαν οι Σαμαροβενιζέλοι. Θα περίμενε κανείς μετά από ένα τόσο μεγάλο βήμα προδοσίας θα ζητούσε να ξαποστάσει η συγκυβέρνηση του Μνημονίου.

Όμως, αυτή κινείται ακάθεκτη και ακούραστη στον δρόμο της εθνοπροδοσίας, αντιλαμβανόμενη προφανώς ότι δεν της απομένει πολύς χρόνος, αφού η Χρυσή Αυγή θα σκορπίσει τα σκοτάδια του εθνομηδενισμού. Θυμίζουμε ότι μόλις τον Δεκέμβριο είχαμε ακούσει με φρίκη τον Βενιζέλο να δηλώνει, σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Νταβούτογλου«Επίσης είναι πολύ κρίσιμο να πούμε ότι στην Ελλάδα για την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης εφαρμόζεται η σαρία, ο ιερός μουσουλμανικό νόμος. Και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον κ. Νταβούτογλου για τα προβλήματα που συνδέονται με την εφαρμογή της σαρίας και τον διπλό ρόλο του μουφτή, όχι μόνο ως θρησκευτικού λειτουργού, αλλά και ως δικαστή που απονέμει δίκαιο στο πλαίσιο της ελληνικής έννομη τάξης».

Ακούγεται, βεβαίως, απίστευτο όσο και αντισυνταγματικό το να εφαρμοστεί η σαρία στην Ελλάδα, αφού κάτι τέτοιο θα συνιστούσε ένα κράτος εν κράτει, γεγονός που βεβαίως δεν επιτρέπεται εκ του Συντάγματως, αφού όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι θεωρητικά ίσοι έναντι του νόμου. Αυτό ποικιλοτρόπως αποτρέπει την ισχύ ενός εσωτερικού δικαίου στην Ελλάδα, πόσο μάλλον ενός δικαίου το οποίο συστηματικά και εκ φύσεως παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα ότι η ΝΔ προχωράει το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας γοργά, αφού αν υπήρχε ένα πρόβλημα στην Ελλάδα, αυτό φυσικά είναι ότι δεν έχουμε εγγράφως την σαρία. Αυτό το πρόβλημα ήρθε να λύσει ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αφού με «εντολή Σαμαρά» θα συγκροτηθεί ειδική επιτροπή για τη σύνταξη εγχειριδίου που θα κωδικοποιεί τη σαρία.

Δηλαδή την ώρα που τα παιδιά δεν έχουν θέρμανση στα σχολεία, η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ θα ξοδέψει χρήματα για να κάνει βιβλίο την σαρία. Και ακολούθως θα ξοδέψει και άλλα χρήματα για να δοθεί εργολαβία σε κάποιον ημέτερο το τύπωμα της σαρίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ntaoulia-kai-zournades-sthn-agkura-h-nd-epiballei-thn-saria-sthn-ellada#ixzz2tEUYjt8y

Exit mobile version