Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πολιτικό φυτολόγιο: Μετά την «ελιά» τι έρχεται άραγε;

Την τιμητική τους φαίνεται ότι θα έχουν τα καρποφόρα δέντρα της ευλογημένης ελληνικής γης, στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις.

Πρόσφατα ακούσαμε από τον πολύφερνο και … εύγλωττο τέως Πρωθυπουργό κ. Σημίτη για την κίνηση της «ΕΛΙΑΣ». Ένα δέντρο σύμβολο ειρήνης και ενότητας, υπό την σκέπη του οποίου κάλεσε σε προσκλητήριο ανασυγκρότησης τις …..«υγιείς και δημοκρατικές»  δυνάμεις του τόπου.

Τις γνώριμες δηλαδή σε όλους μας πολιτικές δυνάμεις, που στο παρελθόν υπό την «εμπνευσμένη» καθοδήγησή του έφεραν τη χώρα μας στα γνωστά «υψηλά» επίπεδα ευημερίας και προόδου και στο «σκληρό πυρήνα» της Ευρώπης.

Μιας λοιπόν και μπαίνουμε στον αστερισμό των αυτοδιοικητικών εκλογών, θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια καλοπροαίρετη πρόταση για την αναχαίτιση του κινδύνου του …. «φασισμού» της Χρυσής Αυγής, από τους ηρωικούς «δημοκράτες» υποψήφιους του Δήμου Αθηναίων. Μια πρόταση που ουσιαστικά εδράζεται μεν στο ίδιο σκεπτικό με αυτή του πρώην πρωθυπουργού, με μιαν όμως  μικρή διαφοροποίηση ως προς το ενδεχόμενο δέντρο.

Όπως πληροφορήθηκα, αυξάνει διαρκώς ο αριθμός των υποψηφίων …. δημάρχων της Αθήνας, καθώς πολλοί σπεύδουν δρομαίως να καταστούν άρχοντες του κλεινού  άστεως. Θα ήθελα λοιπόν να προτείνω προς τους προερχομένους από τις τάξεις του «συνταγματικού τόξου» επίδοξους μνηστήρες του Δήμου Αθηναίων, για να κατατροπώσουν στα σίγουρα τον εκπρόσωπο του …. διαβολικού «νεοναζιστικού μορφώματος» της ΧΑ, Ηλία Κασιδιάρη και να εξαφανίσουν θριαμβικά τους Εθνικιστές κατά την αυτοδιοικητική μάχη, να συνενώσουν τις δυνάμεις τους, διαπλεκόμενοι στέρεα  υπό την «σκιά» ενός άλλου καρποφόρου δέντρου της ευλογημένης ελληνικής γης, υπό την χυμώδη  «ΣΥΚΙΑ».

Προτείνω δε το συγκεκριμένο δέντρο ως το καταλληλότερο, (αντί ας πούμε της …. γκορτσιάς, της τσαουλιάς ή της κουφοξυλιάς) διότι πιστεύω ακράδαντα ότι οι …. ζουληχτεροί καρποί του αφήνουν μια γλυκιά γεύση ανάλογη με τη «γλυκύτητα» που αποπνέουν ως άνθρωποι, οι ποικίλοι καλλιεργημένοι «υπερδημοκράτες» υποψήφιοι.

Δεν ξέρω βέβαια αν θα ήταν καλύτερο να ονομάσουν την κίνηση αυτή «ΣΥΚΙΑ» ή εναλλακτικά να αποκληθεί «ΤΣΑΠΕΛΕΣ» (είναι τα φρούτα του εν λόγω δέντρου που συνήθως αποξηραμένα αρμαθιάζονται κυκλικά, στο σχήμα ενός διατεταμένου μηδενός, μιας φερ’ ειπείν μεγάλης οπής). Αφήνω όμως την τελική επιλογή του ονόματος στους ίδιους τους «συνταγματικούς» ενδιαφερομένους, που σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα.

Εγώ, ως αδαής και καλοπροαίρετος πολίτης, απλά τους εύχομαι καλή επιτυχία, αν και τη θεωρώ εκ των προτέρων εξασφαλισμένη.

Α.Π.

Μια χαμένη ρουκέτα και τα βλήματα που μας κυβερνούν – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ἐπειδὴ καὶ οἱ δημοσκόποι ἔχουν ἄμεση σχέση μὲ τὰ ΜΜΕ, ἂς μποῦμε γιὰ λίγο στὸν θαυμαστὸ κόσμο τους:

-Ἠλίας Νικολακόπουλος: Ο. πατέρας ὅλων τῶν δημοσκόπων. Παλιὸ δραστήριο μέλος ἀριστερίστικων ὀργανώσεων σὲ Ἑλλάδα καὶ Γαλλία (29η Μάη, Curiel Apparat). Παλιὰ ἔγγραφά της ΚΥΠ τὸν ἐνέπλεκαν καὶ μὲ τὴν τρομοκρατία. Ὡστόσο, δὲν ἀποδείχθηκε τίποτα.
-Γιάννης Μαυρῆς: Γενικὸς Διευθυντὴς τῆς Public Issue, ΚΚΕ ἐσωτ.
-Χριστόφορος Βερναρδάκης: Γενικὸς Διευθυντὴς τῆς VPRC, ΚΚΕ ἐσωτ.
-Στράτος Φανάρας: Γενικός της Metron Analysis, ΚΚΕ ἐσωτ.
-Τάκης Ρουτζούνης: Γενικός της Κάπα Research, τ. Γραμματέας Ὀργάνωσης Σπουδάζουσας τῆς ΚΝΕ.
-Τάκης Θεοδωρικάκος: Γενικός τῆς GPO, τ. Γενικὸς Γραμματέας τῆς ΚΝΕ.

Μ.Φ.

Η νέα γενιά αμερικανικών πυραύλων κατά στόχων επιφάνειας

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ήταν υπεύθυνος της «προεκλογικής εκστρατείας και επικοινωνίας» της ΝΔ μέχρι το έτος 2000 και διαχειριζόταν ο ίδιος τα κονδύλια του κόμματος για τον σκοπό αυτό. Το έτος 2000 διαπιστώθηκε ότι είχε «φάει» (υπεξαιρέσει) συνολικά ΔΥΟ (2) ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ από τα κονδύλια αυτά με συνεργάτη κάποιον Μπιλίδη από Θεσσαλονίκη. Ορισμένοι από την ΝΔ ήθελαν τότε να τον πάνε φυλακή και κυρίως ο Σταικούρας. Κατόπιν αυτών έγινε συμφωνία να αποσυρθεί από την πολιτική και να μην διωχθεί για ευνόητους λόγους. Δηλαδή και ο Άρης είναι ένας κοινός κλέφτης.

Κ.Σ.

Συμπληρώθηκε το τρίο… στούτζες των δημοσκοπήσεων: Και η Alcο με ψεύτικη αναγωγή θάβει την Χρυσή Αυγή!

Ότι ως Ελληνίδα Χριστιανή Ορθόδοξη νιώθω πίκρα βλέποντας μια Ελληνίδα βουλευτή με μαντήλα ντυμένη στα μαύρα, ως απαιτεί ο Ισλαμικός Νόμος, να υπογράφει σύμφωνο κατανόησης που δεν κατανοώ, είναι πολύ λίγο μπροστά στην αμελητέα ως μηδενική προσφορά της κ.Υπουργού στον τουρισμό της Ελλάδας.  Τι έχετε κάνει κ.Κεφαλογιάννη για τον τουρισμό, έστω στην Κρήτη από την οποία κατάγεστε; – Μήπως πέρυσι δεν δούλεψαν ούτε τα μισά ξενοδοχεία του νησιού και αυτά με ημιαπασχολούμενους;- Το δήλωσε ευθαρσώς το πολιτικό σας γραφείο σε όχληση κρητικού ανέργου, πριν 3 μήνες που ζήτησε την βοήθειά σας για εργασία. Μάλιστα του επισήμαναν ότι τα πράγματα είναι τραγικά για την Ελλάδα, έρχονται χειρότερα, δεν υπάρχει ούτε μία θέση εργασίας και λυπούνται οι υπεύθυνοι του γραφείου σας, αλλά ο τουρισμός πέρυσι δεν πήγε καθόλου καλά και δουλειές δεν υπάρχουν ούτε για φέτος!   Δυστυχώς αν θέλετε διακανονισμό για τη ΔΕΗ μόνο εκεί μπορούμε να βοηθήσουμε είπαν από το πολιτικό σας γραφείο, στον απελπισμένο άνεργο, με την υποχρέωση φυσικά να εξοφληθεί ο λογαριασμός αλλά να μεσολαβήσει το γραφείο σας για δόσεις. Αυτή είναι η κατάντια των νεοδημοκρατών υπουργών! Εμπαίζουν τους άνεργους και μάλιστα τους μεταφέρουν απελπισία και αδιέξοδο ώστε να το πάρουν απόφαση ότι είναι ήδη πεθαμένοι. Γιατί δεν παραιτείστε κ.Υπουργέ αφού δεν μπορείτε να προσφέρετε τίποτα για να έρθει ανάπτυξη στην Ελλάδα; Μήπως τα ταξιδάκια αναψυχής σας, ακόμη και στην μακρινή Αργεντινή-θα έρθουν τουρίστες εδώ από εκεί;- είναι αναζωογονητικά και δεν κοστίζουν για εσάς τίποτα;

Λ.Α.

Πρέπει να πόνεσε πολύ η αποδοχή της Χρυσής Αυγής από τους Κεφαλονίτες

Πάνε πλέον 100 χρόνια από την ιστορική στιγμή, που αυτό που δεν κατάφεραν να λύσουν οι πολιτικοί, το έλυσε προσωρινά ο λαός. Αναφέρομαι στους Έλληνες Ήρωες της Βορείου Ηπείρου, οι οποίοι σε πείσμα των Διεθνών Αποφάσεων, που επιθυμούσαν το χάρισμα της Ελληνικής Ηπείρου του Βορρά, σήκωσαν την Εθνική Σημαία και κήρυξαν την Ανεξαρτησία τους από το καθεστώς που είχαν ορίσει οι ξένοι και είχαν προδώσει οι πολιτικοί της Ελλάδος. Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου κατάφεραν σε ένα χρονικό διάστημα λίγων εβδομάδων να οργανώσουν κράτος με διοίκηση, θεσμούς και Πατριωτική κυβέρνηση. Δυστυχώς για όλους τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου ποτέ δεν ήρθε η μέρα της πλήρους ενώσεως με την Μητέρα Ελλάδα, παρότι ο Εθνικός μας Στρατός απελευθέρωσε αποφασιστικά τα ηρωικά χώματα 3 φορές. Και τις 3 φορές οι Βορειοηπειρώτες άκουγαν μόνο υποσχέσεις, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να μην έχει γίνει απολύτως τίποτα. Το Αργυρόκαστρο, οι Άγιοι Σαράντα, η Χιμάρα, η Κορυτσά, η Πρεμετή, η Μοσχόπολη, το Δέλβινο και πολλά άλλα μαρτυρικά χώματα είναι στα χέρια ξένου ζυγού΄και το Ελληνικό κράτος αδιαφορεί πλήρως σαν να μην υπάρχει Βόρειος Ήπειρος. Αναρωτιέμαι πόσοι Έλληνες της Ελλάδας γνωρίζουν ότι στην Αλβανική απογραφή του 2011, οι Έλληνες, που ήθελαν να δηλώσουν την Εθνικότητά τους, έπρεπε να αντιμετωπίσουν αλβανικές βιαιότητες, που έφταναν στο σημείο χρηματικού προστίμου εναντίον τους.

Δ.Β

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Βάρεσε διάλυση η Νέα Δημοκρατία από την παράδοση του Δήμου Αθηναίων στην Χρυσή Αυγή

Ντροπή σας κ. Κεφαλογιάννη! Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που σε γκάλοπ για τον Δήμο Αθηναίων ως υποψήφια δήμαρχος πατώσατε!! Είστε η πλέον αποτυχημένη υπουργός τουρισμού. Ο ελληνικός λαός βιώνει την πείνα και την δυστυχία και εσείς κ. υπουργέ φορώντας μαντήλα περιφέρεστε με τα δικά μας χρήματα στη Σαουδική Αραβία. Κρίμα γιατί δεν τιμάτε την καταγωγή σας, πάνω στην οποία πατήσατε για να εκλεγείτε. Εύχομαι στις επόμενες εκλογές να πάρετε ένα μάθημα από τον ελληνικό λαό που περιφρονείτε, αφού εσάς η πείνα και η ανεργία δεν σας έχει αγγίξει, ακόμη! Μια ήττα παταγώδη θα σας μάθει να εκτιμάτε και την ψήφο και τον πόνο των Ελλήνων. Χρυσή Αυγή να έρθουν άξιοι Έλληνες και Ελληνίδες να διοικήσουν τον τόπο μας. Έλληνες με ψυχή προερχόμενοι όχι από πολιτικά τζάκια αλλά ικανοί και απλοί όπως όλοι οι ψηφοφόροι.

Δ.Φ. 

“Φυλακές Κορυδαλλού 1-15 Ιανουαρίου 2014” – Το νέο βιβλίο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου με την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-14-febrouariou-2014#ixzz2tFTtFCUo

Exit mobile version